.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 175 от общо 175
    Боли ме фара кой колко има,важното е аз да имам за цигари и кафе,и вестника си във вторник
    Сериозно много слабо ме интересува кой с колко разполага. Знам какво е да си прекалено богат,знам какво е и да си събираш стотинките за хляб. И през двете неща съм преминала и честно казано оцених истинската стойност на парите :]
    Иначе не ме е срам,то не виждам от какво. Ставало ми е неудобно,когато не съм се съобразявала,че някой познат е нямал възможност например да дойде с мен на дискотека или кафе и не съм се усетила,че може да е защото няма възможност,или да му е неудобно че много често му услужвам например. Това е по-гадно за мен.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Всъщност харча прекалено много пари...
    Получавам всичко,което поискам...
    Нося безсмислено скъпи дрехи,разходите по косата ми за месец са толкова,колкото са всички джобни на приятелката ми за същият месец...
    И въпреки това я обичам най-много от всички,които я обичат, и никога не бих казала нищо лошо на никого, който харчи по малко пари от мен...
    На моменти дори се срамувам, сериозно...
    Защото тези пари ми се дават даром, е така без дори да ги заслужавам...
    А в това няма нищо яко. И скъпите дрехи не са повод за гордост и радост...
    Важно е с кого си, а не къде си... И важно е има ли кой да ти каже "Ей,супер яка блузка", отколкото тя да е скъпа.
    Парите са шит... Без който не мога.
    А хората,които могат да живеят и да са щастливи без тях в огромни количества са къде-къде по-стойностни хора от мен...
    +1
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    хммм..наще нито са богати нито бедни..средно сме..не се оплаквам..не се лишавам от по - важните неща..имаме ено ши*ано богаташче в класа, което се мисли за голямата работа.Вярно че е красив на външен вид, но постояно се хвали с парите си и се мисли за "бог" както в повечето случаи богатите се мислят.Мразя такива хора.Той за сметка на това е пълен ИДИОТ има тъпо държание общо зето не е "печен".Направо ми се ще да го пребият.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Dayz
    Абе да са живи и здрави, па материлното само си идва....Така че не завиждам!
    +1
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Glupisti we bratle vie ne razbrahte 4e
    kolkoto iu pari daA IMA6 ako na hara-
    kter si tup ....
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Град
    kadeto iskam
    Moite roditeli ne sa nito bedni nito bogati. Gledat da ne me li6avat ot ni6to i uspqvat. imam drehi, djobni, i dosega nikoga ne sum si lqgala gladna. Kogato e imalo eskurzii vinagi sa me puskali nemoga da se opla4a

Повече от фен
    sredna rabota ama v klasa ima koito sa s po malko vajmojnosti ot na6ite i nne tva ne mi pre4i da ob6yvam s tqx i dase darja normalko e 4ek kvo kat ne nosqt markovo ne6a nali i te sa xora !!! ....sega osaznavam 4e sma stsnala mn materialna li4nost i 4e maika mi mi kypi 2 ekipa za daskalo na diamond i za ne6o se skaraxme i tq mi vika i kvo ne si li dovolna i az mal4a i tq e da ne e adidas .... kaf ideot sam....
    (sun)~{}*

Не не се срамувам... и никога не бих се държала лошо с някого заради това...Глупаво е! Всички сме хора и бедни и богати!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Не не се срамувам... и никога не бих се държала лошо с някого заради това...Глупаво е! Всички сме хора и бедни и богати!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp

Re: СРАМУВАТЕ ЛИ СЕ..

