.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 175
    Голям фен

Re: СРАМУВАТЕ ЛИ СЕ..

Цитирай Първоначално написано от Муц
    едно въпросче: срамувате ли се ако семейството ви не разполага с много пари? а тези,чиито родители имат фирми-как гледате на другите,които нямат маркови дрехи и които не разполагат с толкова джобни,колкото вас?с други думи:богаташчетата смятат ли за различни беднячетата?
    От какво да се срамувам. Колкото и изтъркано да звучи има хора,които умират от глад или живеят на улицата, а някои тръгнали да ми се притесняват, че нямат маркови дрехи. Странно наистина. А колко до мен-това, че родителите ми нямат кола или че телевизора ни не е плазмен, ми е последният проблем. Както някой беше казал трябва да се радваме на това, което имаме, а тези, които се притеняват, че нямат последен модел gsm,( защото познавам много такива) бих посъветвала да не се самосъжаляват излишно, а след като си намерят работа, да си вземат марковите дрехи и скъпите апартаменти щом това е целта на живота им.
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравейте на всички.
    С ръка на сърцето си признавам, че родителите ми НИКОГА не са ме лишавили от нищо, от абсолютно нищо....
    Имам скъпи маркови дрехи имам и такива на сравнително приемливи цени...Харча доста и не си правя сметка на разходите(Може би защото, както и Уискас, така и аз получавам всичко на готово).Не ми се е налагало да спестявам за да си купя нещо....ццц на мама и на тати глезлата съм, обаче...от друга страна се съобразявам със семейният бюджет и правя усилия да не натоварвам наще с разходи, но понякога парите просто се "топят".Излизаш да речем с 10 лева и в най-добрия вариант се прибираш с 2-3 и като си направиш равносметка, пак не можеш да разбереш къде е остатъка...
    Живота с всеки един ден поскъпва,не е реално просто...
    Определено, обаче не гледам с лошо око, на познатите зми с по-малки финансови възможности, все пак не може всички да червиви от пари...Аз, обаче не парадирам, та аз дори не се гордея с доходите на семейството, защото аз нямам принос, в това отношение.Един ден, когато започна сама да се издържам, може и да се гордея, но тогава ще бъде със самата МЕН.Като цяло парите не са повод за гордост.Те са просто средство, за някои цел...но факт е, че не всички богати хора са щастливи...
    И аз съм така, абсолютно като теб.
    Не парадирам с това колко богати са родителите ми, нито пък имам нещо против хората които нямат парички Даже напротив...
    и аз съм така......
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Враца
    парите са метод за оцеляване

не е важно колко ти дават ваще важното е колко ше имаш ти да си дадеш на децата си примерно дрехите за мене не са дефицит дали ше си купа блузон за 145 или за 10 от втората нема значение важното е да ми харесва , само обувки си копувам по скъпи - от порядъка на 100 + лева щото са ми необходими

emii moeto sem ne e nito bedno nito bogato dobre sme si ii parite ni stigat za vsi4ko ot ni6to ne ni li6avat ii moga da kaja 4e ne zavijdam .. :P

емм моите немат фирми но си печелят достатъчно добре за да успяват да не сме нито гладни нито жадни .. верно пари за дрехи рядко ми дават ама аз си събирам и това не ми е такъв проблем.. защо да ме е срам?! .. не не ме е срам хах по скоро ме е срам от мен си че понякога харча повече от колкото трябва

Повече от фен
    na6te ne sa mnogo bogati ama ne sa i bedni (po sredata), az si imam mn priqteli i mislq 4e e nai-dobre da si sredno bogat, 6tot mnogo bogatite sa super nadmenni i nqmam istinski priqteli, a mnogo bednite vsichki gi unijavat

има един филм "Богаташчета" и в него един от героите казва: Много по-яко е да ревеш в лимузина с черни стъкла, отколкото да се смееш в някоя Шкода...", в крайна сметка обаче ако си достатъчно интелигентен и стъпил на земята ще видиш, че парите не могат да те направят истински щастлив, защото когато си щастлив, те просто нямат значение.
    SMILE FOR ME NOW

Винаги парите повишават самочувствието на човек в лошите моменти,но те не са всичко,защото не могат да ти купят щастие,дори могат да разбият цели семеиства(говоря от личен опит ),та мисълта ми е ,че парите винаги повдигат самочувствието,но не могат да ти купят истинско щастие и истински приятели.

