- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- СРАМУВАТЕ ЛИ СЕ..
Аз също съм така ,но имам имам приятели които не са много заможни ,но ги уважавам страшно много ,парите не правят човека...Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
в пове4ето слу4аи зависи от самия 4овек ... в някои слу4аи характера се променя заради финансовите възможности.. баща ми има фирма но не мисля 4е сме богатиПървоначално написано от Муц
занимава се с продажба на дървен материал и не го продава в склад или не6то подобно ами ето тук.. в на6ия гараж .. а маикаа ми работи в 4ужбина а за дрехите ве4е всеки независимо дали родителите им "имат фирми" (??)а за отношението кум по бедните зависи от характеракакто от този на "богаташките деца" така и на по-бедни4ките ..
)
~Remember,remember...25th of November~
Оффф епа нз...![]()
Не мога да отрека, че семейството ми разполага с много пари, най-вече заради баща ми. Никога не са ме лишавали от нищо, но заради скапаните пари баща ми живее на милини километри от мен и от майка ми от 10 години.Мразя хората от типа "той/тя е беден/а и няма да общувам с него/нея", парите не са най-важното нещо въпреки че без тях няма как да се живее. Понякога се замислям за това, че харча пари безмислено, а някой деца няма какво да ядът...(и не мисля това за правилно)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... данЪк оbщеsтфeно мненiе не пlaщам ...
Не съм богата и не искам да съм такава.
Парите в излишък носят хиляди главоболия на човека.
стаята ми е на 4 етажа
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Баща ми има фирма,но не всичките ми дрехи са маркови+тва мисля,че не само марковите дрехи са хубави.Има и много хубави дрехи,които са съвсем обикновенни и не толкова скъпи!А баща ми е на мнение,че в България няма маркови дрехи (възможно е да има само в София)Аз лично не преценявам хората по дрехите:P
![]()
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
чесно това е единственото нещо за което наистина ме е срам да говоря ... ии докато бях в Бг никгога с никои не съм споделяла тези неща ... ии надявам се тук в Канада това да не се промени ... е та на приливи и отливи сме както се казва.. ( :
Не смятам,че хората трябва да се преценяват по дрехите,бижутата,фирмите,м газините и т.н.Това,че родителите ти имат по-разширено финансиране,въобще не означава,че трябва да изравняваш останалите хора със земята.А и не можеш да прецениш човек по дрехите му,защото отстрани може да изглежда като кралска особа,но в главата да е като празно птиче гнездо.Това,че имаш повече pocket money от останалите или носиш маркови дрехи,съвсем не значи,че трябва да се подиграваш с останалите и да ги мислиш едва ли не за нищожества.Винаги съм получавала това,което искам и родителите ми са правили и невъзможното,за да ми го доставят,но не съм мамино детенце,нито искам кой знае какво.Всъщност,не искам нищо,защото имам всичко,което ми е необходимо и то е доста повече от това,което могат да доставят парите.Парите не са всичко на този свят,нито могат да купят всичко.Има неща,които са недостижими за тях и които те никога няма да могат да достигнат.Защото ако имаш голям бюджет,но си пред развод,с три деца,проблеми на работното място и болен роднина,каква наслада могат да ти предоставят парите,когато няма с кой да ги споделиш?Отговорът е следният:никаква.
![]()
Не съм чел всикчите постове но само се замислете. Какво по лошо от това един богаташ баща на 13-14-15 годишно момиче което не лишава от нищо и му харчи много много пари да го види в сайт за запознанства по белио. Направо МАСКАРАД![]()
![]()
Колкото и да харчи...
Моето семейство никога не е било хипер богато или нещо от сорта, баща ми работи в ТЕЦ Люлин, майка ми в БАН, не зимат некви луди пари, имало е моменти, когато сме се отпускали, имало е и моменти, когато не сме разполагали с много пари и е трябвало да се ограничаваме, въпреки всичко никога не са лишавали от нещата, от които имам нужда, а и аз ест винаги съм се съобразявала от момента и не съм искала повече отколкото трябва, не се оплаквам определено.
