- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвате ли класа си?
ми не, с изключение на няколко пооо-свестни в сравнение с другите индивида![]()
Що годе стават.Има там няколко дето се обясняват и 1 зубър, ама добре е работата.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
haresvam 4ast ot moq klas si4ko dr e.... tapa rauta razbira6 li![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
С някои от тях съм откакто се помня.
Това не пречи да се дразня на класа по няколко пъти на ден.![]()
Харесвам класа си.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
не особено, макар по-скоро да е мода да не харесваш класа си, май просто не ги познавам в друга среда освен в класната стая х)
Come, come, come into my world...
I've been chasing the life I'm dreaming
Now I'm home
да ! бичкам си гиголеми маняци са всичките
![]()
0o0..da te sa.. The besT the firsT The numbeR one ;]~![]()
![]()
![]()
FeeL the HOUSE music
I HATE HIM! Никога не съм била в по тъп клас,мразя ги от дъното на душата си..Ебати изродите,ебати хемафродите,ебати педерасите,ебати "приятелите" .Да мрът.. Ебати ужаса!!!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Just FYI (For Your Information) се казва I hate IT, а не I hate HIM, все пак класът не е одушовен предмет.Първоначално написано от monityY
![]()
a3 мойте никак не ги харесвам ... нииикак ... има там 5-ма с които се разбирам, но останалата част са пълни интриганти, направо не мога да ги понасям![]()
[/b]
Ами аз си харесвам класа.Естествено има 2-3 изключения,но с тях не общувам особено,така че не ми пречат.А в сравнение със стария ми клас направо са идеални!![]()
We're all a little weird,and life's a little weird.And when we find someone,whose weirdness is compatible with ours,we join up in mutual weirdness and call it love.
OOOOOOOOOOOOO NEEEEEEEE :-x :-x :-x [/b][/code]
Екстра са !
tva e nai qkiq klas v koito sam bila.loshoto e che neame nikva organizaciq
ami ne moga da kaja che klasa mi e ot nai hubavite no ne moga i da se oplachas nqkoi mn se razbiram, s dr ne chak tolkova, pyk s treti vyobshte
![]()
аз много си обичам класа, абсолютно всички са супер хора и за ся се разбирам с всеки![]()
Profesionalna gimnaziq po tekstil i moden dizain ......Първоначално написано от varnen4e
![]()
![]()
![]()
Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!
предишния почнах да го харесвам едва накрая...предполагам и с този ще е така![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Много съм доволна от класа си. Помня, че в началото, когато влязох и видях, че ще сме само 5 момичета, бях доста стресната(Все пак уча в „мъжко” училище- професионална гимназия по електротехника и електроника, със специалност „Компютърни техники и технологии”). После осъзнах, че така е много по-добре. По принцип, когато в един клас има много момичета, това в почти всички случаи води до доста интриги. А и лигли не понасям, радвам се, защото в класа ми няма такива. Общо взето една огромна част са свестни хора, с които винаги можеш да намериш интересни теми на разговор. Задружни сме, помагаме си. Разбирам се с почти всички, освен един-двама. Винаги има по някой глупак, то е нормално, но сме свикнали да не им обръщаме внимание.
Без да си изкривявам душата, мога да кажа, че с удоволствие чакам края на срока. А какъв е поводът ли? Поводът е, че (надявам се) от следващата учебна година няма да съм в един клас с тея индивиди, които последно време доста ми съкращават живота.. Има 2-3 човека максимум, които са свестни.. останалите не ми допадат.
И така..![]()
You are broken, I can fix you...