- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Децата и първите секс опити ...
Първоначално написано от Uplo1d3r
wtf??
Първоначално написано от angellove
хаха и аз помня такива случки в детскатабях ебати лудото лапе, колко игри на чичо доктор играхме .. ;х
![]()
It's a masquerade and you have to conceal your identity.. Gossip Girl <33
хаха всички сте големи уникати![]()
![]()
![]()
и аз да ви разправям някои мои истории... в детската градина си имах гаджес него винаги си строяхме къщички от кубчета и се правехме на семейство
... та да карам по същество - 1 път пак така си играем и аз му викам искаш ли да правим секс и той се съгласи. Легна той - аз отгоре му и почнахме там да охкаме, обаче майка ми чула че някой вика (тя е детска учителка и аз бях в нейната група) и идва и ние си продължаваме и по 1 време тя вика : какво правите бе деца и аз ставам и викам ем... играем си на мама и татко
и тя - е не ви ли е малко рано пък аз няква нагла се - мамо остави ни да си играем, върви при другите ...
![]()
![]()
ужас...
Пък с братовчед ми постоянно се целувахме и 1 ден сме на гости в тях и сме се навряли под масата в кухнята и пак си се цункаме и си приказваме и тои ме пита - како искаш ли да се оженим и аз му викам искам ами... и баба ми надига покривката и вика аааа не може така, вие сте братовчеди не можете да се ожените, пък праточед ми - може, може даже ей сега ще кажем на мама и на тати![]()
лапешка работа
![]()
![]()
![]()
mn ste perverzni we..iscapahte mi nevinnoto saznanie...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и ние с комшийките си играехме на гаджета по етажите във входасядаме на стълбите и почвахме : "-изгаси лампите, скъпи!", който беше мъжа, наужким гасеше лампата. и от там се почваше баране, гнявене ...
срам![]()
ама супер ме кефеше да си играем на тва, особено когато аз бях жената![]()
[/i] Хихихи...тва с барбитата и аз съм го прайлаА в детската си играехме на доктори,сравнявахме си циците (а тогаз дори сме нямали такива
)...Игрите на мъж и жена,правенето на `секс`лллОбщо зето бях лудо лапе кат повечето
![]()
![]()
Чакайте, че и аз се сетих.![]()
Значи 1-во ша започна с тФа, че в детската градина [est 4e tam] се запознах с едно момиче/сега сме най-добри приятелки и не си представям живота без нея/ , което беше на леглото до мен.Иии ние бяхме почнали /ама нали както си лежим/ да играем на мъж и жена
[аз винаги бях мъжа
![]()
] Целувахме се ама ЯКО
играехме си на "меден месец"
Отделно едно момче все си показваше пишката като ме сложат да лягам до него.Ама той съединяваше чаршафите иии напрао ми я тикаше в лицето
Пък аз все се криех
Ааа представяла съм си как съм седнала върху "органа" на едно момченце /голям сладур/ иии имам огромни цици, които се тресат над главата му
ама смяяях като се сетя ся
Значи ние на площадката имахме една къщичка /не беседка ами напрао къща с високи стени
/ ии на нас винаги ни даваха одеала.Момичетата се нареждахме и всяко момченце си избираше една.После постелвахме одеалата и момчетата лягаха на тях /по гръб/.После всяка избраннца
се хвърляше върху пичагата
АААаааа има още много
Първото ми по-сериозно гадженце, което беше на 5 както и аз
ми предложи да правим "джи-джи биджи"
значи той ляга по гръб и аз върху него /ама се гледахме в очите/ обличах си тениска /без панталони само по бельо
/ иии той я надигаше за да ми олигави цицките/които ги нямах
/ после двамата щастливи излизаме заедно с майките си навън /забравих да кажа, че ние бяхме в спалнята, а пък майките ни в кухнята/ и се целунахме супер романтично на входа
![]()
Тоя момент най-ясно го помня
![]()
Такааа има и други истории ама ся ша ви кажа най-вълнуващата
Бяхме 1-ви клас аз и най-добрият ми приятел / все още е така и това не промени отношенията ни/ отидохме на пикник / тФа беше малко преди гората на една полянка до пътеката. Нали правим си кефа иии на двамата ни се пишка
![]()
аз отивам в едната посока, а той в другата.Тука не помня как точно стана раотата ама аз ли го видях той мен ли НЗЗЗ.
Двамата се разбрахме на 3 да си покажем "нещата" ама МНОГО бързо
ииии го направихме само дето и двамата бяхме любопитни....ииии решихме всеки от нас да разгледа "нещото" на другия
Така моя фр клекнал под мен като чичко Доктор
![]()
ииии ме пита кое какво е
после аз на него ама той го оголваше и ми се перчеше, че тяхното било по модерно
![]()
![]()
аз съм нямала такива подвижни "кожички" /цитирам него
/ Тука стаа инт, че на него му бяха дали някъф счупен фотоапарат от 30 години да си играе
И го беше донесъл да ми се хвали!Взехме, че го използвахме за нашата еротична фотосесия
Той отново клекнал под мен и ме лъже, че апарата работи
ии той снима мен аз снимам него
Накрая двамата доволни, че сме се огледали ЦЯЛОСТНО
си тръгнахме и сякаш нищо не се беше случило
.После една зима аз и той сме у дома под бюрото ии сме пуснали светлините на коледната му шапка /в стаята е загасено есТ / Той почна да ми говори за някфо предаване /риалити нещо подобно Биг Брадър/ дето некфи двама прайли секс и почна да ми показва
Двамата бяхме седнали и си допирахме през дрехите ония "неща"
опитвайки се да се търкаме по някъф начин
![]()
![]()
![]()
![]()
Тогава кат се накефихме отидохме в кухнята да кажа на мама, че ша го изпратя ии тя вика: Какво сте правили бе?!?!ЗАщо са ви червени очите? аз: Ами мамо ние спахме.. И той почна да се хили
ама ви каам егати перверзията съм била
![]()
![]()
![]()
![]()
ПП: и аз се мислех за единственатасега ми олекна и даже се чувствам нормална
щото кат гледам това само при задръстените се пропуска
| btw Кака ми ме е хващала в гардероба в кашона с играчките заедно с едно момченце
др път ще ви разкажа като се сетя цялата история
![]()
/
My soul is painted like the wings of butterflyes...
Ей такъв срам ...нямам думи просто. Бях на 6 и половина (и тя там някъде) и бях при гаджето ми ( 3 години изкарахме). Бяхме сами у тях и отидохме в стаята на родителите И и се целувахме ( с език). И по едно време доста ни доскуча от целувките и решихме че сега е времето, тъй като бяхме много решени да се оженим и да имаме 6 деца (ОМГГГГ) и че е крайно време да направим нещо по въпроса- съблекохме се. Седнахме в леглото на родителите и ...започнахме да се целуваме. След 5-10 минути открихме че не помага много... легнахме и пак се целувахме...тя все още не забременяваше. Отказахме се от идеята да правиме деца сега и с чист изследователски интерес почнахме да оглеждаме кво е туй дето другарчето има. И тамън си се радвахме 1 на друг и се прибра баща И. Ние кво кво ... в гардероба (щот така правят по филмите.). Добре че имахме 20 секунди че да вземем по чифт гащи, защото поне имахме по нещо облечено като ни хвана че инак...абе срам...
Na men v detskata gradi masturbirah tam za parvi pat na okolo 5 godami kakvo da vi kaja be6e sku4no da ni karat da spim
![]()
Тази тема станала за цяла книга!
Eating isn't cheating - Arnold
Темата е стара и пълна с латиница :>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.