- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- вашето мнение относно ПОП-ФОЛКА?
хммм чудя се откъде да започна....най-се изнервих на изказването на това че "сме сухари". ти познаваш ли ме че да кажеш дали съм сухарка или не ?! или това че като слушам метъл значи се напушвам?! това с пушенето не зависи от това какво слушаш....а виж вече до чалгата, манталитета и акъла са в голяма зависимост...кажи ми как така се е променило мнението ти ?! и за какво точно си грешала- че са изрусени/повечето/, надути със силикон, фотошопки без нито грам талант?! е това просто не мисля че някой може да го отрече...може и да има няколко с талант ама той не се забелязва, нали все пак важното е да има големи цици и надути джуки...пък и това нали е по-важното за уважаемата публика,състояща се от мазни загоряли чичковци,лапетии които се чудят на кого да подражават и тийнеджъри,чиито цели в живота са да се напият, да се качат на масата и да запеят любимата си певица,пееща за любов и сълзи?Първоначално написано от Radeto_
и моля не ми казвай какво е добре за мен, мисля че знам много по добре какво е добро за мен от теб...сама мога да си решавам...и МНОГО ДОБРЕ МИ СЕ ОТРАЗЯВА метъла,рока,пънка и харда...просто няма какво да се спори-повече музика,повече талант,повече смислени текстове...а не: "всяко копче си мечтае да се разкопчае..." а после сме говорили за манталитета на българина....айде моля ти се ....
заради манталитета на българина и заради ограничеността му , ей за това!Първоначално написано от st1ka
Чалга = трансгресивен алкохолишки гюбек в лъскава опаковка наречена 'Поп-Фолк'.
Поп-фолка е едно изкуствено създадено течение, без никаква музикална стойност. Възниква в годините след падането на комунистическия режим. Хората по това време т.е. родителите ви на повечето които пишете тук живеят в пълна оскъдица. България е по зле с икономиката почти от всякога. Хората не могат да си позволят нищо освен малко ядене, салатка и ракийка и разбира се секс. Също така току що отвързаните хора се впускат към демокрацията като я разбират като свободия. Поради липса на средства и интелектуални занимания, простотията завзема неуписуеми граници в ценностната система на населението. Ценностите са: пиене, секс, ядене и разбира се това които почти всички нямат - пари. Изведнъж на хоризонта се появява музиак ( поради липса на друга ) която пасва на просташкото ежедневие на Българина по това време. Но въпреки че е приета емоционално повечето хора я приема като насмешка на всекидневието или ги е срам да си признаят че им харесва защото се изпълнява от разните му ЦИГАНИ като кондьо и илия, грозотии с отвратителен глас като кати и сашка васева. Но се намират хора като Пайнер които да се възпползват от цялата ситуация и да напечелят пари от масите които явно се водят лесно като стадо ОВЦЕ. Музката наречена Чалга без малко да умре ако Пайнер не я бяха прекръстили на Поп-Фолк ( същата гнусна без никаква стойност музика ) но в по лъскава опакова. Чалгата печели почитатели чрез визията си а не чрез звученето си. Така с чалгата се създава измисления живот на лукса който пленява милионите днес дрипави чалгарки и чалгари, които само си мечтаят да изглеждат като техните идоли, които всъщност са обикновенни курви и мангали с лъскави дрешки които пак тъпите чалгари са им купили.
Гнусното от цялата работа е, че родителите са предали простащината и необразованоста си на децата си... а тези деца сте вие Планета Пайнер Фенове.
срещу хубавите поп-фолк песни нямам нищо критично(освен ,ако не са от пайнер де),но срещу чалгата имам,според мен това е селска музика.
чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!
Двееееееее три четириииииииии нощи да не спимммм ще иска две три четирииии пози да сменииииим.. ляяляляля
Че вие като седнете на маса - ядене и пиене метъл ли слушате бе умници... хахаха еии опасни хейтъри
мислете ме за старомодна,но аз като седна на маса слушПървоначално написано от dark soul
ам хубава народна музика,но естествено понякога хубава ПОП-ФОЛК песен.
чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!
С кеф си спестявам "Опа знам,че искаш да ме съблечеш" ...Като чуя такова нещо ми се повръща , пък на маса ептем...
И е крайно време да разберете , че разликата между фолк музиката и чалгата огромна...
Оф абе какво се занимавам и аз...Дееба тъпия Костов :/ .
*Поговорката "Ти му говориш,но рупа ли рупа" е много подходяща в случая :/ .
Стил като стил.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
нито едното нито другото докато съм трезвен. Боклуци са и 2те и не мога да ги трая. На масата слушам ретро!Първоначално написано от dark soul
иначе КУР за чалгата.