.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 175
    Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от stefsi
    az sam ot srednata klasa
    Суетата.Моят любим грях.

Нямаме финансови проблеми,живея си нормално..Да завиждам?Че аз всичко си имам,какво като не е марково?!Някой хора крака нямат,за да си обуят панталона,а аз ше се дна да се притеснявам колко струва.
    Не знам цените на дрехите ми Не ме и интересува..важното е,че ми харесват..
    А да не говорим,че има толкова много маркови скъпи дрехи,коита са направо ама направо неописуемо безвкусни
    Накратко:аз съм по средата може би понякога за малко ми се е искало да имам по 100лв джобни,но това е било моментно Абе,всеки трябва да е доволен за това което има
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами...аз като бях малка едвам преживявахме. Аз не го помня много този период, но майка ми ми е казвала, че си е мислила, че ще умрем от глад. Сериозно ... Но винаги съм изглеждала добре. Не питайте как е ставало .. майка ми си е шиела от стари рокли, палта и блузи дрехи за мен. Помня, че винаги бях с много красиви и оригинални неща. Я някое палто и шапка, сукманче.. хубави неща. После пък винаги получавах от дъщерята на едни богати приятели на майка ми дрешки. Те всичките бяха маркови. Затова никога не съм се чувствала зле. Преди 1-2 години вече почнах да осъзнавам, че не мога да си позволя най-скъпия телефон (даже аз бях последната в класа, която си купи) .. не мога да съм с маратонки "Адидас", майка ми няма кола и т.н. Но никога не съм се притеснявала .. Сега когато вече сме добре финансово е различно. Когато казвам добре финансово не разбирайте, че можем да си позволим супер лукс. Но това, за което съм си мечтала преди - да. Имам маратонки на Адидас, вчера се върнах с торби пълни от новите колекции на магазините, имаме голям телевизор вкъщи ... Е и? Не бих казала, че има разлика .. Всъщност има и тя е една - не трепериш всеки месец дали ваще ще успеят да си платят сметките за ток, а ти имаш нужда от нови ботуши, защото тези от преди две години вече пропускат ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

не се срамувам от това,че родителите ми са по бедни,радвам се че всички сме здрави и се разбираме

Мега фен Аватара на mynichka
    мчесно казано понякога ми става жал за другите но те не са виновни за родителите си !
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Усмивката :Р
    Спомняма си като бях малка на колко лишения се подлагахме... и исках някакви супер обикновенни неща, като малко плюшено мече (забележете- малко, дори и не си мечтаех за голяма мечка).... И все още усещам онази неземна радост когато ми подаряваха шоколадов бонбон или вафла Сега нещата се промениха, но не съжелявам за нищо! Даже се радвам за всичко случило се и сега мога да си преценявам нещата. Сама си събирам пари и колкото и налудничево да звучи, най- голяма радост изпитвам когато с мойте спестявания купя подарък на някой И какво ми изреждате марките на дрешките, НИКОГА не съм се интересувала от тях, дори и сега когато мога да си ги позволя!
    Има ли значение от къде ще си си взел новото парцалче при положвние, че по улиците е тъпкато с префъцунени персони които дори и едни цветове не могат да съчетаят, а в същото време виждаш и други с най- обикновенни дрешки изглеждат къде къде по- добре!
    Кофти е когато, както споменаха по- горе някви тъпи богаташчета, на мама и тати дечицата дето си нямат и грам мозък в главата те прецакат в живота!
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Моето семейство е средно положение Не сме богати, не сме и от най-бедните Не бих се комплексирала за някакви пари ..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

pff luda tema za6to dase sramuvam az rabotq sam i se pod1rjam sam bez nikoy dami d1rji smetka za men parite ne zna4at ni6tu vajnoe dasi 4ovek nali edin jivot se jivee sam s1m 6tasliv s1m malko samoten ama karay tova me pravi po silen ima edni bogataj4eta s krasivi kukli moyte fr sa mutri po 100kg 6e zobq dokata mra! hi4 neme ebe za parite zob4e zob4e mi preba 4ernoto drob4e utre s1m na lekar dali 6e ima pari za lekarstva

имам компиутър но съм беден..ако имах пари всичко щеше да е различно
    Sinan Sakic rulzzz

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Парите развалят човека ... други неща са по важни .. но все пак .. всичко се свежда до тях ... но не трябва .. да третираме хората по "големината на джоба "

и все пак .. Парите не са всичко ... все пак ковчезите нямат джобове
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Родители те ми не винаги са били в добро финансово състояние. Знам и 2 и 200.Как се изкарват и как се харчат пари. Винаги се съобразявам, когато искам нещо и дори да ми откажат не се сърдя. Единственото нещо, което ми липсва е розов тунингован Мерцедес
    Направи добро- яж л***о !

6e vi sera na parite i da ima6 milioni i da nqma pak 6e mre6! jiveyte svobodno i da ima6 pari i da nqma6 pari b1dete 4owek ne seki e bogat az naprimer vinagi s1m bil sam ne6to mnogo gadno imam edin super bogat fr nqma tak1f 4owek! prosto e velikolepen rabotq pri ba6tamu dava mi dobri pari 800lv na mesec sega s1m zak1sal sega s1m na le4enie imam leki tumori na 4erniq drob evala na mom4eta si4ko mi plati si4ki lekarstva a be si4ko zavisi ot 4oweka

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Не съм богата и на мястото, където уча сега всичките ми познати и приятели имат повече пари от мен. Не им завиждам. Не се лишавам от разни важни неща заради липса на пари.
    Прочете ми мислите..
    in defense of our dreams...

