- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Препоръчайте ЛУБРИКАНТ
![]()
и да ва пътам на пенисо ли се слага или на кондомъ
Айде де..... и без ИМА ТЪРСАЧКА защото няма
Хах хубава тема ми слага се на капута ако сте с капут ако не напрао отгоре на главичката
Препорачвам веднага на дуреь Има от 3 и 5о и от 7 лв избора си е твой![]()
![]()
![]()
За кво са ти лубрикант и капутНакарай я първо да ти го полигави, после ръгай без "каска"
![]()
ХАХАХАХХАХах ауе Тзадар тцтцтцтц ми ако и го набучи някаф с обиколкоа 16 см тя ша са разпадне без лубрикант като ги знам как пищат...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Tazadar
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Az lichno sym mnogo dovolna ot lubrikantite,koito ima v kutiikite na Sportex.A dali trqbva da slojish lubrikant na penisa ili na prezervativa-zavisi dali smqtash izobshto da izpolzvash kondom,ako ne-mnogo qsno,che na penisa.Lubrikantite na vodna osnova ne razqjdat lateksa!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
препоръчайте нещо да не е 20 лв но да върши работа
Gleitgelen с приятен аромат и струва около 4 лв.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Дюрекс... Добре смазват...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Препочъчвам ти Дурекс обаче розовия синия някак си имам чувството , че не смазва а залепва нз що...има ги на всяко OMV![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Durex Play Feel - стандартен овлажняващ
Durex PLay Warming - със загряващ ефект + вкусен
8 Лв. в Billa има.
Мерси сичко мина като по учебникПървоначално написано от kalpazanka
![]()