- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Следващото нещо в секса
Koe e sledvashtoto neshto v sexa ili erotickata, koeto vi se vurti v glavata da opitate i planirate da osushtestvite?
Eating isn't cheating - Arnold
ndaaa opredeleno 3-ka no da sym s nqkoi friend i 1 momichepone zasega taka iskam posle moje i sam +2 momciheta
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Най-сетне секс на открито. Гаджето е обешало, само да се стопли. Отиваме на пикник в близката горичка.......
3ka 3ka.. ne mersi![]()
![]()
Секс по средата на стадиона посред нощ. Лошото е, че има охрана![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да, това ми е мечта отдавна. Лятото, когато звездит са така ярки...Ама поне на стадиона в Свищов няма как да стане, че майка ми е работила там и всички я познаватПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Е, и майка ми е учителка в училището, където учех, ама това не ми пречеше да правя секс тамПървоначално написано от krem4et0
![]()
А иначе - май и аз съм закопнял по малко секс на открито. Не че не съм го правил, ама си ми е на душата. А, и май ще уча приятелката на deepthroat, ама там резултатите не са сигурни
![]()
Секс на плажа.Само аз,той и звездите![]()
вагинален секс в мисионеркса поза...тва и до ден днешен не съм го правил
а ти?
Романтика.... И пясък по хуя и във вагината....Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
Секс в кола/може и на капака на колата../
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
+1Първоначално написано от Ice_Queen_
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Е, аз съм решила-на полянка в горичката. Само чакам да дойде март-април и да се постопли. Ама като знам какъв е срамежлив мъжо.........в последния момент ще го хване шубето.Първоначално написано от kalpazanka
V lodka nikga ne sum go pravil. Vinagi mi e bilo interesno da si zaformq nqkoe takova opitche kato se zamislq. Ili puk da sum rob na dve momicheta za 1 vecher.![]()
krem4et0, като ще е на полянка в горичка, запасете се с множество одеала, че после има да си вадите трънки от къде ли не...
иначе ми се иска секс на билярдна маса и на дърво...даже вече съм си маркирала 2 дървета
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Na birqdna masa e poKurtitelno qko![]()
Na kapaka na kola mn iskam ot mn otdavna ama vse si ostavame v kolata...ili na nqkoe obshtesveno mqsto kudeto ima opasnost vseki moment da doide nqkoi i da ni vidi
Ние си имаме 1 полянка и там няма трънчета. но отвреме навреме идват пастири с козички...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
кремче,и само с тревичка да е,твоя легне ли гол върху нея...лелее,не го облазявам.Аматориум,ще прощаваш,но мисионерската не е ли момичето да е по корем а ти отгоре?
В някоя тоалетна .. на някое изискано заведение .. или на дискотека .. където постоянно .. някой да минава и заминава .. амм![]()
![]()
![]()
Е, кой е казал, че ще сме голи? Вдигаме полите и смъкваме гащитеПървоначално написано от tesco
![]()
Dam. Tova e misionerskata.Първоначално написано от tesco
Първоначално написано от Whisskas
Ииии както го описа .. може би, това ми е новата мечта ..