.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 175
    И майка ми,и баща ми имат фирми,но дрехите ми не са само маркови и разполагам с колкото си поискам на ден,но 5 лв обикновено ми стигат.Не се имам за "богаташче" и не мисля,че съм.Отношението на богатите към бедните е по-скоро,за да може някое 13 годишно идиотче да каже-"Дрехите ми са само маркови и имам повече пари от вас!"Не мисля,че тва е нормално,щото се пак тия деца се хвалят с парите на мама и тати,за спечелването,на които не те са положили труд,а техните родители.Да,чувала съм как се хвалят такива "богаташчета" и ми става смешно в такива моменти....В крайна сметка не всеки има възможност за маркови дрешки и 20 лв всеки ден...
    Just haters make me famous! εĭз

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    семейстово ми нито притежава фирма,нито пък имаме кола,но за сметка на това живеем достатъчно добре за да се издържаме
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не...защо да се срамувам?Аз и без тва много рядко искам пари от родителите си.

да, срамувам се
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Град
    Лапландия!?
    Не се оплавкам не ме лишават от нищо,и на мен парите ми идват даром дори един път не съм им благодарила,но когато искам нещо по-скъпо сабирам известно време за да не ги пртеснявам с моите прищевки и така

Град
    Шумен
    луд ли си братле...има ли причина да се срамувам??социалния статус не показва нищо то е важно културата и държанието...няма значение ,имам приятели дето родителите им са мангизлии ма т'ва на мене въобще не ми прави впечатление ,тъй като моите приятели не се влияят от кинтите ,а от човещината а честно казано - парите променят всичко което е много лошо... за жалост българинът е материалист пък и не ми пука защото е имало времена в които съм бил в кофти положение ,имало е времена в които съм бил супер положение... както казва Спенс:
    "Бил съм на високо ,бил съм и на ниско
    Бил съм Кумчо Вълчо ,бил съм и Кума Лиско..."
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Град
    софия
    колкото и лошо да звучи аз съм голяма материалистка ... едва на 16 съм ... знам че е лошо но просто съм такава...дрехите ми са маркови...ползвам скъпа козметика и маркови парфюми...може би вина за това има майка ми защото аз винаги съм била "принцесата на мама" и винаги получавам всичко и то на готово...понякога несъзнателно се държа лошо с хората...случвало ми се е да е присмивам на дрехите им и т.н. ... знам колко ужасно е това но повярвайте ми не го искам ... иначе като цяло важно е какъв е самия човек а не какви финансови възможности има ... но не знам защо просто на практика не се получава така при мен(да се държа еднакво с хората)...повечто ми приятели са като мен(заможни но не и "богаташчета")...наистина не е важно колко пари има някой, какъв парфюм ползва, какви дрешки си купува и т.н. важна е същността на човека, неговата душевност...един съвет от мен РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА СИ ТАКЪВ КАКЪВТО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ С КОЛКО ПАРИ РАЗПОЛАГАТЕ И НИКОГА НЕ СЕ СРАМУВАЙТЕ !

Повече от фен Аватара на Valhala
    Цитирай Първоначално написано от yaggi_v-power
    богаташчетата по принцип се държат гадно с по-бедните(ако съм обидил някого сори)нашите на са чак толкова заможни но не мисля че някой трябва да се срамува заради размера на джоба си ама зависи ако си имаш печени приятели и не са с теб заради парите ти значи си
    ОК а който е аутсайдер и няма много приятели започва да се замисля що така що иначе и сам си очернява ежеднавието
    зависи от гледната ти точка
    Абсолютно вярно
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не се срамувам, парите не са най-важното

Животът е адът описан в Библията!

Бла-бла, понякога се чудя как нечия глава може да роди такъв въпрос... Както и да е.
    За какво да се срамувам? Задето майка ми и баща ми са харесвали учителската професия много навремето и са решили да станат такива и задето им допада да се занимават с деца ли, но за разлика от много, много европейски страни тук явно образованието не е приоритет? За това ли да се срамувам?

Може би ми се налага да пестя и да търпя лишения отвреме-навреме, но не е това най-важното (; Има толкова много неща, които не се купуват с пари - ако тях имам, не ми трябва повече.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Не ме е срам, че семеиството ми не разполага с много финанси. Даже съм им благодарен, защото научих цената на парите, въпреки че в повечето случаи ги пилея безсмислено. Изкарвам, но това не ми дава право да хвърлям пари наляво и надясно. Иска ми се някой да ме отучи да харча...

Супер фен Аватара на Amateur
    Да богатите се надуват,особено тия смотаняци дето техните са бол с пари се праат на отворени за това съм насирал мн такива като почнат да ми се фукат колко били богати съм ги слагал на място с 2-3 изречения!Не ме е срам иначе мама има пари никога не ме е оставила без нищо квото съм поискал съм имал,баща ми е бол с пари но пък не живее с нас но когато ми трябва нещо му дрънкам и го получавам!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ..парите не правят човека...разберете го
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

По заможен съм от някой , но ги имам за най-нормални хора!Но нали знаете пари при пари отиват

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ние не сме богати, нито бедни. Получавам всичко, което поискам, имам достатъчно джобни и никога нищо не ми е липсвало. Повечето от приятелите ми имат по 50лв на ден, 3-4 етажни къщи в скъпи столични квартали, но аз не ми завиждам. Нашия апартамент е обзаведен много стилно и макар и малък е много кокетен.

