- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лентички за интимната зона
Офф хора искам да попитам ако си взема лентички за интимната зона мноо ли ще ме боли, при положение, че вече от толкова години съм си махала космите със самобръсначка??![]()
![]()
а аз искам да попитам: досега с нещо не съм ги махала, но смятам да започна с кола маска...удачно ли е решението ми и ще ме боли ли при положение, че ще си ги махам за първи път и то с каквото и да било?
Emo Doll, за мен най-доброто решение изобщо за премахване на косми е кола маската (и фото епилацията, разбира се). Решението е абсолютно удачно. Кола маската издържа доста повече, болката е кратка и няма голям шанс да пропуснеш някой косъм.
А що се отнася до лентичките - боли, но е кратко. Представляват лентичка за кола маска със слой восък. В кутията с лентичките има и кърпички, с които почистваш след това останалите частици от восъка по участъка. Не ме бива много в обясненията.
мила, аз ли съм заблудена или кола маска и лентички е едно и същоПървоначално написано от Jaffs
![]()
Първоначално написано от Emo Doll
Не си, те са си едно и също.![]()
В случая писах за твоя въпрос и малко по-нагоре за варненче. Просто съм сложила едно `като` и затова вероятно се решила така
да, извинявай за безпокойствотоПървоначално написано от Jaffs
![]()
А ще ми стане ли нещо ако си ги махна с лентички за тяло, а не за интимната зона, защото те ми се струват еднакви![]()
![]()
Само не си взимайте лентички Вийт. Мене с тях много ме боли, + това остават доста косми после и трябва един час да се кьориш да махаш останалите косми с пинсета. Всеки път си казвам да не си взимам лентички вийт и всеки път си взимам хъх :/
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Еми аз за Strep питам...те добри ли са?Първоначално написано от Marge
Не съм ползвала, но ми казват че са добри така че пробвай с тяхПървоначално написано от zabludenata
![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Офф ама много боли сигурноПървоначално написано от Marge
![]()
А бтв мога ли да ползвам такива дето са за тяло, а не точно за интимната зона, защото както казах преди малко - виждат ми се еднакви
![]()
Бе мисля че може, и аз не виждам какво им е различнотоПървоначално написано от zabludenata
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Абе, не може...щом хората са измислили отделни лентички за премахване на интимно окосмяване, значи тях тряа да ползваш...за тяло са доста по-големи и с повече восък и повече боли...аби кви ги дрънкам...то лентички за тяло няма...има за крака, има и за подмишници, а те, както казах вече са доста по-неподходящи за интимната зона![]()
абе вместо да се мъчиш сама у вас с тея лентички,що просто не отидеш на козметик...ще ти излезе толкова колкото и за лентички ще даваш...ма хубуту е,че няма да си причиняваш сама тая болка![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.
Да наистина най-добре е да отидеш при козметик.Десетина минутки и си готова,а кожата е добре почистена от косъмчетата и две седмици после не мислиш за косми.А цена-хмм,на мен ми взима 8 лева.Айде успехче!!!!!
Не виждам защо трябва да ти е неудобно. Все пак на нея това й е работата.
Аз си правя кола маска на цялото тяло от близо 3-4 години и разбира се първия път е малко по-неловко, но се свиква и е най-добрия вариант.
Вместо да ходя да търся ленти, да се мъча вкъщи, после да е останал восък и да го чистя, отивам при козметичката тя си свършва качествено работата и всички са доволни.
Преди 3 дена го напраих тва с вийт лентите и ся имам ранички!!!
da e iaz tva 6tqh da pitam.. mai frs sa probvali s epilator - krav e imalo doriПървоначално написано от bolutica
ta misalta mi e kosmite pak se iztragvat celite s korenite - efecta nqma li da e sa6tiq ?
Неподходящ размер на снимка в подпис!
понякога имам чувство че се пълни олигофрени маина .... тва едно просто решение не може да земете сами ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Efekta sled epilator i kola maska e pochti edin i sasht s taq razlika che sled epilator ima i podkojni kosamcheta koito sazdavat problemi (e ne chak problemi de) Ama povecheto momicheta predpochitat kola maska zashtoto bolkata e za mig a ot epilatora e prodaljitelna...Първоначално написано от wasntme_