.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Дали може да се изправи косата само с кръгла четка и сешоар?

Kosata mi e 4uliva i e na etaji , krai4etata i se izvivat i tva me drazni iskam da si q izpravqm kakto friziorkata me pravi s krugla 4etka i se6oar , no nz dali ako probvam 6te stane , strah me e , 4e nqma da se polu4i i 6te se precakam

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    Заглавието на темата, трябва да бъде написано на кирилица.

Зависи от сешоара, но принципно може. Не виждам какво може да `прецакаш` толкова, ако не ти харесва как е станало можеш с пресата да довършиш. Не е толкова страшно.

Град
    Варна
    Ако не пробваш няма как да разбереш

eieiei

Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!

При мене нещо не става...
    явно не го правя както трябва

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    при мен се получава и то доста добре...

И при мен се получава, но моята коса не е много чуплива (освен в краищата)
    Ето какво намерих за изправянето със сешоар - http://krasota.rozali.com/kosa/p390.html

Град
    blg
    ami popitai friziorkata ti kakvo ti slagapredi d a te izpravi balsam sprei ili kakvo i sled tva probvai i ti parviq pat 6e ti e malko trudno ama spx ai macka uspex4eta

eieiei

Ms mn za suvetite , em tq slaga voda i q izpravq perf ;]
    Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!

защо се мъчите със сешоари не разБирам.. вместо да си вземете ютията и кърпата и за 5 минути имате блестящо права коса аз мойта така я изправям
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Цитирай Първоначално написано от Castaway
    защо се мъчите със сешоари не разБирам.. вместо да си вземете ютията и кърпата и за 5 минути имате блестящо права коса аз мойта така я изправям
    И след това ще видим тема Изгорих си косата, помощ.
    Ютията е възможно най-лошия вариант да си изправиш косата. Изобщо не я щади. Трябва да полагаш много грижи после за нея, за да не стане на слама.

Град
    blg
    mm doosta sam si izpravqla kosata s iutiq i bez karpa ne e v pref sastoqnie no koeto i da se izpolzva izto6tava oba6e s karpa prosto nz kak se izpravqte ian4e sam protiv iutiqta samo v kraen slu4ai

можеш да си изправиш косата само с сешоар и четка,стига предварително да си използвала някой достатъчно силен стилизиращ продукт. лично аз съм най-доволна от течните фиксатори

Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Цитирай Първоначално написано от Castaway
    И след това ще видим тема Изгорих си косата, помощ.
    Ютията е възможно най-лошия вариант да си изправиш косата. Изобщо не я щади. Трябва да полагаш много грижи после за нея, за да не стане на слама.
    е аз не я гладя всеки ден, изправям я рядко,само каТо ми скимне нещо.А и всеки месец си постригвам връхчетата..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Става и то доста добре,много сладко стой.Фризьорката ми, ми я изправи и сега и аз си я изправям така.

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Mislq 4e moje da si q izpravi6 taka 6toto edna fr su6to e s kudrava kosa i taka si q izpravq6e
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Еми то може, ама ти дали ще можеш е друг въпрос.Примерно аз съм пробвала и се получава много добре, обаче само от страни, отзад не мога

ми то че може - може...ама аз нещо не успявам

абе хора а като ходите на фризиор да ви изправят с се6оар и 4етката за колко време е ефекта? и колко горе долу струва? :P
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Щом фризьорката ти я е изправила, значи и ти ще можеш.
    Косата и аз си я изправям със сешоар, но много от моите приятелки не успяват.

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    абе хора а като ходите на фризиор да ви изправят с се6оар и 4етката за колко време е ефекта? и колко горе долу струва? :P
    mi pri mene si e prava i s obem za okolo 3 4 dena sa6tnost dokato se izkapq struva ot okolo 5 6 lv PpP

Хипотетично може. Мен фризьорката ми така ме изправя, но си е трудоемко за сам човек, освен ако не си про.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си