- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвате ли класа си?
Да, но от следващата учебна година няма да сме заедно, защото правя планове да се местя. Адски ми е мъчно.![]()
да ние сме един много сплотен и забавен клас
Не.И те не ме харесват.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Харесва ми класът, става голямо шоу по цял ден ..![]()
Just do it ...
Един мой приятел е в такъв клас.Заобиколен от лицемери и гъзолизциПървоначално написано от PrettyInScarlet
![]()
offline forever!
Горе-долу..... абе бива! Макар че има хора дето немога да ги траяама т'ва е друг въпрос!
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Много странен, но як клас смеОт чалгария до метъл.. забавни са споровете за надмощие
![]()
MnOgO sI gO hArEsVaM mOqT kLaS i SiChKi MnOgO gI LOVE![]()
AkY uCkAтE дА сU пUшЕТu Mu Na SkYpE kItI_96 ;] Зъ ПоИчИ кУнТаКтИи... ТъРсЕтЕ рАзКлУнИтЕлИ... xD
старият ми клас (5-7клас) беше много готин. мисля, че никога няма да имам такива съученици![]()
настоящият също си го бива и въпреки че сме заедно от скоро си се разбираме чудесно![]()
![]()
![]()
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
Като цяло си харесвам класа,макар че има няколко индивида,които развалят картинката......
Първоначално написано от princesa_viki
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
аз пък само се чуда как да се отърва от тияПървоначално написано от ~LaDy_Dy~
Много ясно
Много ви обичам
Всепак ние сме най-лудия клас в тва даскало![]()
Малто,Ради,Илиане,Велислав ,Ники,Мими,Стефи,Ани,Иве,Ди и,Бето,Марги,Естер
Всички сте номер 1
мн ви обичкам![]()
![]()
еми то ние сме малко странен и разнообразен клас,но нямам нищо против никой от тях
Аз също съм такаПървоначално написано от style_hip_hop
![]()
Не, но можеше да е и по-зле.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
не![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
nai ludiq vs s svoeto mnenie i harakter si4ki daskali se oplakvat ot nas palni idiotiii /za mom4etata de ahaxahxah/![]()
![]()
![]()
![]()
НЕВсичките са заядливи,комплексирани копеленца, най-вече завистливи и с болни амбиции...Изключително зле са всички! Това е най-гадния клас, в който мога някога да бъда... Но всичко е преходно ....
нали?
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
И аз не харесвам моя. Надявам се до края на 12ти клас всичко да се промени.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...