.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    За кво цитирате не мога да разбера
    Иначе да,в момента имам
    ама не са много

Супер фен Аватара на gabi_94
    имах, да! ама костенурката ми беше в един аквариум с тях и ги изяде почти всички, една изхвърлих без да искам в мивката, докато им сменях водата, друга умря от глад, последната от самота. Кръстих ги на приятелите си
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Дааа и аз имах...имаха си и дечица...помня че ги отделях в отделно аквариумче бебнцата...ама май не оцеляха.Имаше една смешна,дето се водеше че чисти стъклото...и някви златни там...яко си беше :P

По едно време бях мн.запалена на тая тема...после ми мина мерака..уморих ги,не за друго...бях ги оставила един ден на терасата...в разгара на лятото...и... "увариха се"миличките ми цял час ги прежалвах..тцттц...а имената...Гупите(всички,те минаваха под об6т знаменател)се казваха Глупачета Хелерите-Хитлерчета...Платите-Патенцата,Сомчетата-Смукачетата,ай другите си ги спеста

Аз пък си нямам костенуркааа :/

mi na4i az sahsto iam ribki kam 7 8 sa ostanali ama me marzi da gi krashtavam
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Хаха готина темичка моите рибки са всичките гупи - около 20 с малките поне Когато ми купиха рибки за първи път бяха 2 - една мъжка и една женска , кръстих ги Борко и Йоана Сега вече нямам способността да ги различавам така добре просто , но много им се радвам

Голям фен Аватара на Yancheto
    Мммм и аз имам рибки , 5 са ама си нямат имена... Първите които ми купиха имаха имена,ама вече не ги помня

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си