.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 180
    Класа ми е невероятен..няма по-големи сладури!Никога не сме си бутали интриги,никога не сме се карали,никога не сме се топили един друг...А класната е ..изключителна..
    Направо не ми се иска да завършвам догодина
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Класа ми е невероятен..няма по-големи сладури!Никога не сме си бутали интриги,никога не сме се карали,никога не сме се топили един друг...А класната е ..изключителна..
    Направо не ми се иска да завършвам догодина
    И нашата класна е върха.Тя е почти на нашия акъл(но в добрия смисъл),когато трябва си е строга,но иначе е като наша приятелка.А класа ми...Делим се на групи,но когато стане нещо сме задружни.Обичам си всички от класа,дори понякога да ги мразя
    offline forever!

Град
    Over the hills and far away
    Обичам си ги тия прошляци без тях щях да си пукна от скука ... много са ми готини

Не особено....то по-скоро училището ми писна....вече 7-ма година уча там и ми е писнало...и понякога ми се иска да завършвам

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Фен
    Град
    c0фиR
    не ми е най прекрасния класа но с изключения горе долу ги убичам

емииииииии начи стария ми клас беше просто върхът...!!!!! бяхме толкова сплотени че нямаше и накъде... ама сега в ново даскало.. не е тъка.. има 5-6 човека дет са супер яки хора..и до някаква степен съм радостна ще попаднах в тоя клас че да ги познавам..нз нз..ама ИМА МНОГО ИНТРИГИ!!!! просто е кошмар! лошото е че и аз май съм замесена...афеее балъцииииии

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от namina
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    10 б Кмм ВМГ " св. Николай Чудотворец " номер 1
    И аз съм 10б в 95-соу
    ^^Эа горното мнение-знам ,че не е правилно изречението просто така реших да го напиша.Нещо против -госпожо?
    Nishto,milichka,no ako ti bqh uchitelka po bylgarski ezik i literatura,povqrvai mi nqmashe da izklasish predi vnucite si.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Обожавам ги!!! Има две отрепки ама ние ще ги утрепем взаимно!!! Love ya all!!!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Като цяло да, понякога някои от тях се държат малко кофти, но когато стане дума да сме задружни сме точно такива.
    [b][i]Je t'aime au-del

Да харесва ми ама имаме няколко чесъна дет не мога да ги трая.Е поне единия го изгинихме, останха 2-3.
    Иначе през часовете е мнооого весело...сякви бъзици.Оня ден даскалката по бг се ядоса и ни заплашва с една пръчка голям смях падна

Повярвайте няма човек от нашия клас който да мразя сащност малк0 предателчета падат ама иначе са супер готини големи газари много ги обичам

междо другото СУПЕР тема

Дам,аз моя клас много си го харесвам.

Дааа много!!!
    чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...

Супер фен
    Ми има и свестни хора от класа ми...

xax да бяхме як клас но всичко свърши
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Не, половината са скапани фашаги, другите са чалгари, има само 3-4 мацки, които ме кефят.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Цитирай Първоначално написано от iva_16
    междо другото СУПЕР тема
    Мерси
    offline forever!

da haresvam si klasa

Има само около 4-5 свестни .. другите пълни злета ..

Цитирай Първоначално написано от elsy
    Ми има и свестни хора от класа ми...
    Да и в моя, таман Двама.
    Всичко свързано с компютри!

Град
    Враца
    Ми не съм ги опознала достатъчно... иначе... не са лоши

Град
    Синя София!
    момчетата (освен 2ма-3ма) са невероятни пичове, докато момичетата (освен 3-4) са толкова тъпи и разглезени кифли, че нямам думи...толкова много класове и точно при нас тия фльорци жалки...
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

НЕ ! ... ама като се замисля можеше и по-лошо да е

Класа ми рулира много зравао гума гума гума гума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си