- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвате ли класа си?
Е...?
offline forever!
Аз моя-мнооогооо,мнооого![]()
offline forever!
Ами по принцип-да...Но вчера направо го обожавахбеше много забавно
никога до сега не си бяхме прекарвали така
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
амиии..дА!..абе може и по добре да е ама не се оплаквам
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Neveroqtni sa bez zabelejka obi4am si gi mn mn mn nezamenimi sa!!!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
аз пък моя сегашния не ..обаче предишния много !![]()
![]()
![]()
И на мен ми харесва класа ми, но естествено има 2-3 дрисъка (с извинение), с които не се разбирам добре.
mnogo si haresvam klasa.ima nqkoi ekzemplqri koito ne mi dopadat mnogo no se tarpime vzaimno s tqh![]()
Не...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Харесвам класа си, да. Има страшно забавни и печени хора и много добре се разбираме всички![]()
>>> House Music <<<
S tazi podrobnost 4e as si gi obi4am adski mnogo0o0o0 :* za all~!Първоначално написано от style_hip_hop
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Аз винаги попадам на тъп клас - в предишния сички ма нервеха,в тоя повечето ....![]()
кво ти пука че е куха нали ти духа
oooo da! mnogo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ot moq klas nqkoi hora sa super gotini i si gi mn uvajavam no nqkoi ne moga da gi ponasqm:P
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Харесвам го.Не е лош,макар че трудно се оцелява в него и трябва да имаш много нерви.Имаме си в класа такава разнообразна гама от характери и нрави,че понякога си седиш на чина и като се завартиш към останлите все едно си на кино![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
И в моя са така. Класът ми ... не струва ...Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
много![]()
Don't worry, be happy!
Първоначално написано от TellMeYourName
Ами с някои се разбирам, с други не чак толкова ама кво да се прави![]()
момичетата са печени
момчетата са сууупер зле