- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не спираме да се караме
хора помогнете...
от две седмици с приятелят ми не спираме да се караме... излизаме , забавляваме се... всичко ОК. и изведнъж нещо става ?!?!?!?
той се ми вика за най малкото нещо от всяка глупост или базик от моя страна се дразни... а когато съм сериозна той мисли че му се сърдя. нито така нито иначе.... аз от своя страна ужасно мразя да ми се вика и се паля бързо и ей ти спора... непрекъснато спорим... се някой се заяжда.. един път се признах за виновна само и само да спрем да се караме той ми вика "не си виновна виновен съм аз.." и се почва от началo... Кво става??? Дали ме обича още??? И как мога да оправя нещата .. тва положение не се търпи вече... Благодаря предварително на всички които ще отделят малко време и ще ми помогнат с някакъв съвет (различен от "поговори с него"..опитвала съм и той все казва че няма нищо) pls help Very sad
т.7
krem4et0
Като кажеш всичко това на нас,нищо няма да се промени.По-добре му го кажи на него.
[size=7][b][u]fosse cos
emi nz moje bi go ima i toq period .. izchakai go malko . moje da ima problemi v semeistvoto koito ne jelae da spodelq i prosto da e po-razdraznitelen . budi po-turpeliva s nego a kato ne ti iznasq ostavash go i krai![]()
дам действително има такъв период, например моя мъж сяка вечер ше ме из*бава за нещо аз ще се нацупа ще се сдърпаме за 5 мин и после ще си се оправим има една приказка "Тия които не се карат не се обичат" така че не се притеснявай и ние с моя си се караме но пък се и обичаме :P
Така е. Единствената която може да оправи нещата си ти ..Първоначално написано от Presley`n`Sum
Животът е адът описан в Библията!
Говори с него, иначе няма как да стане.Има такива моменти - на караници, и двамата сте изнервени, но се опитайте да го преодолеете.
опитай да не му даваш поводи за спор..също може да поразредите срещите и така ще си липсвате пове4е и няма да имате толкова време за караници :P
Явно нещо му тежи, я някоя неприятна вест, или има някакъв проблем, който не е споделил... Просто отиди и поговори с него... Попитай го какво става с него?..
Дано се оправите, успех!![]()
![]()
и аз така си мисля като го задаржашв себе си само се ядосваш все по-вече и по-вече на него кажи му това което мислиш ж лицето ако не му оттарва му казваж довиждане защото явно не е за теб и сте тварде различни...Успех!Първоначално написано от Presley`n`Sum
Тва са нормални не6та за всяка емоционална връзка...нужно е време докато свикнете с характерите си,повече от очевадно е,че сте инати и двамата...опитвай се да отстъпваш и му обясни съвсем човешки,че ако продължава в съ6тия дух,6те съсипете връзката си...Успех \
/
Уэ, и ние сме така. За жалост кавгите не са за глупости както обикновено, а за сериозни неща...Любовта е адски сложно нещо. защо е толкова трудно?
Ами ще ти кажа при мен какво стана... Разделих се с приятеля си. Караниците може да отчасти положителни ( примерно нещо е изревнувал и показва че те обича), но когато са толкова чести и постоянни ...е... ясно е че има голям проблем. Сещам се за няколко причини. Може да ти е изневерил и да не може да си прости ( знам, откачено е, но съм го изпитвала на собствен гръб и съм виждала и такива ситуации). Другата причина е, че връзката се изчерпва. Но ти си знаеш и каквото и да е трябва да говориш с него. Доста банално, но друг начин няма
хах =D> ,може и БТК...за тебе еПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
сега по въпроса- щом само се карате какво правиш с тоя 4овек.от това,което про4етох останах с впе4атление,4е вие един нормален разговор не можете да проведете заедно,за какво ти е да си с някой,който не те кара да се 4увстваш добре когато излезете или не се забавляваш с него.ако не можеш да го прежалиш,говори с него и му 4е искаш 1 разговор без караници,в който да кажеш си4ко,което ти се е насъбрало
az sam tei s moia priatel po4ti postoqnno
ne postoqnno no nqkav period
mn e gadno
moje da e sme6no no az go bqh pomolila da si razmenim rolite(tei da se kaje)nqkade za edna sedmica i da se opitame da razberem drugia kak se 4uvstva(nie se karame nai ve4e 6tot az kat me podrazni ne6ty i mu praq zabelejka toi premal4ava i kazva samo izviniavai i si go trupa i men me e strah 4e edin den si4ko 6te mu doide v pove4e i prosto iskah malko pone da spodelq)i kato se razmenihme...sqka6 se poopraviha ne6tatag/d
p.s.nz mila prosto opotai ne6ty takova znam li![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...