.
Затворена тема
Страница 11 от 12 ПървиПърви ... 789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 286
    Цитирай Първоначално написано от bebeshok
    Сещам се за първия случай, беше с една от комшийките в баба ми, бяхме защипали едно одяло между двете легла ( а защо не на леглото не знам ) и там какво правихме не знам точно, но беше интересно.

П.С. Съжелявам, но не помня на колко годинки съм бил , но предполагам към 9-10
    ем то с тва непомнене... дали секс сте правили, дали въобще е било с момиченце, абе... подозрително си е ;/
    ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
    МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!

Цитирай Първоначално написано от Mr.Nightmare
    Сещам се за първия случай, беше с една от комшийките в баба ми, бяхме защипали едно одяло между двете легла ( а защо не на леглото не знам ) и там какво правихме не знам точно, но беше интересно.

ем то с тва непомнене... дали секс сте правили, дали въобще е било с момиченце, абе... подозрително си е ;/
    леля ти има ли куче?
    UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY

Цитирай Първоначално написано от PeshoSexa
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Nightmare

леля ти има ли куче?
    не, коза има
    ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
    МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!

ооо да спомням си като бях на 5-6 тем некъде в детската градина като спахме за обед аз отидох до леглото на Мими (или Мая беше) питах я дали иска да си смъкнем гащичките и тя се съгласи... пипнах и пеперудката и тя моята чурка, после си вдигнах гащичките и си легнах

az pak 1-2 pati sam celuval gaza na 1 priqtelka pak v deckata gradina i pomna o6te 4e togava o6te davaxa k1ci vapcarov i s 1 fr si govorexme kak 6te otkradnem oneq majoretki
    Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 10:23 am Заглавие: Boli me kosata

Boli me kosata ot 2 dena, kvo da praa dali e ot neredovno kapane ili neznam...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Тая тема е супер И аз си спомних някои неща бегло...

В детската градина имаше едно момиче дето много мразех. Ама те ме беше помолила да я гледам как пишка и аз се съгласих После ме накара и аз да си събуя гащите И аз го направих.

Спомням си, че веднъж едни момичета в детската градина (мисля, че ни наблюдаваха, по-големи бяха) разправяха, че съм си бъркала в оная работа Аз не помня да съм правила такова нещо тогава, ама знам ли

Дам, и с братовчед ми сме си играли на любовници

На един лагер бяхме аз, брат ми и едно момиче. И те двамата бяха в едно легло и аз до тях, ама в друго. Бяхме малки де, само брат ми беше 2и клас май. И ние с това момиче си показвахме онея работи, ама брат ми не искаше неговата. Ние го молихме, ама той не се съгласи. После те двамата под одеялото "правиха секс". И майка ми влиза и аз крещя "Мамо, те се обичат"

По едно време бях почнала да рисувам цици, където ми падне. Леле, мама как ми се кара

Един фр на брат ми ме пита "Момчетата се дървят, а момичетата?" Аз "Настръхват ни космите"

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf

В детската градина имаше едно момиче дето много мразех. Ама те ме беше помолила да я гледам как пишка и аз се съгласих После ме накара и аз да си събуя гащите И аз го направих.

Спомням си, че веднъж едни момичета в детската градина (мисля, че ни наблюдаваха, по-големи бяха) разправяха, че съм си бъркала в оная работа Аз не помня да съм правила такова нещо тогава, ама знам ли

На един лагер бяхме аз, брат ми и едно момиче. И те двамата бяха в едно легло и аз до тях, ама в друго. Бяхме малки де, само брат ми беше 2и клас май. И ние с това момиче си показвахме онея работи, ама брат ми не искаше неговата. Ние го молихме, ама той не се съгласи. После те двамата под одеялото "правиха секс". И майка ми влиза и аз крещя "Мато, те се обичат"

По едно време бях почнала да рисувам цици, където ми падне. Леле, мама как ми се кара

Един фр на брат ми ме пита "Момчетата се дървят, а момичетата?" Аз "Настръхват ни космите"

Хахаха историята ти ме изкефи максимално

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Повече от фен Аватара на brusa
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    олеле боже
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

оо беше лудо правих див секс, напивах се, друсах се...после станах на 8

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sharkybul
    2-3 клас....

с съседка..... тя колко мене на 9-10

Спомням си че ме цунка ТАМ и ме попита защо става по голям и тези венички лоши ли са

и аз я цунках ТАМ
    hahahh Hmm...ti kvo i otgovori? hahah

Цитирай Първоначално написано от Liglichkb
    Аз пък като бях малка момченцата от нашата махала намериха един сутиен и го разкарвахме из махалата и големите на гледаха ужассс!

