.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 132

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Togava dano nqmash dyshterq!
    Не дано имам, но тя да има повече мозък в главата си и да не реши, че на 14 години вече е видяла толкова много, че е врема да види какво аджеба е и туй нещо секса.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от love_alek
    Mmm,ne toi vsu6tnost e samo s godina po-golqm ot men
    Ами правете секс щом си нямате друга работа. Какво ти пука за майка ти и баща ти - нали вече си достатъчно голяма за секс Не ви разбирам ама ти си решаваш.
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от Perfect^by^nature
    sorry ama i dvamata mi izglejdate super neopitni o6te pove4e 4e ti si vse o6te na 13 a toi na edva 14 ili 15....ne preite gluposti za koito posle da sujalqvate vse pak za vsi4ko si ima vreme ne se bezpokoi nqma da ostane6 zatvorena do kraq na jivota si ....
    +1
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

то ще е 1 секс само не искам да си го представям Уоу ефект
    поне ползвайте презерватив

Град
    Варна
    Та той едва ли още може да запълни презерватив, а вече сте тръгнали да се чифтосвате.
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Цитирай Първоначално написано от ThankYouVeryMuch
    Та той едва ли още може да запълни презерватив, а вече сте тръгнали да се чифтосвате.
    важен е принципя

олелел неннее... аххахаха

kakav vi e problema ne moga da razbera!!kakto vijdam ot tova koeto kazva si lichi che qwno e naqsno s tova kakvo iska i dali e gotova!qvno e!!!i kakvo kato e na 14,az sashto sam i doskoro i az taka govoreh che ne e normalno i predi 16 edva li ne e smartno opasno!no sreshtnah choveka s kogoto naistina se obichame(ne e presileno,za prav pat kazvam che obicham nqkogo a i pri negoe taka),imame si neveroqtno golqmo doverie i vsi4ko m/u nas e neveroqtno krasivo,mislim da pravim sex imenno zaradi 4uvstvata si ne za ednoto e**ne i mislq 4e nqma ni6to lo6o v tova,razbira se ako s evzemat vsi4ki predpazni merki!Taka che mila ako naistina si gotova i m/u vas ne6tata sa kakto ti gi opisah,nqma strashno,napravi go,no naistina S PREZERVATIV!a 6to s eotnasqza temata-nqma nachin da arzberat,osven ako ne ti lichi,trqbva d aumee6 da laje6 v slu4ai 4e te razpitvat mnogo!USPEH

Цитирай Първоначално написано от OnLy`U
    kakav vi e problema ne moga da razbera!!kakto vijdam ot tova koeto kazva si lichi che qwno e naqsno s tova kakvo iska i dali e gotova!qvno e!!!i kakvo kato e na 14,az sashto sam i doskoro i az taka govoreh che ne e normalno i predi 16 edva li ne e smartno opasno!no sreshtnah choveka s kogoto naistina se obichame(ne e presileno,za prav pat kazvam che obicham nqkogo a i pri negoe taka),imame si neveroqtno golqmo doverie i vsi4ko m/u nas e neveroqtno krasivo,mislim da pravim sex imenno zaradi 4uvstvata si ne za ednoto e**ne i mislq 4e nqma ni6to lo6o v tova,razbira se ako s evzemat vsi4ki predpazni merki!Taka che mila ako naistina si gotova i m/u vas ne6tata sa kakto ti gi opisah,nqma strashno,napravi go,no naistina S PREZERVATIV!a 6to s eotnasqza temata-nqma nachin da arzberat,osven ako ne ti lichi,trqbva d aumee6 da laje6 v slu4ai 4e te razpitvat mnogo!USPEH
    Ms mn :P Radvam se 4e ima i dr koito se namirat v pone podobno polojenie,tenx o6te vednuj
    L0Ve $! m!LyTyYy...@LEk${}{}{}{}{}{}{}{}

кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.

Re: Почти на 14 съм и искам да правя секс с гаджето си...

Na 14 bez mesec sum i iskam da popitam dali ako pravq sex s gadjeto na6ite 6te razberat za6toto sum 4uvala za nqkvi takiva instinkti no do kolko e vqrny nz!!!Dali na6ite 6te me usetqt ne iskam da znaqt....znam 4e davate dobri suveti i dr put sum imam reg tuk...e tenx predvaritelny

т.7
    krem4et0
    аве ела у къщи и няма да разберат

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Град
    Враца

Na 14 bez mesec sum i iskam da popitam dali ako pravq sex s gadjeto na6ite 6te razberat za6toto sum 4uvala za nqkvi takiva instinkti no do kolko e vqrny nz!!!Dali na6ite 6te me usetqt ne iskam da znaqt....znam 4e davate dobri suveti i dr put sum imam reg tuk...e tenx predvaritelny

т.7
    krem4et0

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    От подобни изцепки се отвръщавам още не могат да ходят и са тръгнали да се ебът . . . и после пак пишат дали съм бременна май съм бременна .... когато си готова сама да си отговориш на някои въпроси тогава ще правиш секс ..... Винаги могат да разберат ваще ... са ще го направиш и ще те обземе едно чувство на вина че не знаят кво си правила ще те е срам да ги погледнеш в очите ... накрая ще стане нещо майка ти ще реши че трябва да ходиш на проф преглед при гинеколога и всичко ще излезне наяве .......
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

za6to vmesto da si igrae6 s kukli4kite i da si u4i6 urocite si trygnala da prai6 sex
    ot teb 6te stane edna golqma kurva USPEH SAMO TAKA

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Няма как да разберат,ако не им кажеш. Но като те гледам за какви неща питаш, не ми изглеждаш особено готов/а за секс. Помисли си пак,ама все пак на 14 .... ?!?!

