.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Град
    In your dreams...
    Много хубаво, че сте се оправили Браво но това изобщо не е повод за караници. Ти си излязал с пр ти и не си длъжен да я изпращаш, тъпо е да ти се сърди за такова нещо... Това, че 5 месеца сте издържали да не се карате за нищо е прекрасно, но е "нож с две остриета", понякога всички двойки имат нужда от малко спречкване, за да осъзнаят колко се обичат и колко мн ще си липсват. Това е моето мнение, но не според всеки е така
    Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса...!

Град
    HaSkoVo

Re: Пренебрегната ?

Цитирай Първоначално написано от koman
    Здравейте пак проблемче.. ама то аз си го правя щото съм гаден идиот прост кух шибан и т.н ... Значи седим с приятели на кафе и идва приятелката ми с 2 нейни приятелки . видяхме се а у и те седнаха до нащо сепаре. Поседях при приятелите ми и отидох при момичето ми.Седях докато дойде момента да си тръгваме ии тук дойде проблема...
    "Искаш ли да те изпратя"
    " Ами незнам както искаш "
    И аз идиота тръгнах с приятелите ми. Просто незнам кво ми стана друг път винаги съм я предпочитал отколкото приятелите а сега незнам ... изобщо не мислих в тоя момент а усещах че ще ми коства доста нерви каквото и да направя./ от една страна приятелите да ме ебават че съм "под чехъл" , от друга тва което се случи по надолу / Таа по пътя с приятелите ми усещах че съм сгафил супер гадно ии осъзнавах че съм я пренебрегнал заради аверите... Дайте савет как да и се реванширам утре
    Колкото и да се обичате вечни връзки няма може да се скарате да скъсате (не ти го пожелавам) и ако си обръщал внимание само на нея пренебрегвал си приятелите те ще се отдръпнат и няма те търсят ако е човек толкова веднъж ще разбере...!!!
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от koman
    това ме успокоява амаа... в нейните очи илиза че не я обичам толкова щом съм я пренебрегнал а тва не е така !
    Ако тя си мисли, че не я обичаш само, защото не си я изпратил начи тя е кухата лейка а не ти!

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си