- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Децата и първите секс опити ...
t0va s barbitata m/y drygoto e dosta populqrno mn momi4enca go pravqtПървоначално написано от Lorelei
![]()
![]()
vkL i az bQh takA
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Първите ми опити бяха втори трети клас (бяха лезбииски) с една фр събличахме се и тя ме целуваше от долу и бюме облизваше сега кат се сета направо брутално![]()
....out of my mind....
Аз като детскоградинец не бях такъв голям мръсник![]()
![]()
Но си спомням че имаше една мацка, с която се целувахме по храсталаците , и по-зевзеците от групата само ни викаха Горчиво! все едно ще се женим
![]()
![]()
Наскоро подочух, че щяла да мине в мойто даскало
![]()
![]()
В първи клас за малко да ме оженят са една русокоска
сега тя е една от най-големите курви, които познавам ... само ме жениха едно време, ама тогава не се бях осъзнал, щото бях млад и глупав ..сега съм само глупав
хубави времена бяха преди 10-тина години ....
![]()
Интересно е как винаги съм бил любимец на жените , обаче така и не ми се отваря парашута![]()
xAx ... I az Imam edna takava istoriika... kato bex 4 grupa v detskata s 2 celi 2 momi4eta bexme u nas i se obarvaxme i az se opitax da im go fkaram ama ne stana ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не помня да съм правил такива простотии...
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
![]()
като гледам всички..от 4-5годишни сме рпавили разни...глупости.а.з тогава чуках куклите си
![]()
Ем за първи път целунах момиче в детската градина![]()
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Еххх....детската радина няколко човека аз и няколко момичета за онова време кат ва слушам мн назад сме били с матеряла.Само на една игра сме играли че те са в клетка и търа бъра.А имаче с една братовчетка пак в тая вазраст си бяхме хварлили око ма брат и се до нея.А и мн рядко се виждахме.Ся кат са замисля не сам я виждал от...4-5 год.
познатоо при мен беше същото само че и аз пипах в нейните гащичкиПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
И аз това съм го правила на съседа по легло. Ама ние си бяхме и гаджета и сме се целували с език.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Да съм била на 4-5 най-много тогава, ама няма да го забравя това.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
az takiva decki izjivqvaniq ne sum imal nikoga.edin den na 15 godini prosto pravih sex i tova be6e![]()
![]()
Оооооо...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Сега се сетих... и аз съм го правила това. Имах мъжка и женска кукла и те бяха мъж и жена и постоянно правеха секс, караха се, той и изневеряваше с най-добрата и приятелка.
Аз по онова време и много сапунки гледах, затова такива идеи...
каква фантазия, какво нещоПървоначално написано от scoobydors
![]()
![]()
![]()
Нали?Първоначално написано от SugarFan
Аз още от малка съм мръсница.
![]()
Хмм ...Първоначално написано от scoobydors
аХ ти .. иначе хьахьахьа имах си и аз една комшийчица малка дето ми се връзваше на игричките
![]()
![]()
Като бях на 4-5 и аз бях така с един комшияПървоначално написано от amatorium
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
mi az pyk kato bqh na 5 s dno kom6ii4e praihme "sex"![]()
zna4i toi otdolo az otgore i se sybli4ame
ami tyrkahme se edin v drug celuva6e mi cickite
![]()
Don't worry , be happy!
daje s edno momi4e v detskata gradina sme se pravili na myj i jena i sme se celuvali![]()
:P
Don't worry , be happy!
Leleee..az ne si spomnqm ne6to da s1m pravila v detskata gradina...no k1m 5 klas pomnq 4e mom4etata vse ni goneha za da ni opipvam (lele golqmo bqgane s1m bqgala)..ina4e v 7 klas ve4e ne6tata bqha po seriozni, celuvki qko natiskane s gadjeto i t.n.
Аз си спомням в детската градина си имах гадже даже сега сме във един и същи клас и се обичаме все така хаха та с него се целувахме така по утенцата и един ден защощо спяхме на съседни легла аз се търкулнах под неговата завивка и си бях сабула гащичките ама госпожата ни хвана хаха
а иначе със едно съседче се криехме под леглото ту у тех ту у нас и си показвахме работките и се пипахме хаха
ае и аз да не остана по-назадПървоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
![]()
Сещам се за първия случай, беше с една от комшийките в баба ми, бяхме защипали едно одяло между двете легла ( а защо не на леглото не знам ) и там какво правихме не знам точно, но беше интересно.
П.С. Съжелявам, но не помня на колко годинки съм бил , но предполагам към 9-10
В суxа пyтка, KУP не влиза!