.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Кола маска или епилатор?

Аз досега съм ползвала главно самобръсначка. И понеже ми е писнало от това и искам да го прекратя, за да може до лятото да съм свикнала вече ми е интересно кое е по- добр екато за начало. Да започна с коламаска и след около месец някъде с епилатор или направо с епилатора. Мислълта ми е, с кое ще свикна по- лесно на болката? Защото все пак с коламаската става рязко, а с епилатора не чак толкова... та така.. моля ви за съвет..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Започни с кола маска,като цяло е по-безболезнено,болката при дърпането малко остра,но кратка.

А принципно лесно ли е после да се прехвърлиш от коламаска на епилатор?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

А защо искаш да преминаваш от едното на другото?
    Аз си карам само на кола маска и когато нямам време с епилатора.
    Принципно като си свикнал с кола маската ще е малко по-безболезнено после с епилатора.

Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    А защо искаш да преминаваш от едното на другото?
    Аз си карам само на кола маска и когато нямам време с епилатора.
    Принципно като си свикнал с кола маската ще е малко по-безболезнено после с епилатора.
    Еми не знам.. защото не ми се купува постоянно кола маска.. ии са ми казвали по принцип, че е по- оферта с епилатор.. ама не знам... някво страх ме е

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Bikini Bottom
    Ще свикнеш. Не, че си правя кола маска или се епилирам (щот съм м, и не съм като уранготан), но след втория третия път ще свикнеш.

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Ще свикнеш. Не, че си правя кола маска или се епилирам (щот съм м, и не съм като уранготан), но след втория третия път ще свикнеш.
    То и един френд все тва ми повтаря "Бе ти татуса изтърпя, епилация ли няма да изтърпиш...?" ... амааааа на думи лесно0о0о.. А аз по- принцип имам много голям страх от болка..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

С кола маската за мен е `по-оферта`. Както каза Liar болката е по-кратка. С епилатора винаги има шанс да пропуснеш някое косъмче, трябва да го почистваш след няколко минути, доста по-голяма играчка е.
    Пък козметичката ни храна иска, ни почистване (само пари)

Град
    Stara Zagora
    по добре почни скола маска като за начало, а после ако иска6 мини на епилатор
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.

Голям фен
    За мен кола-маската си е най-доброто решение за премахване на косъмчета.Става бързо,не ме боли(мен поне никога не ме е боляло ),и наистина след дълга употреба косъмчетата се разреждат.Започни с това,ако си доволна от резултата и мислиш че това е "твоят" начин за обезкосмяване,няма нужда да използваш епилатор после.А и с епито става много бавно и трябва да се взираш постоянно за разни пропуснати косъмчета.Абе,нищо добро не мога да кажа за епилаторите вече...

А хора искам да ви питам някой купувал ли си е и вкъщи сам да си направи кола маска и ако да от къде сте си купили и лентичките и всичко

Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    А хора искам да ви питам някой купувал ли си е и вкъщи сам да си направи кола маска и ако да от къде сте си купили и лентичките и всичко
    Аз съм си купувала. Използвала съм лентичките на Виит - нещо се разочаровах ... Ползвала съм и студена кола маска - и там нещо не ми хареса... И след това си взех епилатор - много съм доволна! Ти ако искаш да си правиш кола маска, по-добре отиди на козметик първия път, за да видиш как стават нещата.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ами зависи в коя част на тялото с кола маска на триъгълника например не е толкова болезнено колкото с епилатор! Нз сама си прецени пробваи и с двете

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Аз съм си купувала. Използвала съм лентичките на Виит - нещо се разочаровах ... Ползвала съм и студена кола маска - и там нещо не ми хареса... И след това си взех епилатор - много съм доволна! Ти ако искаш да си правиш кола маска, по-добре отиди на козметик първия път, за да видиш как стават нещата.
    Ммм аз до сега само епилатор съм ползвала и съм доволна, но понеже от разни фр. слушам че си купуват кола маска такава не на лентички ами вкъщи си я правиш нали и за това питам

Епилатор но с кола маска също става

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    И аз въобще не останах доволна от лентичките на Виит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си