Цитирай Първоначално написано от Муц
    едно въпросче: срамувате ли се ако семейството ви не разполага с много пари? а тези,чиито родители имат фирми-как гледате на другите,които нямат маркови дрехи и които не разполагат с толкова джобни,колкото вас?с други думи:богаташчетата смятат ли за различни беднячетата?
    Нашите имат фирма,но това не значи че нося маркови дрехи..Напротив имам 1 / 2 ! Имаме вазможност,обаче явно щом са преценили че 4 лева на ден ще ми стигат , не искам повече...И в мооменти,в които нямаме пари(което се случва на абсолютно всеки) никога не бих се срамувала от семейството си !
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

нашите са добре в икономическо състояние, но аз лично малко се блазня от това
    ама все пак получавам много неща ама малко джобни
    но по въпроса мен не ми пука дали са бедни или богати само да са яки

MERRY CHRISTMAS!!!

Град
    Хасково
    не се срамувам но се дразня когато на някой родителите имат много пари и той/тя се мисли за бог...
    ... no comment ...

Фен
    Мойте родителите не са от най-богатите но никога не са ме лишавали от нищо...
    Вярно ,че нямам маркови дрехи ... но все пак нали си жив - радвай се!
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Аз не съм богата.Никога не съм имала и докато не се изуча вероятно няма да имам много пари.НЕ нося маркови дрехи и не харча много пари за прическа.Не ми и трябва.Но се чувствам добре в кожата си,никога не съм искала повече. Живота ми е готин и нищо повече не искам,камоли да се срамувам.Приятелите ми ме обичат такава-каквото съм си.
    А ЗА НАДУТИ БОГАТАШЧЕТА,КОИТО ВСЕКИ ДЕН СИ ИЗБИВАТ КОМПЛЕСКИТЕ ПРЕД МЕНЕ:ВЗЕМЕТЕ СЕ ГРЪМНЕТЕ!!!

Майка ми има фирма , а баща ми се занимава с фирми за транспорт. Не сме богадаши , но не сме и бедняци. Не всички дрехи са ми маркови.. просто като вляза в магазина и като си харесам нещо си го копувам независимо дали струва 15 или 150 лева Според мен парите не са критерий за определянето на човек, защото има къде къде хора които не са толкова богати.. а са постигнали много . Никога не са ме лишавали .. винаги каквото искам и си го получавам. Не бих тръгнала да се фукам с парите,защото те не са мои а са на майка ми и баща ми. Те са се трудили за тях, аз просто ги топя . Правя си и сметки не всеки ден да топя по много пари ,, все пак сичко е свързано с тях.. както и те имат нужда
    Мечтите са безкрайни..

Майка ми е банкерка ,а баща ми има фирма ,автоивка и заведение ,но това не значи,че сме някви супер богаташи.Но в никакъв случей не съм лишавана от каквото и да било , всъщнот и аз както KiSs_mY_LiPs имам дрехи на различни цени например в гардероба ми има дрехи от 450 лв до 15 лв ,много се дразня от съученичките ми които постоянно ме питат какво работи майка ти а баща ти или нещо от сорта на Леле ваще колко коли имат и аз вече не знам как да им обясня ,че нямам златна лъжичка в устата си и ,че не съм нищо повече от тях.Аз наистина винаги съм се държала добре с по-бедните даже съм ги съжалявала ,но никога не съм го показвала ,много от приятелките ми не разполагат с толкова пари колкото нас например, но това не ми е пречело да ги обичам като част от семейството.И все пак си признавам ,че винаги съм се чуствала по-добре в компанията на по-заможните ми приятели от което се срамувам най-вече пред себе си

Брей ,брей.В тоя форум се е събрал каймака на обществото ....всеки втори се хвали с фирма(само да ви оточня ,че да имаш фирма ,не значи ,че имаш пари щото фирмата е едно нищо, едно име....друг въпрос ,ако тая фирма функционира ....)

По темата :Благодарна съм на родителите ми за всичко ,което имам.Имам всичко ,което съм пожелала(естествено с мярка)с едно малко изключение(един снайпер ,който баща ми отказва да ми купи от съображения за сигурност към хората ,които са ми непрятни )
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Az pa sam beden i ne mi puka!!! Hubavoto e 4e i na horata s koito hodq,koito sa po zamojni ot men ,sashto ne im dreme

ZA MEN E VAJEN RAZMERA NA SARCETO

PS. Kato stana miliarder she vidat te

Наще не са от най заможните, но въпреки това никога не съм лишавана от нищо, имам мн малко маркови дрехи и не се срамувам от фин. състояние на семейството ми

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

....