Нямам абсолютно нищо против по-богатите от мен, съдба както му се вика, единствено не харесвам хората приемащи парите за ценност, тва за мене са празни хора![]()
и ние също не сме някви супер богаташи ами сме си средна работана мен това ми харесва не бих искала да съм няква супер богата лигла която говори само за парите на майка си и колите на баща си
а и не съдя за човека по дрехите и парите ами по характера... примерно имам 1 фр която не чак толкова богата но аз пак си я обичам защото мога да разчитам на нея
аз също си признавам че и на мен нищо не ми е липсвало наще винаги са ме пускали на зелени училища на екскурзий купували са ми хубави дрехи но не се гордея с това
гордея се с това че имам такива родители
![]()
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Смятам, че точно в България, няма опастност човек да се почувства неудобно поради това, че техните нямат пари, тъй като едно 80% са безпарични![]()
Никога ама абсолютно никога не съм се държала гадно с хора по-бедни от мене. Нито пък сестра ми. Винаги съм смятала че е адски тъпо някой да се надува само щото техните имат пари. И пак вярно е и аз и сестра ми каквото искаме това получаваме. Колкото пари и да искаме на баща ми ни ги дава. Когато пойскаме да отидеме на гости при майка ни веднага тя ни купува билети без да гледа колко струват. Когато й кажеме да ни прати някакви маркови дрехи тя веднага ни ги праща. И все пак колкото и да са заможни наще това не променя нищо. Пак не съм щастлива. А гаджето ми и най-добрата ми приятелка и изобщо много от хората с който общувам нямат и половина от мойте възможности и пак са си щастливи. И пак си остават хората който обичам най много![]()
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Аз съм от средна класа(повече накланяща се към богатите),но нямам лоши отношeния към по-бедните хора.Това не прави човека втора ръка.Ако е свестен човека.....Но имам приятели,които не общуват с хора ,които не носят само маркови дрехи и не излизат на кафе с по-малко от 20 кинта.![]()
Баща ми има фирма - НЕ нося маркови дрехи , нося дрехи каквито ми харесват и които носят и момичетата с моя стил .. Тоест това , което ми го позволяват на мен , го позволяват и на едно дете , което баща му няма фирма .. Богата - не съм ,това е много смело казано.. Просто разполагаме с достатъчно пари , за да живеем и да задоволяваме прищявките си , не всички , но да
.. Никога несъм гледала на по-бедните по различен начин , в последните 3 години най-добрите ми приятелки (2) бяха не бедни , но на средното положение - винаги съм им помагала и давала каквото им трябва , давала съм и пари на заем , когато ходим някъде съм плащала кафето или билетите .. Не съм търсила обратно тези пари - никога !!! .. Вярно е , понякога ни се взимат неща , които дразнят социално по -слабите ,но пък щом имам защо да не ги използвам както на мен ми харесва , защото някои друг ще го е яд ли ? .. Баща ми е учил навремето - завършил е ! Сега е преуспял човек , не е прост селянин , децата , които имат такива родители , трябва да търсят вината само в тях ! А не в нас и нашите родители ! Благодарна съм на Господ за късмета с които е дарил семейството ми , за сметка на тези пари обаче , сме имали много други проблеми ! Както здравословни така и лични ... Едното за сметка на другото ! .. Всеки от нас е различен , като характер , като личност , като външност , като социално положение ! Едните имат нещо за сметка на другото , всеки трябва да се радва на това което му е пратено от Господ ... Уважавам бедните хора и когато видя такива деца не им се пера с дрехи , напротив става ми много тъжно за тях .. Но има и такива злобни деца , че с кеф им се фукам понякога ...
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+1Първоначално написано от Dayz
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
v predi6noto mi u4ili6te (sega 6te sum osmi klas)ima6e mnogo bedni i mnogo bogati az bqh nqkude mejdu tezi dva polusa no bqh pove4e kum bogatite nikoga ama nikoga ne sme zasqgali temata koi e bogat i koi beden za6toto ako 4oveka e pi4 i se durji pe4eno nikoga ne bi mi bilo pukalo dali e beden ili bokat
Малко са идиотите,който обиждат хората заради финансовите им възможности,но все пак ги има. Смятам,че трябва да съдим за един човек такъв какъвто е,а не по парите му!
Better DeaD,Than In Love ...
ми за мен това е много тъпо да съдиш за един човек по това с какви доходи е семейството му и дали се облича с маркови дрехи или не
адски много се дразня на хора който се подиграват на другите относно това с какво е облечен и колко пари има![]()
всички сме еднакви независимо от парите дрехите и всичко останало
не мисля , че имам за какво да се срамувам.. Парите все пак нне са най-важното на този свят .. Всеки се разполага според възможностите си..![]()
От изгубената любов остава само болка и самота .. Но по добре да си я изпитал отколкото никога да не си я срещал .. !!!
апфф ние не сме кой знае колко богати обаче на мен не ми прави впечетление у един човек етикета на гърба му а акъла в главата му...майка ми ме издържа почти сама..и ми осигурява хубав живот а баща ми обикновено се включва в копуването на дрехи,учебници сметката за телефон и ей такива неща..не ме е срам да кажа че аз не давам повече от 50 лева за дънки че и тфа трудно ще стане..къф е смисъла ако ми харесват някои за 30 вместо за 300?! на инат ли да си ги купя?!
in defense of our dreams...
Родителите ми работят в завод за производство на някакви инструменти...Майка ми и нейният приятел,де-защото и двамата ме издържат.Баща ми също работи нещо подобно.В нашия град в този завод са може би най-добре платените работни места.И въпреки всичко,парите никога не ни стигат.Да,нося маркови дрехи,купувам си скъпи кецове и джинси...Събирам и от издръжката,която ми плаща баща ми.Но понякога ме е срам от този факт,тъй като родителите ми изкарват доста по-малко от родителите на съучениците ми,с които често пазаруваме от едни и същи магазини...С една дума-родителите ми се стараят да не ме лишават от нищо.Но не сме богати и нямам повод да се мисля за нещо повече от другите.Познавам доста хора,които имат много пари,но това не им пречи да имат най-различни приятели...Поне на пръв поглед.По принцип,не би трябвало да има подобно разделение,тъй като няма нищо лошо да си материално осигурен,стига това да не ти служи за изграждане на личността ти или пък за спечелването на нови приятели...
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Emi kofti mi e kogato nqkoq se edno izlqzla ot korica na spisanie nakontena i neznam si o6te kfo mine pokrai mene :} xaxaxa in4e ne imam pari i te mi stigat ee ne vinagii deПървоначално написано от Муц
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.