.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 180
    Супер фен Аватара на gabi_94
    имам отвратителен клас с малко изключения
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ами горе-долуу

obojavam si4ki ot klasa mi za razlika ot edni sduhani zubur4eta det samo se dervat a nz s koi ina4e imam nainainainai qkiq klas v sveta obi4am gi si4ki momi4eta mom4eta nqma zn4enie si4ko davam za da ne se razdelqme nikoga

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

ем нашия клас мн ме кефи,абе изобщо всички сме готини и момичета и момчета имаме мн яки моменти заедно и си изкарва ме SuPeRsKo винаги и аз не бих искала да се разделяме
    ...frOzen inside withOut yOur tOuch,withOut yOur lOve darling Only yOu are the life amOng the dead!!!....

Една половина са интриганти - долни, гадни, тъпи смотани. Другата част са напълно противоположни - има много яки хора сред тях, с които си струва да се говори и да си ги имаш за фрс
    Memento moriendum esse!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Приемлив е.
    С някои хора нямам обща дума, но пък други са ми много добри приятели!
    Има доста надутковци, а аз не харесвам този тип на поведение, но както и да е...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Като цяло-не.
    Има само пет човека,с които се разбирам и то perfect.
    Другите са кифли и гейчета.Реално погледнато,съм доволна до някаква степеп,защото като гледам другите-нашите суджук да ядат.

П.С.А какво ако не ги харесвам?!Не ми дреме,не съм задължена да ги харесвам,та ние просто учим заедно-нищо повече.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Mnogo si haresvam klasa i shte mi e kofti dogodina kato se razdelim Vajnoto e che sega sme zaedno
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Предния си клас го обожавах, този - харесвам ги Аз не ми е проблема в класа.. ами в даскалото

Не виждам как някой може да ОБОЖАВА класа си,освен ако в него няма приятели с които е бил приятел и преди това.Мисълта ми е,че в даскало запознанствата са принудителни,надали бихте се запознали с хората от класа си,ако не учехте заедно,нали?Що се отнася до мен,не си го харесвам класа!

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Не...
    И аз ги МРАЗЯ моят клас.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от namina
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Не...
    И аз ги МРАЗЯ моят клас.
    Nego-klasa moje i da go mrazish,no toi-klasa nadali.Nauchete pylen i kratyk chlen,be hora.Na maturi shte hodim!!!
    "I az gi mrazq moQ klas."
    Plius tova izrechenieto "I az gi mrazq moq klas" ne e pravilno i gramaticheski,zashtoto "moq klas" ti e myjki rod,edinstveno chislo,mestoimenieto,koeto mu syotvetsva e "go".
    "I az go mrazq moq klas."
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    EastPerih (Исперих)
    ми не го харесвам особено много,ама като си помисля че още 3 години в това даскало с тях ще бъда направо ми се доревава

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    10 б Кмм ВМГ " св. Николай Чудотворец " номер 1
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    10 б Кмм ВМГ " св. Николай Чудотворец " номер 1
    И аз съм 10б в 95-соу
    ^^Эа горното мнение-знам ,че не е правилно изречението просто така реших да го напиша.Нещо против -госпожо?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Абе... май си го харесвам.
    Само да кажа, че ме дразнят само едни, дето дразнят и останалите ми сЪ0ченици, и също има 1 надувка, която от скоро време почва да ми бърка все по-дълбоко в ... здравето.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

kazvam vi budete sploten klas mnogo po dobre e otkolkoto da set taq grubi4ka sre6tu onaq pone do 7mi klas budete sploteni posle ve4e nikoi ne go ebe koi kuf e seki si jivee razli4en jivot i v razli4en svqt edinstvenoto koeto vi svurzva 6e e tfa 4e ste v 1 klas

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Супер фен
    Град
    Варна
    Мда,харесвам си го!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    София
    Не си понасях класа. Затова и до ден днешен поддържам контакти само с 3ма - 4ма човека, които си струват.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Както във всеки клас има всякакви хора... не мога, да кажа, че всички са готини и с всички се разбирам, но не е и обратното... По принцип в моя клас винаги има интриги и винаги се караме помежду си, но напоследък сме се замислили върху това, че ни остава по малко от година и половина заедно и гледаме да си прекарваме весело. За сега всичко е добре.. доста по- добре от 8,9 и 10 клас... но0о0о пак казвам.. има всякакви хора

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Selo Sofiq
    Почти всички от класа са супер ... Само една .... мн ме нерви ... Мн тъпа путка ... иначе 27 момичета в класа ...Лудница е ... Ама ни липсват момчета ;-(

ми да харесвам си го
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Цитирай Първоначално написано от silveto_sisi
    Почти всички от класа са супер ... Само една .... мн ме нерви ... Мн тъпа путка ... иначе 27 момичета в класа ...Лудница е ... Ама ни липсват момчета ;-(
    Къде учиш ти, бе душа?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Леле ... незнам какво да кажа за нашия клас .Раделени сме на групи !
    1.Момчета - зубъри (буквално)
    2.Гадни момичета
    3.Тъпи момичета
    4.Лигави момичета (аз съм в рази група )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си