Не се отнасям високомерно към хората, които разполагат с по-малко пари от мен. Има и много наистина по-важни неща.

NIGOga ne sam se sramyvala....bila sam i bedna i bogata no ima li zna4enie kato vsi4ki sme hora..ne e spravedlivo da se razdelqme na bedni i bogati!!!!!!!

Хаха никак не им завиждам.Да ти кажа богаташите имат повече пари ама това да си богат има и много минуси.1 от тях е нямаш истински приятели.Всеки гледа да награби нещо и така.Аз най-много обичам истинските,нормални хора.Не някои нафукани богаташчета които се мислят за нещп повече от другите.Има и точни хора богаташи но повечето...нямам думи

А и още нещо децата на богаташите много се разглезваааат.Мислят че са най-велики

Голям фен Аватара на asasfdf
    не мисля, че социалното положение е толкова важно за моята възраст (15) и съм против подигравките към по-бедните, но определено има разделение..

ЧЕТО

Ми не се срамувам, аз нямам и причина - доходите ни са съвсем нормални, с майка ми си угаждаме винаги когато можем.

Иначе ПОВЕЧЕТО заможни дечица са много... неприятни. Това е защото парите им идват от небето и си мислят, че са богоизбрани...

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Не съм(сме) нито богат,нито беден,но не деля хората на марка дреха.

..this world is watching me..

И на мен никога не ми е пукало дали приятелите ми имат пари. Обаче винаги така се получава че хора от един социален и материален слой са приятели. Не за друго ами защото интересите и възможностите съм им равни. Ако някои има по скормни доходи не могат да си позволят всеки ден примерно по кафенета, коктейлчета и т.н., докато другите само това правят. Аз лично имам и по богати и по бедни приятели....но разликата не е голяма.

Zdr. V ka6ti situaciqta s parite e tragi4na, az u4a ot nqkolko godini v drug grad, za6toto v moq nqma tova koeto jelaq, po-zapoznatite 6te razberat kakvo e da pla6ta6 kvartira, djobni i t.n., za se poddarja o6te edin dom. Imam i sestra, tq taq godina 6te e 2-ra godina studentka vav varna, i o6to vzeto s dohodite vka6ti vsi4ko e tragi4no. Jiveem predimno na kredit, koito na6te izpla6ta6 sled kato polu4at zaplati, a sedmi4nite mi djobni sa ni6tojni v sravnenie s dne6nite ceni, kato se ima predvid, 4e parvata godina bqh s 1/3 ot sega6nite mi pari za sedmicata.. No vapreki tova imam nai-visok uspeh v u4ili6te, u4itelite me uvajavat, no masovo syu4enicite me mrazqt.. da edna 4ast ot tqh sa bogati, o6te pove4e me drazi edno mom4e, 4ieto momi4e ima 4asten biznes.. Na men ne mi puka 4e nqmam pari.. 4e edva mi stigat za obqd, kogato sam po 10 4asa ba y4uli6te i 4e kato polu4a stipendiq za otli4ie q davam za ne6ta za u4ili6te, rqdko za nqkoq drejka ot 10-20 lv.. a daje ne mi se misli kato stana student.. ako stana.. neznam kak 6te izdarji semeistvoto mi, pri polojenie 4e i sega babini mi priemat 4ast ot razhodite po obrazovanieto mi..

Ne mrazq nikogo, obiknoveno te me mrazqt.. nikogo i ne otdelqm zaradi parite.. znam kakvo e da nqma6 i semeistvoto ti da kara s 80 lv na mesec, za6toto ot nqkoi si tam v ministerstvoto mu skimnalo da ne pla6ta zaslujenata zaplata na rabotnicite si sas zakasnenie ot po 7-8 meseca..

Jivota e tryden, i edva li nqkoi ot bogata64etata, kolkoto i da sa svestni sa sre6tnali i polovinata ot problemite mi.. no ni6to, za nqkoi e nai vajno da ima roklq ot 25 hil leva za bala, i obuvki s kamani svarovski za 500 lv, koito 6te nosi 15 min..

Ako ne drugo, znam 4e na nikogo ne moga da raz4itam finansovo, zatova ako iskam, ne da sam bogata, a da imam normalno pari za nyjdite mi, trqbva i raz4itam edinstveno na sebe si za bude6teto.

Супер фен Аватара на breathless
    както се пее в 1 песен;'истината не е в многото пари ,, истината е да имаш достатъчно пари за да живееш добре , тогава няма да има никой кво да ти казва , ш’от си го праиш от сърце ,, '
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Ние имаме магазин,но това не ме кара да се държа по някакъв по различен начин. Всички сме добри причтели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си