Да ен ти пука колко пари имаш най-важното да си здрав

Град
    В АдА
    Аз не съм бедна нито съм много богата по средата съм както и компанията ми но аз не гледам с лошо око на тези които са по-бедни от мен защото не всички богати са щастливи ......

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Аз не съм бедна нито съм много богата по средата съм както и компанията ми но аз не гледам с лошо око на тези които са по-бедни от мен защото не всички богати са щастливи ......
    Напълно си права,парите никога не могат да ти купят щастие,а само могат да ти помогнат да позабравиш нещастието ;( Аз познавам най-различни хора-с пари и без пари,и трябва много да мразя някой ,че да съм надменен с него,но го правя само от завист за това ,че е щастлив а,а аз изобщо не съм ;(

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Ами не мога да кажа че наще са ме лишили от нещо,дори е точно обратното огаждат ми на всички прищевки!не мисля че гледам с лоши очи на по-бедните от мен,то просто няма смисъл...!не мисля че парите са тези по които оценяме един човек!например някои мои приятели не са чак толкова заможни,ако мога така да се изразя, но пък и не супер бедняците...едно средно положение и не мисля че ги приемаме по по различен начин!Дори богаташчетата са по големите ликета защото си мислят че като имат пари и могат да имат всичко...то до някаде си е така в днешно време почти всичко може да се купи с пари!според мен единственото което не може това са приятелството и любовта!

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Кажи му богаташче и не го обиждай повече.Може да не живеем в 3 етажна къща и да нямаме басейн, но никога не съм ходил гладен и гол.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Имам всичко което поискам... Не сме богати, но не сме и бедни.. Средностатистическо семейство в България...
    Но пък много ме дразнят някой богаташки момченца и момичеца които си мислят че са хванали Господ за *** и светът им е в краката! Смешни с лигавщините си и превземките...

пресен случай днес от даскало:
    "оф.. неее /изпада в истерия/ тая има по готино яке от мойто. Искам същото! Още днеска ще го имам - ама ще гледам да е по-хубаво, че тя да се пръсне от яд.Не ме интересува от къде си го е взела."

Или:
    Тя: "Дай цигара"
    Едно момче: Заповядай!
    Тя: Оф.. Виктори... Ти не можеш ли по евтини цигари да си земеш? Ебати.. неща ....
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Родителите ми вземат хубави пари,но само те си знаят с колко пот на челото ги изкарват.Аз се гордея с тях и съм им благодарна,че съм задоволена от всяка страна,и че правят всичко за мен.Не сме супер богати,не сме и бедни.Нормално семейство сме.Не виждам какво е лошото да нямаш пари.Нима е срамно?!Не е важно колко китна имаш в джоба,а какво имаш в главата.Парите са преходно нещо-имаш или ги нямаш.Да,с тях се купуват хиляди неща,но с тях не можеш да си купиш здраве,истински приятели или акъл.
    Тези,които не разполагат с много пари не са с нищо по-различни.Хора,както всички хора.Нито ще им се присмея,нито ще се имам за нещо повече от тях.Те са като мен,като нас.

ne e vajno kolko pari ima6 ne 4e se fukam ama maika mi i ba6ta mi imat firma za AL. dograma a edin moi fr ba6ta mu prodava koli (ima avto ku6ta ) a maika mu nz kvo raboti ama i tia pe4eli mnogo i taka ama
    se ako stava na vupros za ne6to za pove4e pari drugite ni priateli deto niamat pari i jobni kolkoto mene i moiat fr se kazvat A TE DVAMATA 6TE SI GO KYPAT ima6e ekskyrzia do rim ot y4ili6te i nonstop ni kazvaha 4e samo az i toia drugoto mom4e 6t si go pozvolime molia vi pomognete mi kak da gi nakaram da sprat da me gledat lo6o

