- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Децата и първите секс опити ...
ем то с тва непомнене... дали секс сте правили, дали въобще е било с момиченце, абе... подозрително си е ;/Първоначално написано от bebeshok
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
леля ти има ли куче?Първоначално написано от Mr.Nightmare
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
не, коза имаПървоначално написано от PeshoSexa
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
ооо да спомням си като бях на 5-6 тем некъде в детската градина като спахме за обед аз отидох до леглото на Мими (или Мая беше) питах я дали иска да си смъкнем гащичките и тя се съгласи... пипнах и пеперудката и тя моята чурка, после си вдигнах гащичките и си легнах![]()
![]()
![]()
az pak 1-2 pati sam celuval gaza na 1 priqtelka pak v deckata gradina i pomna o6te 4e togava o6te davaxa k1ci vapcarov i s 1 fr si govorexme kak 6te otkradnem oneq majoretki![]()
![]()
![]()
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 10:23 am Заглавие: Boli me kosata
Boli me kosata ot 2 dena, kvo da praa dali e ot neredovno kapane ili neznam...
Тая тема е суперИ аз си спомних някои неща бегло...
В детската градина имаше едно момиче дето много мразех. Ама те ме беше помолила да я гледам как пишка и аз се съгласихПосле ме накара и аз да си събуя гащите
И аз го направих.
![]()
![]()
Спомням си, че веднъж едни момичета в детската градина (мисля, че ни наблюдаваха, по-големи бяха) разправяха, че съм си бъркала в оная работаАз не помня да съм правила такова нещо тогава, ама знам ли
![]()
![]()
Дам, и с братовчед ми сме си играли на любовници![]()
На един лагер бяхме аз, брат ми и едно момиче. И те двамата бяха в едно легло и аз до тях, ама в друго. Бяхме малки де, само брат ми беше 2и клас май. И ние с това момиче си показвахме онея работи, ама брат ми не искаше неговата. Ние го молихме, ама той не се съгласи. После те двамата под одеялото "правиха секс". И майка ми влиза и аз крещя "Мамо, те се обичат"![]()
![]()
![]()
По едно време бях почнала да рисувам цици, където ми падне. Леле, мама как ми се кара![]()
![]()
Един фр на брат ми ме пита "Момчетата се дървят, а момичетата?" Аз "Настръхват ни космите"![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от tItEufFf
Хахаха историята ти ме изкефи максимално![]()
![]()
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
олеле боже
![]()
![]()
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
оо беше лудо правих див секс, напивах се, друсах се...после станах на 8![]()
Първоначално написано от sharkybul
![]()
![]()
hahahh Hmm...ti kvo i otgovori? hahah
позннатоПървоначално написано от tankistabg
![]()
Fuck you bitches ;p
Определено имах сумати такива опит, обаче не мисля, че трябва да ги споделям тук, защото са прекалено глупави и смешни![]()
![]()
![]()
Нещо подобно и при менПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
малеееееееее си спомням така когато бях на 6-7 и бях на село и с едно момче бяхме сами и само му викам : баба я няма ! АЙДЕ да правим секс![]()
и той само ме изгледа странно и избяга
или или пък
когато бяхме с една фр пак някъде на 6-7 и бяхме на ВЪН забележете
и тя лягаше върху мен и се търкахме и имитирахме уж секс
ама после кат дойде и едно момче да не ви разпраам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
хахперверзни хора! И си спомням едни такива случки...
В детската градина си спомням че до мен на съседното легло спеше едно момченце което винаги когато госпожите ги нямаше си вадеше к*** и си го хвашташе и ме викаше при него а аз се криех под одеалото и пищях
![]()
(сега с него сме много добри приятели но той едва ли помни
![]()
) също и си спомням на една екскурзия бяхме някъде 3ти клас имаше едно момче,което постоянно идвоше при мен в стаята и веднъж беше намерил нещо като кръгче не помня точно но много приличаше на презерватир слагаше си го през гащите и ме викаше уж да правим секс
![]()
Аз пък си спомням, че като малка (ваканцията между 1 и 2 клас) бях в Черноморец с една приятелка. Тя беше с една година по-голяма от мен и ме светна за секса. После беше много забавно - намерихме един презерватив и си играхме с него...![]()
![]()
а иначе в трети клас веднъж нямах какво да правя и взех един сутиен на мама и започнах да се правя
![]()
и гримове взех... а иначе още си играя на кукли
дори си имам две мъжки, така че никога не е скучно
![]()
![]()
![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
bqh 1vi klas i dve mom4enca iskaha da me "iznasilqt" v mujkata toaletna
ama az ne se dadoh i gi o6tipah po 4urkite![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
+1 особено мамооооо те се обичатПървоначално написано от Vincent
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
lelee i az se bqh uredil sus edna priqtelka, bqh na 7-8 a tq s 1-2 godini po golqma ot meni ot togava ne pomnq s neq li si zagubih devstvenosta ili po-kusno awe whatever
Ami i pri men kakto pri povecheto potrebiteli purvite taka da se kaje seksualni kontakti mi bqha v detskata gradni..Brei vednuj beshe kum 4tiri sledobqd i tukmo ochakvahme roditelite da doidat i da si ni zemat i po edno vreme me nabutaha na sila s edno momiche i behme zastanali na edna peika az edin takuv sramejliv tq edna buinai seda az i q gledam s edni ogromni ochila
, i taq kato me nagrabi i mi udari ebati sochnata celuvka i daje ezik mi pusna tam za pruv put se celuvah s ezik.
a sichki momcheta ot moqta grupa beha malki pedalcheta po pluvane se sablichaha goli i si praeha svirki
edin na drug
...
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Аууу тва и аз съм го правила...Първоначално написано от Lorelei
![]()
Какви сценарии съм разигравала не е истина...
![]()
Иначе нещо по така май не съм правила...а да освен, че в детската исках да млясна едно момче ама докато съм върху него и го блъснах да падне на тревата то ме изгледа уплашени и избяга...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
TcTcTc Hoo CTE 3/\e.
u a3 noMHa!!! KaTo buax 4 goduHu u3Hacu/\ux gocnojaTa B geTckata gpaguHa!!! be6e Hoo uako