.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

когато и на двамата им е за пръв път

сигурна съм,че повечето от вас за 1 път са го правили с някой,който не е девствен..и искам да попитам другите,в обратния вариант не е ли малко неловко,защото и двамата не знаете какво правите всъщност..разкажете ако е имало някоя неловка ситуация или нищо подобно :)

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Хах....точно в този момент неловки ситуации колкото искаш.Колкото и да си чел и разпитвал за секса на практика си е съвсем различно.Идва един момент в който "Ъъ аз ли ще съм отгоре или ти?" Да,звучи смешно,но с времето задобряваш (:

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    така е...на мен когато ми беше първия път..на гаджето ми също му беше...Ноо нямаше гафове като се замисля...Всичко мина добре..и хубавото е,че никога няма да се забравим

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Абе първия път е голяма веселба Имаше един момент дето седиш и се чудиш ИИи ся ко ша прайм Смях , забава , наслада , от сичко по малко

Скайп: doombringer2006

Мега фен Аватара на amatorium
    Nai-dobre udarete po dve chashki. Taka nelovkite situacii namalqvat, no puk trqbva da imate povidsheno vnimanie. Nai-dobre purvite nqkolko puti go udarete na oralna i se galete i se opoznaite edin drug i sviknete s intimnostta. Taka shte si spestite dosta muki
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Определено беше забавно, но пък аз си останах доволна, че ме обладава чисто и непорочно момче. неловко беше, но поне се бяхме събличали 1 пред друг няколко пъти преди това, а и имаше ужасно дълга любовна игра!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си