- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвате ли класа си?
МДа ..харесвам го много![]()
всичките ги обичам![]()
ертг
аь ус ефь пьтнсше
mi az ne osobeno samo s nqkolko 4oveka se razbiram i znam 4e te sa mi istinski fr drugite samo si govorqt zad gyrbovete i t.n. to i klasnata e ednaa...
И аз така...Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Ако не живееш на ръба,значи заемаш тврде много място.
+1Първоначално написано от How?
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Дам!!!!![]()
Супер много се забавляваме!!!
Don't worry-be happy
Aмииии горе-долу ,при положение ,че момчетата ни обиждат и се държат арогантно,някои момичета само интриганстват и клюкарстват има си всякакви скици ,иначе хубав клас.Радвам се ,че попаднах на него.![]()
Ами тоя, в който съм сега почти го мразя...Ама миналия си го обичам безкрайно много![]()
присъединявам сеПървоначално написано от Laura_inlove13
![]()
...And he asked if I could teach him, once,
To "Feel Life", in that way.
I had told him that, "Yes I would".
No easy road to take...
Злета, закво не ги харесватЕ?...
The Spark
Първоначално написано от _InSaNe_
![]()
offline forever!
НЕЕеенай - големите задници ....... писна ми вече и да ги бия братче баси тъпото племе са , махам се от тоя клас!!!!
![]()
Пф...ами просто..не мога да кажа.Понякога ми се струват някфи супер пропаднали и с мозък на 3 годишни деца,а понякога толкова си ги бичкам....![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Само момичетата стават от моя клас и няколко момчета. другите са пълни идиоти...![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
естествено, че го харесвам
тия хора ме обожават
не могат без мен
к'ъвто и изрод да съм, като опре ножа о кокала, все за мен се сещат
хъ-хъ
paska
ne val6teПървоначално написано от princesa_viki
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Класът ми е катастрофа , всички са лицемери, злобари или комплексари .. знам че е трудно за вярване , ноооо не знаех че съществуват такива хора -просто на тях не може да се разчита
Шшшт .. Не си ме виждал !!
Не,твърдо не,сегашния не ми харесва и предишните не ми харесваха и никога няма да имам клас който да ми харесва,всъщност на мен нищо не ми харесва...
Пука ли ти ?
ne go haresvam 6tot sme 22 momi4eta i vsi4ki do edna sa pulni ligli osven za nqkoq nova spirala drugo ne obsjudat puk mom4etata nekfi zuburi geimari ujs ujs![]()
![]()
NEEEE samo ima nekolko 4oveka kade sa 4uk drugite nemoga da gi ponasqm
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
ами бива задружни сме но има едни които постоянно обсъждат кои как е облечен
С мааалки изключения - даВ 5 клас ни съединиха с най-пропадналия клас в даскалото и оттам си спечелихме много лоша слава .. едва сега,края на 2 срок на 7 клас започнахме малко по малко да се приемаме и с другата половина,но за мен никога няма да са част от нашия клас. Другите,с които съм от 1 клас досега нямат равни
Мъчно ми е,че се разделяме ..
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]