Ако не си чуля в България средната възраст за секс е 12 -13 години

Град
    sofia

leko slunce

izchakai oshte malko shtoto sa kat te slusham i sum na 100%ubeden che hich ne si gotova a vashte shte razberat sus sigurst nishto ne ostava nepokrito
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Цитирай Първоначално написано от PUSS
    shte te razbrat razbira se kat ote opatka gajeto she se razkrachish she odish kat pelikan
    +1

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

т.7
    krem4et0

ааахахах ахах хаха не ве хора убивате меее

Инстинкти мухахах да те попитам знаеш ли въобще какво е това инстинкт ???

Град
    127.0.0.1
    абе то и аз на неговата възраст си направих "сефтето" - ама за целта си избрах абитюрентка (излъгах я, че съм на нейната възраст.. тая кат видя къв съм дървар.. веднага ме разобличи.. а като разбра че съм на 13 и нещо.. почна да ме моли да не казвам на никой.. май се притесни да не я обвинят в педофилия)
    тъй де.. нема се излагаме с някво унисекс - де нема ни цици.. ни дупе.. можеш го разбереш че е женско само по тва че няма ташаци и кур
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Не е изключено да те разберат. Чувала ли си израза "върви като наебана"? За да го измислят древните мислители, определено е имало повод. Една от стария ми клас, като го направи за сефте на другият ден вървеше все едно е с два счупени крака (бяхме 7 клас, тоест колкото теб).
    Левски шампион але але!

ako si reshila da se nae*esh shto ne go napraish na 14ti RD tam duxai sveshti kvoto she praish i posle otivate nqkade i..... no samo ako se chuvstvash gotova shoto i moqta priqtelka na 13 se naeba i sq nqma spirka
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Ти май майй не си на ясно , че щом нямаш 14 е противозаконно да правиш секс , а ако разберат гадженцето ти ще иде в затвора... Пък и като гледам какви неща пишеш още ти е много рано а започваш полов живот , защото според мен сексуалната ти култура е под сякаква критика .... И после всички тука ще те заливаме от критики и прочие , след като пуснеш няколко теми от сорта " Свърши ми в устата . Бременна ми съм ?" "Стана фал. Възможно ли е да е станала беля ? "

Град
    Hard Rock Cafe
    jalkarka si.. da ne si zagorqla 4e 7mi klas da prai6 sex.. sramnite ustni na onaq ti rabota ne sa ozreli o6te.. nedoaslno govnence xd

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Ти май майй не си на ясно , че щом нямаш 14 е противозаконно да правиш секс , а ако разберат гадженцето ти ще иде в затвора... Пък и като гледам какви неща пишеш още ти е много рано а започваш полов живот , защото според мен сексуалната ти култура е под сякаква критика .... И после всички тука ще те заливаме от критики и прочие , след като пуснеш няколко теми от сорта " Свърши ми в устата . Бременна ми съм ?" " Възможно ли е да е станала беля ? "

Град
    София
    Абе хора, оставете ги да се ебът като ненормални тия прости пубери !
    Направо не знам да се смея ли, да рева ли? (всъщност се смея)
    Значи доколкото разбирам има някаква сексуална граница - 14 години
    и те като вземат да я доближават тази граница и вече напират ли напират.
    - Може ли да се ебем ? Все пак почти станахме на 14 !!!!
    -Разбира се мила моя ти и на 10 можеш да се ебеш, как не си се сетила не знам!?!!!А това че хал хабер си нямате как и защо се први секс не е голям проблем, все пак в България има демогравска криза и деца са нужни !!!! От друга страна ако няма кухи путки и путьовци като вас от какво ще печелят тези, които правят аборти, все пак и те хляб трябва да ядат, нали ?!!! А това че един нескопосан секс със човек, които нито на теория, нито на практика има представа как стават нещата, може да ти остави такъв неприятен спомен за усещането, че после цял живот да те е страх от секса и преживяването свързано с него, т.е. да те осакти емоционално!!!
    Но тези неща едвали са особено важни, така че дебнете дали сте станали на 14 и се шибайте на воля, последствията не са за мен, а за вас.

Град
    Hard Rock Cafe
    Predstavete si ako trendat se razviva v tazi posoka.. da po4vat vse po-malki i po-malki da pravqt sex.. predi 8-9 godini (kogato sestra mi e bila na moqta vazrast) vsi4ki (80-90%) sa po4vali da pravqt NAI-RANO na 16 godini, koeto e napralno normalno.. ama da se 4uka6 na 13-14 godini, trqbwa ili da si v Trudovo-vazpitatelno u4ili6te ili v u4ili6te za umstevno izostanali -_-... ili da nqma6 semeistvo, dom, u4ili6te i li4nost .. edno ot 3te..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си