Какво правите когато сте потиснати, когато сте самотни , когато сте тъжни, когато сте се разочаровали от нещо?
Плача или слушам музика..
Баси, точно същото си мислех преди 10сек - какво да правя?! Ми.. гледам идиотщините в 'секс' и се надявам да ме разведрят, но... малшанс, по-зле става.
Ако имаш предложения за разведряване, свиркай.
Собственост на Canis_Dirus
спя
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз си пускам балади и някакви тъжни песни, от което ми се доплаква още повече.............
чистя, после цивря, после си пея
Saatana vittu perkele hate crew!
А когато ви е толкова шибано, че дори не можете да се разревете?! Това състояние най го мразя. Иначе като плачеш някак ти олеква, не знам.. просто помага. Но когато не можеш да се наревеш яко, майката си е е*ало.
Пуша трева и се забавлявам с приятелите си![]()
![]()
![]()
Чувала съм , че на някой като му е тъжно и си похапва шоколат в промишлени количества.От една страна добре, за да си подсладиш живота ама после килограмите.....![]()
Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Първо ревеш, щото ти е гадно, а после ревеш втори път, щото си изял 5кила шоколад и се чувстваш като бъчонка.. ц, не е оферта.![]()
Ъ,на мене па ми е толкова трудно да се разрева,дори и когато съм тъжна.![]()
Тъпча се с шоколад до припадък...![]()
обаждам се на някоя приятелка..., гледам някой друг филм, излежавам се и завършвам с игра на табла...- обичайното..
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
е това е гадно, защото като се разплачеш ти олекваПървоначално написано от Pedigree
Аз в момента съм така и вече почнах да се побърквамПървоначално написано от _Cuddly_
А мислите ли, че някой приятелка би намалила терзанията ви?
Такааа, винаги първо плача.
После драсвам някой ред на познат човек и му обяснявам в какво тъпо положение съм.
След това или си го изкарвам на някоя невинна жертва, или просто гледам в една точка.
Идва ред на осъзнаването, че е грозно да зяпам в нищото и си пускам някой смислен филм.
2 часа минават, пускам си музика.
А напоследък много е вървежна старата чалга. Гледам клиповете и се хиля. Или пък разни скечове от Шоуто на Слави.
Ако е готино времето, излизам и снимам.
Ако е вечер - заспивам.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Оххх.. сега ми е такова смахнато че.. нз.Преди малко си поревах..сега съм си пуснала тъжна музика...оохаа..много мразя тези дни в който ми е така гадно.....
![]()
Слушам няк'ви гадни песни и се оказва, че няма за к'во да съм тъжен на фона на тия от песните. ^^ Работи.
Винаги когато съм тъжна си казвам, че трябва да се наслаждавам на живота и да не плача за неща, които не си струва, да се радвам на това. което имам , защото има хора които нямат нищо!
Пея си тъжни песни... Ал Грийн... блея на някъде и не виждам нищо пред себе си, мисля си с часове. Паля цигара и гледам дима - изпарява се във въздуха и вече го няма, остава само миризмата, която напомня, че го е имало - точно както става и с мечтите и очакванията... пф
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Оставам сам, пускам си от моите любими балади, мисля си постоянно затова и какво е можело да стане и дали съм постъпил правилно и гедам да си го изплача.. след около 30 мин. се пооправям евентуално..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