.
Затворена тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 286

Град
    u nas
    Аз пък странно защо не съм имал такива преживявания, може би защото не съм ходил на детска градина.

ОМГ
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Xa-xa-xa.Spomnqm si kato bqh malka,moje bi 6-7godishna si blyskah barbitata edno v drugo,vse edno praveli seks. Ot malka gi razbiram rabotite.
    t0va s barbitata m/y drygoto e dosta populqrno mn momi4enca go pravqt vkL i az bQh takA
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Първите ми опити бяха втори трети клас (бяха лезбииски) с една фр събличахме се и тя ме целуваше от долу и бюме облизваше сега кат се сета направо брутално
    ....out of my mind....

Град
    Майна Town
    Аз като детскоградинец не бях такъв голям мръсник Но си спомням че имаше една мацка, с която се целувахме по храсталаците , и по-зевзеците от групата само ни викаха Горчиво! все едно ще се женим Наскоро подочух, че щяла да мине в мойто даскало В първи клас за малко да ме оженят са една русокоска сега тя е една от най-големите курви, които познавам ... само ме жениха едно време, ама тогава не се бях осъзнал, щото бях млад и глупав ..сега съм само глупав хубави времена бяха преди 10-тина години ....
    Интересно е как винаги съм бил любимец на жените , обаче така и не ми се отваря парашута
    Дисидент 4ever!!!
    Йода и Сталин - неочаквано добра комбинация !

xAx ... I az Imam edna takava istoriika... kato bex 4 grupa v detskata s 2 celi 2 momi4eta bexme u nas i se obarvaxme i az se opitax da im go fkaram ama ne stana ...

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Аз не помня да съм правил такива простотии...
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

като гледам всички..от 4-5годишни сме рпавили разни...глупости.а.з тогава чуках куклите си

Ем за първи път целунах момиче в детската градина

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Еххх....детската радина няколко човека аз и няколко момичета за онова време кат ва слушам мн назад сме били с матеряла.Само на една игра сме играли че те са в клетка и търа бъра.А имаче с една братовчетка пак в тая вазраст си бяхме хварлили око ма брат и се до нея.А и мн рядко се виждахме.Ся кат са замисля не сам я виждал от...4-5 год.

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    в детската градина съседката по легло ми пипаше пениса, когато лягахме следобяд ... беше много еротично
    познатоо при мен беше същото само че и аз пипах в нейните гащички
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    в детската градина съседката по легло ми пипаше пениса, когато лягахме следобяд ... беше много еротично
    И аз това съм го правила на съседа по легло. Ама ние си бяхме и гаджета и сме се целували с език.
    Да съм била на 4-5 най-много тогава, ама няма да го забравя това.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    az takiva decki izjivqvaniq ne sum imal nikoga.edin den na 15 godini prosto pravih sex i tova be6e

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    като гледам всички..от 4-5годишни сме рпавили разни...глупости.а.з тогава чуках куклите си
    Оооооо...
    Сега се сетих... и аз съм го правила това. Имах мъжка и женска кукла и те бяха мъж и жена и постоянно правеха секс, караха се, той и изневеряваше с най-добрата и приятелка.
    Аз по онова време и много сапунки гледах, затова такива идеи...

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Оооооо...
    Сега се сетих... и аз съм го правила това. Имах мъжка и женска кукла и те бяха мъж и жена и постоянно правеха секс, караха се, той и изневеряваше с най-добрата и приятелка.

каква фантазия, какво нещо

Голям фен Аватара на GerYy
    Xa-xa-xa.Spomnqm si kato bqh malka,moje bi 6-7godishna si blyskah barbitata edno v drugo,vse edno praveli seks. Ot malka gi razbiram rabotite.
    и аз го правех това

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от SugarFan
    Оооооо...

Нали? Аз още от малка съм мръсница.

Цитирай Първоначално написано от SugarFan
    Оооооо...

Нали? Аз още от малка съм мръсница.

Хмм ... аХ ти .. иначе хьахьахьа имах си и аз една комшийчица малка дето ми се връзваше на игричките

Град
    stz..;p

Re: Децата и първите секс опити ...

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Vsichki detsa zapochvat s nqkoi opitcheta porodni ot purvite im sexualni impulsi. Vie pomnite li vashi takiva opiti? Az si spomnqm kogato bqh na 5 ili 6 se sublichahme s komshiikkata (beshe kolkoto men nqkude) i si pokazvahme rabotite i sum probval da i celuvam gurdite. :P
    Като бях на 4-5 и аз бях така с един комшия
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

mi az pyk kato bqh na 5 s dno kom6ii4e praihme "sex" zna4i toi otdolo az otgore i se sybli4ame ami tyrkahme se edin v drug celuva6e mi cickite
    Don't worry , be happy!

daje s edno momi4e v detskata gradina sme se pravili na myj i jena i sme se celuvali :P
    Don't worry , be happy!

Leleee..az ne si spomnqm ne6to da s1m pravila v detskata gradina...no k1m 5 klas pomnq 4e mom4etata vse ni goneha za da ni opipvam (lele golqmo bqgane s1m bqgala )..ina4e v 7 klas ve4e ne6tata bqha po seriozni, celuvki qko natiskane s gadjeto i t.n.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Аз си спомням в детската градина си имах гадже даже сега сме във един и същи клас и се обичаме все така хаха та с него се целувахме така по утенцата и един ден защощо спяхме на съседни легла аз се търкулнах под неговата завивка и си бях сабула гащичките ама госпожата ни хвана хаха
    а иначе със едно съседче се криехме под леглото ту у тех ту у нас и си показвахме работките и се пипахме хаха

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA

aaa tfa i az sym go pravila....pozor.....
    ае и аз да не остана по-назад

Град
    Търговище
    Сещам се за първия случай, беше с една от комшийките в баба ми, бяхме защипали едно одяло между двете легла ( а защо не на леглото не знам ) и там какво правихме не знам точно, но беше интересно.

П.С. Съжелявам, но не помня на колко годинки съм бил , но предполагам към 9-10
    В суxа пyтка, KУP не влиза!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си