- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ИМа ли някой,който да не обича секса?
Момчета едва ли ще има,но момичета сигурно ще се намерят
Нека обеснят защо
Stiga gluposti.Tova sa super izmislenite mitove,che momichetata ne obichat seksa i che kak li ne ako momchetata ne ni nakarat bukvalno nasila nie nqma da pravim seks.
Moje bi ima momicheta,a i momcheta otvrateni ot seksa,no tova sa po skoro hora pretyrpeli nqkakvo nasilie,bilo to iznasilvane,bludstvo ili nqkakvo drugo seksualno nasilie.Pri tqh samo misylta za neshto podobno e koshmarno ujasqvashta i im trqbva dosta vreme da se preborqt s tezi si strahove.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
и се пак на тази земя не може да няма "нормални" хора които просто не се кефат
Моята приятелка. Все пак колкото и рядко да правим секс, имам чувството че е огромен компромис от нейна страна. Ако я питате защо - не знае ;/
Razbira se che ima. No za nasha radost tazi poroda sa malko![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Е как така ? Как може да има човек пак и нормално живо същество което да не обича или да няма нужда от секс ?![]()
Абе ти друга работа нямаш ли си, освен да пускаш малоумни теми? Гледим 4-5 си ги изредил, коя от коя по-глупава.
Azz .....ne go lofff .. ...i 6te obqsnq za6to ...6tot ne s1m pravila vse o6te ..![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
аз не познавам такива, но не може да няма на света поне 1-2
SMILE FOR ME NOW
be to s sigurnost ima, no prosto nemoga da gi razbera!
ne mi se pobira v glavata kak nqkoi moje da neobi4a sex!
![]()
абе според мен тея дет не обичат секса имат някакви комплекси..били те относно тялото си или относно това какви звуци издават и тн..нз аз нямам от какво да се притеснявам![]()
Обичам секса много много многоооооо![]()
Не вярвам да има такива, които не го обичат... освен девствените естествено![]()
>>> House Music <<<
ela pri men i shte go zaobichashПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
:P
![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
Ами аз не харесвам секса и съм си обещал никога да не ПРАВЯ.
Ако щете ми вярвайте![]()
просто аз
Ми ако скоро е отворена може още да я боли, пък може и ти да не се справяш нещоПървоначално написано от ClosedIntoMe
![]()
Според мен тези гора ще са наранеи по някакъв начин психично в миналото за да не се кефят или може би ще да имат някакъв проблем НЗ.
АЗ...
Имам една приятелка която не обича секс-а .., така се е изразявала или по-точно и е все тая дали с приятеля и ще правят секс ..или немомичето си е супер .. на визия .. няма спор ..
но аз мисля, че това е някакъв период може би в който и е безразлично дали ще има секс в живота или не .. все пак да не го харесва и то ЗАВИНИГА .. не ми се вярва .. и за това, ако някой казва,, че не харесва секса .. след време ще е друго ..
Ni6to 4udno i nqma na temata..sigurno ima takiva hora,za6toto vednuj popadnah na tema "VNIMANIE,pove4e nqma da pravq sex!Blagodarq za vnimanieto,mainata vi,4ao!"![]()
Има разбирасе. Нарича се "а-сексуалност" и е пулната липса на желание за секс. Чуството е все едно да видите шкаф- не ви се ебе шкаф много много нали
Не е нужно асексуалния да е деформиран или да има проблеми.
еми..не ща да ти вярвамПървоначално написано от kiro89sf
![]()