P.S.: maika mi i ba6tami davat pove4e ot polovinata pari za materiali i nepe4elim koiznae kolko ama nikoi ne me slu6a
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

tiho se sipe beliat prah galeno 6tipe nozdrite pak vsi4ki na dvora pu6at treva
    a az sam nadrusan kato svinia

http://www.akvarium4e.com/ogi3000

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ogi1234
    ne e vajno kolko pari ima6 ne 4e se fukam ama maika mi i ba6ta mi imat firma za AL. dograma a edin moi fr ba6ta mu prodava koli (ima avto ku6ta ) a maika mu nz kvo raboti ama i tia pe4eli mnogo i taka ama
    se ako stava na vupros za ne6to za pove4e pari drugite ni priateli deto niamat pari i jobni kolkoto mene i moiat fr se kazvat A TE DVAMATA 6TE SI GO KYPAT ima6e ekskyrzia do rim ot y4ili6te i nonstop ni kazvaha 4e samo az i toia drugoto mom4e 6t si go pozvolime molia vi pomognete mi kak da gi nakaram da sprat da me gledat lo6o

P.S.: maika mi i ba6tami davat pove4e ot polovinata pari za materiali i nepe4elim koiznae kolko ama nikoi ne me slu6a
    ако си пич ще се откажеш от екскурзията за да им покажеш че си пич,а друг път ще имаш възможност да отидеш-споко.верно е,че при частния бизнес много пари се влагат като материали и т.н.ама кво ти пука-на практика всички сте на едно дереже-пари имат или нямат родителите ви-вие всички сте ученици и с малки изключения нямате доходи и заплати.всички сте равни!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Наще имат фирми ама са пълни с заеми
    Давали са ми пари за дрехи ама никога маркови и никога не съм разполагала с повече пари,даже наще малко ми даваха аз си набавях от другаде(не с нещо мрасно ) Бях спортистка и от там изкарвах някой друг лев

Цитирай Първоначално написано от ogi1234

ако си пич ще се откажеш от екскурзията за да им покажеш че си пич,а друг път ще имаш възможност да отидеш-споко.верно е,че при частния бизнес много пари се влагат като материали и т.н.ама кво ти пука-на практика всички сте на едно дереже-пари имат или нямат родителите ви-вие всички сте ученици и с малки изключения нямате доходи и заплати.всички сте равни!
    e az se otkzah a i ne se sabraha minimym 40 deca ta da hodiat ina4e mersi
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

tiho se sipe beliat prah galeno 6tipe nozdrite pak vsi4ki na dvora pu6at treva
    a az sam nadrusan kato svinia

http://www.akvarium4e.com/ogi3000

Re: СРАМУВАТЕ ЛИ СЕ..

едно въпросче: срамувате ли се ако семейството ви не разполага с много пари? а тези,чиито родители имат фирми-как гледате на другите,които нямат маркови дрехи и които не разполагат с толкова джобни,колкото вас?с други думи:богаташчетата смятат ли за различни беднячетата?
    Аз съм от такова семейство дет не разполага с пари ама хич не ми дремеше щом съм се внедрил в групата на паралиичетата. Но тях и беше леко бъз от мен и още няколко младежа но пък си бяхме доста добри ФР

Еми в 4 клас бях голяма материалистка , но с времето ценя чувствата много повече !Сега се чувствам добре , нишо не ми отказва мама ... Да не чуе дявола ...

EmI m0eTo SeMeIsTv0 p0LuChAvA d0bRi DoXoDi nIk0gA nE sA nI LiShAvaLi Ot NiShTo MeN i SeStRa mI E pOnQkOgA vSeKi sI iMa FiNaNs0vI pRobLeMi nO tAkUf e jIv0tA I m0gA dA kAjA chE nIk0gA nE sUm gLeDaLa S dRyGo OkO nA tEzI kOiTo ImAt Po-MaLkI vUzMoJnOsTi vSe PaK vSiChKi SmE x0rA ;]]

Ne har4a mnogo pari, no obi4am da pazaruvam i da har4a mnogo. Ne sam mnogo bogata i ne razdelqm horata na bedni i bogati pri men zavisi samiq harakter na 4oveka

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не бих определил семейството ми като заможно, но имам впечатление, че сме добре, в сравнение с останалите. Примерно за стипендия се иска да имам под определен доход и аз не покривам това изискване, а повечето ми колеги го покриват. Този факт ме кара да се чувствам леко неудобно.

.. Еми те могат да имат фирми.. ако искат и заводи .. обаче ако не знаят как да си ползват парите.. и са супер тапи..
    аз не правя разлика богати бедни.. ВСИЧКИ СМЕ ХОРА.. ! Не се определям като някакви богати.. Наще вземат добри пари.. и ми е добре.. не ми липсва нищо ..
    Мечтите са безкрайни..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си