.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Град
    Варна

лентички за интимната зона

Офф хора искам да попитам ако си взема лентички за интимната зона мноо ли ще ме боли, при положение, че вече от толкова години съм си махала космите със самобръсначка??

Първите някаолко пъти доста ще те боли ама се свиква

А те какво точно представляват иии колко струват?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен
    а аз искам да попитам: досега с нещо не съм ги махала, но смятам да започна с кола маска...удачно ли е решението ми и ще ме боли ли при положение, че ще си ги махам за първи път и то с каквото и да било?

Emo Doll, за мен най-доброто решение изобщо за премахване на косми е кола маската (и фото епилацията, разбира се). Решението е абсолютно удачно. Кола маската издържа доста повече, болката е кратка и няма голям шанс да пропуснеш някой косъм.

А що се отнася до лентичките - боли, но е кратко. Представляват лентичка за кола маска със слой восък. В кутията с лентичките има и кърпички, с които почистваш след това останалите частици от восъка по участъка. Не ме бива много в обясненията.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Emo Doll, за мен най-доброто решение изобщо за премахване на косми е кола маската (и фото епилацията, разбира се). Решението е абсолютно удачно. Кола маската издържа доста повече, болката е кратка и няма голям шанс да пропуснеш някой косъм.

А що се отнася до лентичките - боли, но е кратко. Представляват лентичка като за кола маска със слой восък. В кутията с лентичките има и кърпички, с които почистваш след това останалите частици от восъка по участъка. Не ме бива много в обясненията.
    мила, аз ли съм заблудена или кола маска и лентички е едно и също

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll

Не си, те са си едно и също.
    В случая писах за твоя въпрос и малко по-нагоре за варненче. Просто съм сложила едно `като` и затова вероятно се решила така

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll

Не си, те са си едно и също.
    В случая писах за твоя въпрос и малко по-нагоре за варненче. Просто съм сложила едно `като` и затова вероятно се решила така
    да, извинявай за безпокойството

Град
    Варна
    А ще ми стане ли нещо ако си ги махна с лентички за тяло, а не за интимната зона, защото те ми се струват еднакви

Само не си взимайте лентички Вийт. Мене с тях много ме боли, + това остават доста косми после и трябва един час да се кьориш да махаш останалите косми с пинсета. Всеки път си казвам да не си взимам лентички вийт и всеки път си взимам хъх :/
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Marge
    Само не си взимайте лентички Вийт. Мене с тях много ме боли, + това остават доста косми после и трябва един час да се кьориш да махаш останалите косми с пинсета. Всеки път си казвам да не си взимам лентички вийт и всеки път си взимам хъх :/
    Еми аз за Strep питам...те добри ли са?

Цитирай Първоначално написано от zabludenata
    Не съм ползвала, но ми казват че са добри така че пробвай с тях
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    Варна
    Офф ама много боли сигурно А бтв мога ли да ползвам такива дето са за тяло, а не точно за интимната зона, защото както казах преди малко - виждат ми се еднакви

Офф ама много боли сигурно А бтв мога ли да ползвам такива дето са за тяло, а не точно за интимната зона, защото както казах преди малко - виждат ми се еднакви
    Бе мисля че може, и аз не виждам какво им е различното
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Мега фен
    Абе, не може...щом хората са измислили отделни лентички за премахване на интимно окосмяване, значи тях тряа да ползваш...за тяло са доста по-големи и с повече восък и повече боли...аби кви ги дрънкам...то лентички за тяло няма...има за крака, има и за подмишници, а те, както казах вече са доста по-неподходящи за интимната зона

Град
    Stara Zagora
    абе вместо да се мъчиш сама у вас с тея лентички,що просто не отидеш на козметик...ще ти излезе толкова колкото и за лентички ще даваш...ма хубуту е,че няма да си причиняваш сама тая болка
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.

То козметика колко взима?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    Да наистина най-добре е да отидеш при козметик.Десетина минутки и си готова,а кожата е добре почистена от косъмчетата и две седмици после не мислиш за косми.А цена-хмм,на мен ми взима 8 лева.Айде успехче!!!!!

Е не ви ли е малко неудобно.. не знам...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Не виждам защо трябва да ти е неудобно. Все пак на нея това й е работата.
    Аз си правя кола маска на цялото тяло от близо 3-4 години и разбира се първия път е малко по-неловко, но се свиква и е най-добрия вариант.
    Вместо да ходя да търся ленти, да се мъча вкъщи, после да е останал восък и да го чистя, отивам при козметичката тя си свършва качествено работата и всички са доволни.

Преди 3 дена го напраих тва с вийт лентите и ся имам ранички!!!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от bolutica
    da e iaz tva 6tqh da pitam.. mai frs sa probvali s epilator - krav e imalo dori ta misalta mi e kosmite pak se iztragvat celite s korenite - efecta nqma li da e sa6tiq ?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    понякога имам чувство че се пълни олигофрени маина .... тва едно просто решение не може да земете сами ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от bolutica
    da e iaz tva 6tqh da pitam.. mai frs sa probvali s epilator - krav e imalo dori ta misalta mi e kosmite pak se iztragvat celite s korenite - efecta nqma li da e sa6tiq ?
    Efekta sled epilator i kola maska e pochti edin i sasht s taq razlika che sled epilator ima i podkojni kosamcheta koito sazdavat problemi (e ne chak problemi de) Ama povecheto momicheta predpochitat kola maska zashtoto bolkata e za mig a ot epilatora e prodaljitelna...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си