.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    lichno az smqtam lekoto zaekvane za sladko :P

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Имам един приятел който също забива така но не от притеснения . . говори си нормално и на някоя друма забие а преди тва може да е казал същата дума без проблем ... но той си е резачка не му пука от нищо и никой и да ти кажа само с яки путки го виждам така че давай смело карай го по скромно не се прави на турбо газар ... и ще успееш да излъжеш някоя ! Айде успех!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    ei v dneshno vreme pove4eto momi4eta haresvat po sramejlivite shot znaqt 4e si sedat na zadnika taka 4e spox i az go iam toq problem ama na men poslednoto mi gadje e 2 klas taka 4e ti si po dobre
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Град
    sofia

spoko

tova ne e nikuv problem samo si mislish 4e na drugite im puka
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Голям фен
    Братле аз немога да разбера защо на някое момиче би му направило кофти впечетление че заекваш смисал .. идеята ми е такава и аз имам доста приатели които заекват и даже не ми прай впечетление.
    Между другото иам един приател дето и тои като тебе пие и сам забелязал че като е пиян не заеква хаха даже мн хора се учудват като го видят друг пат не на някое парти и кат почни да заеква иначе на някое парти като пиине и не заеква.. абе не тряя ти пука и тва е заекваш голяя раота
    ако си хитар ше го исползваш в твой +

...

Не се притеснявай,това не е голям проблем.Ако едно момиче наистина те харесва това за нея няма да има значение.По някога не е нужно да говориш на едно момиче за да ти върже...достатъчно е само да се погледнете и всичко става ясно.
    Аз например нямам проблеми никакви с момичетата,не съм грозен поне до колкото са ми го казвали и като наблюдавам кви мацки ми вързват.
    Аз съм барман и днес запецнах много яко....на бара ми беше седнала една много яка мацка с една нейна приятелка и аз я почерпих фреш и казах следното: Заповядай това е почерпка от бара ъъъъъъъъ фрефреш ъъъ киви"
    Даже не я погледнах в очите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си