Град
    ВарНа
    Цитирай Първоначално написано от tankistabg
    аз пък помня че в деската градина сички момичета ми се натискаха, ама аз ги отбягвах. Къв дебил съм бил
    позннато
    Fuck you bitches ;p

Град
    isperih
    Определено имах сумати такива опит, обаче не мисля, че трябва да ги споделям тук, защото са прекалено глупави и смешни

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    в детската градина съседката по легло ми пипаше пениса, когато лягахме следобяд ... беше много еротично
    Нещо подобно и при мен

Повече от фен Аватара на roksana_1
    малеееееееее си спомням така когато бях на 6-7 и бях на село и с едно момче бяхме сами и само му викам : баба я няма ! АЙДЕ да правим секс и той само ме изгледа странно и избяга или или пък когато бяхме с една фр пак някъде на 6-7 и бяхме на ВЪН забележете и тя лягаше върху мен и се търкахме и имитирахме уж секс ама после кат дойде и едно момче да не ви разпраам
    Bring it on baby.. I taste good!

Град
    Ловеч
    хах перверзни хора! И си спомням едни такива случки... В детската градина си спомням че до мен на съседното легло спеше едно момченце което винаги когато госпожите ги нямаше си вадеше к*** и си го хвашташе и ме викаше при него а аз се криех под одеалото и пищях (сега с него сме много добри приятели но той едва ли помни ) също и си спомням на една екскурзия бяхме някъде 3ти клас имаше едно момче,което постоянно идвоше при мен в стаята и веднъж беше намерил нещо като кръгче не помня точно но много приличаше на презерватир слагаше си го през гащите и ме викаше уж да правим секс

Голям фен Аватара на rammstein123
    Аз пък си спомням, че като малка (ваканцията между 1 и 2 клас) бях в Черноморец с една приятелка. Тя беше с една година по-голяма от мен и ме светна за секса. После беше много забавно - намерихме един презерватив и си играхме с него... а иначе в трети клас веднъж нямах какво да правя и взех един сутиен на мама и започнах да се правя и гримове взех... а иначе още си играя на кукли дори си имам две мъжки, така че никога не е скучно
    Saatana! Vittu! Perkele!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    bqh 1vi klas i dve mom4enca iskaha da me "iznasilqt" v mujkata toaletna
    ama az ne se dadoh i gi o6tipah po 4urkite

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Vincent
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf

На един лагер бяхме аз, брат ми и едно момиче. И те двамата бяха в едно легло и аз до тях, ама в друго. Бяхме малки де, само брат ми беше 2и клас май. И ние с това момиче си показвахме онея работи, ама брат ми не искаше неговата. Ние го молихме, ама той не се съгласи. После те двамата под одеялото "правиха секс". И майка ми влиза и аз крещя "Мато, те се обичат"

Хахаха историята ти ме изкефи максимално
    +1 особено мамооооо те се обичат
    Bring it on baby.. I taste good!

lelee i az se bqh uredil sus edna priqtelka, bqh na 7-8 a tq s 1-2 godini po golqma ot men i ot togava ne pomnq s neq li si zagubih devstvenosta ili po-kusno awe whatever

Ami i pri men kakto pri povecheto potrebiteli purvite taka da se kaje seksualni kontakti mi bqha v detskata gradni..Brei vednuj beshe kum 4tiri sledobqd i tukmo ochakvahme roditelite da doidat i da si ni zemat i po edno vreme me nabutaha na sila s edno momiche i behme zastanali na edna peika az edin takuv sramejliv tq edna buina i seda az i q gledam s edni ogromni ochila , i taq kato me nagrabi i mi udari ebati sochnata celuvka i daje ezik mi pusna tam za pruv put se celuvah s ezik. a sichki momcheta ot moqta grupa beha malki pedalcheta po pluvane se sablichaha goli i si praeha svirki edin na drug ...
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Xa-xa-xa.Spomnqm si kato bqh malka,moje bi 6-7godishna si blyskah barbitata edno v drugo,vse edno praveli seks. Ot malka gi razbiram rabotite.
    Аууу тва и аз съм го правила... Какви сценарии съм разигравала не е истина... Иначе нещо по така май не съм правила...а да освен, че в детската исках да млясна едно момче ама докато съм върху него и го блъснах да падне на тревата то ме изгледа уплашени и избяга...

TcTcTc Hoo CTE 3/\e.
    u a3 noMHa!!! KaTo buax 4 goduHu u3Hacu/\ux gocnojaTa B geTckata gpaguHa!!! be6e Hoo uako

хахаха мн итересна тема сте подхванали и аз се сешам че още не бях тръгнала на училище и брадчед миме беше натискал на леглото (кокото мен) мъчеше се да ме целува и подобни истории ама се сещам че кат малка бая съм се закачала отдолу..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си