- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- СРАМУВАТЕ ЛИ СЕ..
Nikoga ne sum bila li6ena ot ni6to!Bilo to drehi,ekskurzii,djobni i t.n.Imalo e i trudni finansovi momenti v semeistvoto mi,no nikoga ne sum se sramuvala ot nego!!!
Не ми се е налагало , защото семейството ми разполага с пари . А дали смятам бедните и богатите за различни - от една страна да . Поради простата причина , че едните познават нищетата , лишенията и прочие , докато другите не . Донякъде всичко е въпрос на късмет къде ще се родиш , но това не означава да ставаш говедо само , защото вашите имат пари . Аз въпреки всичко си правя сметка и не пилея безцеремонно . Това , че баща ми взима хубави пари не значи да ги подарявам и неоценявам труда му . Все пак не ги изкарвам аз . Но ми се е случвало да ми завиждат за някои неща , което определено също ме е натоварвало психически .
никогфа не бих се срамувала от собсветното ми семейство .!!
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
АБЕ ВИЕ ОСЪЗНАВАТЕ,ЧЕ ХАРЧИТЕ ТРУДНО СПЕЧЕЛЕНИ ПАРИ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ,ПРОСТО НЕ МОГА ДА ГО ПРОУМЕЯ КАКВИ СТЕ?!
Нашите никога не са ме лишавали от нищо,но мога и гордо да заявя,че съм си съвсем нормален.Не се лигавя като другите лигавета с маркови дрехи,парфюми или прочие.Дори мразя да седя в компания на някакви такива богаташи
Е ти защо се настройваш така ? Има и свестни хора с пари , както и има лекета без пари . Това не може да ти е единственото определение за един човек .Първоначално написано от petet
Еми ние сме по- заможни от нормалното,държа се нормално с всеки.Имам и много добри приятели,които са бедни,даже бих казала,че точно бедните са много по- добри приятели,защото са минали през всичко и могат напълно да разберат един човек.Аз не правя характеристика между богати и бедни,защото за мен това няма значение.За мен има значение,да ми е истински приятел,да нямаме лъжи и тайни,и да е честен с мен.
Eми нашите не са богати, нито бедни.Стигат ни парите за всичко необходимо.Били сме понякога на червено, понякога сме харчили за повече неща.Зависи.Хората не ги определям по парите, настроена съм приятелски към всички.
Come feed the rain..
Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..
Офф тъпата тема за паритеее пари имаме от по заможните семеиства сме.. отивам взимам си 10-20-50-100лв даже на никои няма да му направи впечатление ок ама какво да си купя с тея двобни (50лв да речем) цигари и кафетата и ако ям на бън максимум 20 лв и вечерта още 10 общо 30 за кфо са ми тия пъри като немога да видя родителите си щото бащами търчи като луд насам на там?!И е скапан вечер?За кфо ми е скъпия телефон като не мога да чуя никои от семейството си защото всеки бърза за нещо и само за спешни работи званя?!Да нося маркови дрехи и защо защото така трябвало супер тъпо е предпочитам да не съм от толкова заможно семействоо -аа ама ти си богата виш как живееш виж си дрехите часовника а ръцете а и герданите бля бля тъпи са ми тез а не бедните!!!И никога не ги подценявам по бедните!
P.S.-веднъж една от моя клас идва у нас (нещо трябваше да зема) и като почна уоу какъв хол а кухнята а каква яка стая имаш ииии и и даже и лап топ имаш ии искам и аз такъв ще кажа на мама да поработи в/у въпроса майко как и се издразних на таз и от тогаз толкоз тъпа ми стана че... щях да я изхвърля
Ние нито сме бедни, нито сме богати. Да, по-хубаво е да си богат, но си има трудностите.
Най-добрата ми приятелка е супер богата, нямам просто думи. Когато се запознахме, въобще не можах да разбера, че е богата-изглеждаше като съвсем обикновено момиче от обикновено семейство. Разбрах едва като ме покани в тях. Истински палат! Ния мн я беше срам, винаги е крила, че е богата, просто се срамува от това. Дори сега, когато е в ново училище техните ще и дават повече джобни, ще ходи с маркови дрехи и т.н., апък тя мн се притеснява, че всички ще искат да се и приятели само заради парите(така беше в стария ни клас)
Та...понякога парите са пречка!![]()
Това ми е много познатоПървоначално написано от yaggi_v-power
И наще не са кой знае колко богати ама поне имам всичко което съм поискала![]()
само богаташчетата пишат,нека пише и някой бедняк де,всички ли са богати![]()
Аз не съм супер богаташ, но от друга страна не мога да се оплача ни най-малко.Не караме Q7-мици или S класи, но си имаме абсолютно всичко.Никога не съм бил лишаван от каквото и да е било.Толкова са постигнали родителите ми - това е.Щастлив съм, че ги имам и ценя труда им.Както казва татко - "Ще се радвам ако ме надминеш и постигнеш много повече." (това се отнася за всички родители де, не вярвам някой да мисли лошото на детето си)
ми аз не съм нито богата,нито бедна и досега нищо не ми е липсвало,към всички хора се държа еднакво и се опитвам да с еразбирам с всички
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ами ние нямаме много пари...Всечко идва от заплатата на майка,защото баща ми е безработен и неможе да си намери работа...Винаги съм имала каквото поискам било то и след година,две...Нямам маркови дрехи и обувки,но това не значи,че съм по-малко човек от другите...Харча по 2 лева на ден,понякога и 1 лев не харча,но не ме е срам от това избщо...Има ли значение колко искарват родителите ти и дали имаш 2 или 20 лева джобни,парите не правят човека...И тези които си мислят,че щом имат пари значи са най-великите се лъжат,парите не са техни а на родителите им...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
не се дразня, че нямам пари..дразня се, когато изкарват някой по- добър/умен/талантлив/способен/красив от мен..а жалката истина е, че просто техните имат кинти...