Съгласен

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    То верно парите не правят човека,обаче аз бидейки дете на разведени родители мога честно да си кажа че кеша не достига...Майка си къса задника за 440 кинта на месец,а само учебниците тая година са ~250.Сами правете математиката - не мога да изляза на едно кафе с приятели понякога бе мама му.Всички казват че парите не са всичко,ама ако сте с 3 лв дневно на даскало включително пътни и трябва да се пести за всичко нямаше много да мислите така.Имам 2 ката свестни дрехи и то евтини,ходя със протрити и почти скъсани обувки понякога.Мъка е.Не искам маркови дрехи,мощен комп и такива глупости,искам да знам че финансово сме стабилни и няма пак заради една велика сметка за ток заради сестра ми 2 седмици да стои майка на тъмно а аз у дядо.И все пак когато ми е гадно си пускам рока от 70-те до 90-те,взимам си една "Ариана" и света ми е в краката.Нищо че не ходя по кафета,кина и кръчми всеки ден.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Съгласен
    +2

Град
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Цитирай Първоначално написано от rebel_kid
    Цитирай Първоначално написано от Gossip Girl
    не се дразня, че нямам пари..дразня се, когато изкарват някой по- добър/умен/талантлив/способен/красив от мен..а жалката истина е, че просто техните имат кинти...
    Позната история

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Понякога сънувам как влизам в онези звездни лъскави магазини и си взимам всичко и когато се събудя нощем,плача тихо,за да не ме чуе майка ми,защото тя знае защо ще плача,но не искам да я натъжавам. Дала съм си дума,че когато порастна ще бъда по-богата от когото и да е в България и моите деца няма да плачат нощем,защото фукливите им съученички са с по-готини неща от тях и те няма да си правят сами гривни и гердани от разни въженца и такива...
    Сигурна съм, че един ден ще разбереш, че парите и марковите дрехи далеч не са най- важното нещо... но предполагам ще е прекалено късно.
    Виж,знам че не са най-важното нещо. Аз не съм твърдяла това,но понякога се чувствам спекло,когато не мога да си позволя това,което пожелая. Просто искам да стана моден дизайнер или нещо такова и сигурно се сещаш,че обожавам джунджурии. За мен дрехите са начин на изразяване на човека вътрешно и показват неговото настроение и тн. Естествено идва моментът на диалога и постъпките,те също те показват какъв си. Няма значение. Аз не се срамувам,че сме бедни. Срамувам се,че не мога да помогна на семейството си,защото съм прекалено малка.
    Виж мила,една думичка ще ти кажа.Търпение.Не можеш да помогнеш,голям праз дет`се вика.И аз не мога.И много хора не могат.Стегни се...просто трябва да се успокоиш и да се радваш на това което ти е най-ценно.За мен са истинските приятели и качествената музика,която ме кара да изпадна в екстаз (не,не хаус/соул/транс/).А за теб?Поне един ден ще станеп една прекрасна личност,знаеща точно колко е един лев.За мен е един хляб и една вафла "Боровец".

Град
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    мчесно казано понякога ми става жал за другите но те не са виновни за родителите си !
    Родителите им също не са виновни в повечето случаи.Все пак в днешната икономическа криза не е рядкост да срещнеш някой с 2 и повече визши който да взема заплата 400-500 лв. с които да не може да изхрани семейство.

Град
    Стара Загора
    Нямам от какво да се срамувам. Мойто семейство е общо взето с добри доходи, никога не са ми отказвали важни неща, а за някакви глезотийки и самата аз не съм изявявала желание Наще са ме научили, че парите не трябва да са цел, а просто средство за препитание. Показвали са ми, колко е неприятно, когато човек няма пари за нищо, но и също така, как може да се възгордее, когато ги има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си