- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правите ли секс, когато ви е дошло?
1 път до сега.Не искам да повторим това изживяване.![]()
Аз знам,че когато си в цикъл няма вероятност (минимална)от забременяване,но пък за сметка на това,вероятността за заразяване с болести е много по-голямо.
offline forever!
Da pravila sym go pone 4-5 pyti.Vqrno,che ponqkoga sme se capali dosta,ama mal shans.Problema mi e,che togava tochno kato znam,che puteto e v remont,mega mnogo se razgonvam i toi ne spira da me pipa i drazni i ...Първоначално написано от Rise_Against
A otnosno bolestite,kakyv e problema,ako e s prezervativ ?!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
И аз искам, защото не се търпи възбудата и напрежението. но просто условията не са подходящи. в 95% от случаите сме на леглото на техните и те си лягат веднага след като си отида. не става просто........
почти винаги...не е проблем,стига момчето да не го е гнусмойто гадже не го и затова когато ни се прииска го правим
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Mi ne nqmam menzis![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Ако ми е последният ден и след това няма да имаме възможност скоро за секс - да ,иначе не![]()
NE NE PRAVQ SEX KOGATO SYM NERAZPOLOJENA. NE MISLI6 LI 4E E DOSTA NE4ISTOPLYTNO ? 4-5 DENA NI6TO NQMA DA TI STANE AKO NE PRAVI6 SEX
Не е толкова гнусно колкото некомфортно. За това не съм правила и не искам .. и кръвта, която се отделя по време на цикъл е мръсна и според мен не е хубаво. Но всеки както си реши. Имам приятелки, които го правят докато са неразположени и казват, че е по-хубаво
Не никога няма да направя такова нещо една седмица изтраива се
Ne vijdam zashto ne?!Moje da sa si 6-7dni,no ako tochno togava ti se iska...A i ako znaesh kak moje i gram da ne se izcapate i dvamata.Puk ako ne shte se izkupete we.. razlikata e nuleva ako izkliuchim lekoto mazalo za momcheto kato svyrshi nqma takava gledkaa![]()
ako moq ne go byrka znachi na men ne mi e problem(samo che posle mi se kara kato mu se smeq naglo
)
Ба си, колко сте загорели.....
![]()
вагинален - не ;]
а и не бих, колкото и да ми се иска !
не правя. За мен е не чак до там гнусно колкото нехигиенично и някак си... няма да ми е особенно комфортно
[img][/img]
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Let The BEAT Control Your Body
МИ кво лошо бе хора! то важното е да се кефят и двамата. Не мисля 4е е гнусно...не 4е сам гъ праила ама така мисля....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
дам, дамПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
миии да мисля за мен е гнусно...и несам казала че го правя когато ми е дошло просто питам от любопитство деа...!!Първоначално написано от __K__I__K__I__T__A__
Abe..super e ko tolkova... nikoi nqma da umre ot malko kryf![]()
Случвало ми се е но тва беше като вече ми свършваше и не течеше силно... Нямаше кръв по леглотоСамо че презерватива е задължителен за който иска да го прави
Аз честно казано си предпочитам да изчакам 5-6 дни не съм толкоз загоряла че да не мога да издържа
![]()
ТЦ
Truth is only skin deep