+1Първоначално написано от Gossip Girl
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
От нищо не се срамувам,защото с финансите сме средно положение...но важното е да сме сплотени и да се отнасяме добре с другите![]()
Ами нашите хич не са от най-богатите. В една стая съм с брат си и нося обикновени марки като теранова,тайли вейли и овиесе,нищо сециално,ато подчертавам такъв лукс като да си купя нещо от новата колекция не ми се е случвало. Цените трябвада паднат дръстично за да ми позволят да си взема нещо. Имам що годе свястен телефон,абе нормално си изглеждам,но знам,че има къде къде по-добре от нас. От магазини като тесис,армани и такива,майка ми ме държи далеч...Не се оплаквам,обикновено не ме лишават от нищо. Дали се комплексирам и завиждам на по-богатите? Ами те повечето са по-богати от нас...но не,не им завиждам. Те всеки ден са с нов скъп парцал и го хвърлят на другия ден,не оценят парите,а това е лошо. За тях парите са просто даденост,а аз трябваше да се бъхтя при баба ми на ПОЛЕТО,забележете на село при животните и всичките градинки и селяни....три седмеци. За какво? За 50 лв. С тях си купих едни маратонски на UB на суперско намаление за 26 лв,от 80 лв. Останалите пари ги дадох на нашите,не ми трябваше друго. Понякога ми е супер гадно,че често нямаме пари за моите прищявки и въобще за всичко. Понякога сънувам как влизам в онези звездни лъскави магазини и си взимам всичко и когато се събудя нощем,плача тихо,за да не ме чуе майка ми,защото тя знае защо ще плача,но не искам да я натъжавам. Дала съм си дума,че когато порастна ще бъда по-богата от когото и да е в България и моите деца няма да плачат нощем,защото фукливите им съученички са с по-готини неща от тях и те няма да си правят сами гривни и гердани от разни въженца и такива...Но баща ми сигурно е прав-парите не са най-важното нещо на света,да...но са важни.
Както и да е,да се върна на въпроса ви-не,не завиждам,само понякога тайничко си представям,че аз съм на тяхно място и се усмихвам скришно...![]()
Позната историяПървоначално написано от Gossip Girl
![]()
Сигурна съм, че един ден ще разбереш, че парите и марковите дрехи далеч не са най- важното нещо... но предполагам ще е прекалено късно.Първоначално написано от shmurkam
Мъхъ...Първоначално написано от Gossip Girl
Не се срамувам от семейството си!
Пари винаги са ми/ни липсвали, те(или по-точно липсата им) са първоизточникът на всичките ни проблеми. Дали съжалявам за това? Не, не държа да нося маркови дрехи, не използвам скъпа козметика и прочие глупости. Искам просто семейството ми да живее нормално, а не родителите ми да са с висше образование, да се скапват от работа, да не виждам тати с дни... и, в крайна сметка, да им се събират в пъти по-малко доходи от на някой шофьор, примерно.
Обещала съм си да не раждам деца преди да мога да ги издържам!
И, да, има голяма разлика м/у бедните и богатите деца - вторите никога няма напълно да разберат какво чувстват другите. Имам всякакви приятели - от безумно богати до едва преживяващи, не ги деля, но мога да кажа, че заможните(задоволените) просто не знаят какво е да имаш още една грижа на главата, и то не-малка.
Виж,знам че не са най-важното нещо. Аз не съм твърдяла това,но понякога се чувствам спекло,когато не мога да си позволя това,което пожелая. Просто искам да стана моден дизайнер или нещо такова и сигурно се сещаш,че обожавам джунджурии. За мен дрехите са начин на изразяване на човека вътрешно и показват неговото настроение и тн. Естествено идва моментът на диалога и постъпките,те също те показват какъв си. Няма значение. Аз не се срамувам,че сме бедни. Срамувам се,че не мога да помогна на семейството си,защото съм прекалено малка.Първоначално написано от rebel_kid
![]()
ей богаташчетата като за вас парите и състоянието нямат значение кви са тия километрични постове с хвалби кой кво си купувал и т.н.
аз лично съм минала и през бедност и богатство.сега сме от средната класа и ясно си давам представа за тия разделения .Има ги и винаги ще ги има докато съществуваме
az sam ot srednata klasa![]()
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
ммм не съм богата не съм и бедна --нормално[/quote]
![]()
![]()
:P
![]()
:}