Град
    Hidden Village of Konoha
    Започвам поста си така - майка ми е учителка в СОУ, а баща ми работи като заварчик, всъщност той до скоро не работеше, но сега започна работа. Иначе през повечето време ни е издържала майка с учителската си заплата. Но от нищо не мога да се оплача - майка винаги се е справяла. Когато бях в 10 клас на мен и брат ми и купиха компютър, а сега съм студентка и живея в друг град, затова ми купиха чисто нов лаптоп. Е, какво мога друго да кажа? И хубав телефон си имам, и дрехи имам доста. Вярно, не са скъпи, но аз мога да живея икономично и без абсолютно никакъв срам казвам, че аз за блузка повече от 20 лв не съм давала и няма и да дам! И само да уточня, че никога не съм носила дрехи втора употреба! Така че съм горда с това, което имам и мисля, че имам право да искам повече чак когато аз почна да изкарвам!
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    не се държа по различно нито с по-богатите нито с по-бедните от мен

Семейството ми има достатъчно пари. Баща ми има фирма, а майка ми няма значение каква е.
    Преди години нямахме пари, нито сме карали хубави коли или сме живели в просторен апартамент. Имахме гарсониера и баща ми се скъсваше от работа, за да може да живеем нормално. Три деца сме, но не мога да кажа, че някога сме били лишавани или нещастни в този период. Нещата се промениха и бюджета ни рязко се покачи, но единственото, което се промени беше начина на живот. Не мисля, че семейството ми се е променило или са се превърнали в сноби.
    Малка започнах да работя и що се касае до личните ми разходи от доста години сама си ги покривам. За толкова време от баща ми съм получила кола и апартамента, в който живеем е на мое име (там нещата са доста по-сложни). Не е от липса на желание от негова страна, просто аз не искам да получавам нищо даром.
    Не мисля, че има за какво да ми завиждат или от какво да се срамувам. Имам заможни и бедни приятели и съм убедена, че и едните и другите ще кажат, че се отнасям еднакво с тях.

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Не ми прави впечатление. Не деля хората на бедни и богати.
    [b][i]Je t'aime au-del

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Всъщност парите са много важно нещо, всеки говори само за пари и те са много важен фактор за много неща. Не се заблуждавайте, че парите не са най-важното, след здравето(благодарение на което сме живи), парите са най-важното в днешно време. Те са израз на вложения труд, и са средството за живот. Ние за малко да "фалираме", и това щеше да е крах в живота ми, по-голям отколкото каквато и да е любовна драма или дори смърт на някой. Дразня се, че по-незаможните ме гледат лошо.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Шумень
    Ние сме бедни и мен не ме е срам. Даже аз правя строг бюджет.. мн съм пресметлива и стотинка не давам да отиде за нещо, от което нямаме нужда.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ха...пари...майната им!
    Не завиждам на никого за нищо!Парите са просто средство!НЕ ме интересува кой колко има...Те не са най-важното нещо.
    Само така съвсем е вярно. Не е важно колко пари имаш а какъв човек си в деиствителност.
    познавам хора които не мога да трая точно заради това че се фукат с парите си . аз имам всичко което искам и съм доволна макар майка ми и баща ми да не са кой знае какви.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Дрехите и парите не са това, по което трябва да съдиш за хората. През живота си съм опитала и от лошото и от хубавото.
    Живяла съм със съвсем малко пари, в ужасни условия, като съм мислила каква храна да купя с тях и изобщо не съм се сещала за нови
    дрехи, но с много усилия след това живях охолно, купувах от всичко по много и имах каквото поискам.
    Сега от няколко години смея да твърдя, че съм се уравновесила. Имам хубаво жилище и хубави дрехи (хубави не значи непременно маркови - имам блузи за 30 лева, имам и за 130). Не харча излишно пари, купувам нормални неща за храна, мога да си позволя много неща, но се старая да не се глезя особено.
    Спестявам колкото мога, защото черните дни от миналото са ми оставили обица на ушенцето.
    Това ме е научило, че не трябва да се съди за хората по това колко пари имат. Това не винаги зависи от теб!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не, не ме е срам. Попринцип сме нормално с парите и никога нищо не ми е липсвало, човек би казал, че сме богати, но не сме. Всички неща, които имаме, сме ги купили със събирани пари или малки заеми, които после връщаме. И сега нямаме много пари заради зъболекари (250 лв за мост + парите за пломбата) и гледам да не харча, но все пак ми дават пари и аз ги събирам за коледни подаръци, защото напоследък фалирах.

Град
    Sofiя
    Най-мраза некой да се разделя с некой друг понеже не е от неговата "класа"... и к`во кат баща ми не кара мерцедес и не работи във фирма а.Всеки родител се стреми максимално да дава това което иска детето.А дали имат вече възможност си е техна раута.Тва не е повод за присмиване.

Град
    Sofiя
    Пред кой да се срамувам,че наще нямат пари?Да не би да съм тръгнала да казвам,че наще примерно нямат пари.Това са си финансови проблеми на семейството и засягат само членовете на семейстово а не останалите хора.

Цитирай Първоначално написано от Dayz
    Абе да са живи и здрави, па материлното само си идва....Така че не завиждам!
    +1 a i parite na pravqt 4oveka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си