- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвате ли класа си?
Класа ми е невероятен..няма по-големи сладури!Никога не сме си бутали интриги,никога не сме се карали,никога не сме се топили един друг...А класната е ..изключителна..
Направо не ми се иска да завършвам догодина![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
И нашата класна е върха.Тя е почти на нашия акъл(но в добрия смисъл),когато трябва си е строга,но иначе е като наша приятелка.А класа ми...Делим се на групи,но когато стане нещо сме задружни.Обичам си всички от класа,дори понякога да ги мразяПървоначално написано от _BoSSy_
![]()
offline forever!
Обичам си ги тия прошляци без тях щях да си пукна от скука ... много са ми готини![]()
Не особено....то по-скоро училището ми писна....вече 7-ма година уча там и ми е писнало...и понякога ми се иска да завършвам
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
не ми е най прекрасния класа но с изключения горе долу ги убичам![]()
емииииииии начи стария ми клас беше просто върхът...!!!!! бяхме толкова сплотени че нямаше и накъде... ама сега в ново даскало..![]()
![]()
не е тъка..
![]()
![]()
има 5-6 човека дет са супер яки хора..и до някаква степен съм радостна ще попаднах в тоя клас че да ги познавам..нз нз..ама ИМА МНОГО ИНТРИГИ!!!!
![]()
![]()
просто е кошмар! лошото е че и аз май съм замесена...афеее балъцииииии
![]()
![]()
Nishto,milichka,no ako ti bqh uchitelka po bylgarski ezik i literatura,povqrvai mi nqmashe da izklasish predi vnucite si.Първоначално написано от namina
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Обожавам ги!!! Има две отрепки ама ние ще ги утрепем взаимно!!! Love ya all!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Като цяло да, понякога някои от тях се държат малко кофти, но когато стане дума да сме задружни сме точно такива.
[b][i]Je t'aime au-del
Да харесва ми ама имаме няколко чесъна дет не мога да ги трая.Е поне единия го изгинихме, останха 2-3.
Иначе през часовете е мнооого весело...сякви бъзици.Оня ден даскалката по бг се ядоса и ни заплашва с една пръчка голям смях падна
Повярвайте няма човек от нашия клас който да мразясащност малк0 предателчета падат ама иначе са супер готини
големи газари
много ги обичам
![]()
междо другото СУПЕР тема![]()
![]()
Дам,аз моя клас много си го харесвам.![]()
Ми има и свестни хора от класа ми...
xax да бяхме як клас но всичко свърши![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Не, половината са скапани фашаги, другите са чалгари, има само 3-4 мацки, които ме кефят.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
МерсиПървоначално написано от iva_16
![]()
offline forever!
da haresvam si klasa
Да и в моя, таман Двама.Първоначално написано от elsy
Всичко свързано с компютри!
Ми не съм ги опознала достатъчно... иначе... не са лоши![]()
момчетата (освен 2ма-3ма) са невероятни пичове, докато момичетата (освен 3-4) са толкова тъпи и разглезени кифли, че нямам думи...толкова много класове и точно при нас тия фльорци жалки...
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
НЕ ! ... ама като се замисля можеше и по-лошо да е![]()
Класа ми рулира много зравао гума гума гума гума.