- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Продължаване на рода без мъже
Я млъкни.. на моето самочувствие и самоуважение ще вика, че достойнството ми било куцало. Дрън-дрън.. и за твое сведение си подбирам мъжете, защото не всеки може да си ме позволи. Критериите и претенциите стигат до небето и моето момче трябва да ги покрива, защото иначе няма работа с мен.Първоначално написано от Сладичко_bi
И ако си мислиш, че е достойно да те лиже жена.. жалко за теб. Никога няма да усетиш любов и грижа с този начин на мислене.
Аз казах, каквото имах и спирам да споря, защото ми омръзна. Не желая да те променям, защото не ебе, но те моля отново, не се опитвай да ми променяш мисленето, начина на живот, принципите, защото побеснявам, когато някой си мисли, че е прав относно нещо, свързано с моя живот.
Просто повече не се обръщай по никакъв повод към мен относно тази тема.
Собственост на Canis_Dirus
1. не си падам по жени
2. обичам да имам господар
3. обичам да ме бият
4. обичам да ме боли
5. обичам да се бия
6. обичам да обгрижвам някой
7. обичам да наранявам
8. обичам да съм собственик
9. обичам да знам какво следва
10. обичам си работата
11. обичам любовта
1. не обичам да се господарства над някого
2. не обичам да бият някого
3. не обичам някого да го боли
4. не обичам някой да е собственик на някого
5. не обичам да принизяват предотвратяването не престъпления със справедливостта в последствие
6. не обичам да си върша работата и да виждам че не помагам
7. не обичам все ей тъй от чувство за любов да биват поробвани и избивани толкова прекрасни майки
8. не обичам и страста когато лъвицата умира с прегризана шия след любовта
9. не обичам последствията от тази любов
не виждам защо мените темата. направете си хиляда тема защо са ви нужни мъжете и си пишете. нито се говори в тази за хомосексуализъм, нито се говори за не приемане на мъжете като хора, нито за отношенията между мъж и жена. единственото, кеото може да обедини темата е свободен избор на хора малкоповече начетени и отговорни.
Жалка работа. Скоро няма да има нужда нито от мъж, нито от жена, за да има дете... хех, пък казват, че детето е плод на любов! 20ти век превърна тази приказка в "Детето е плод на любов или скъсан презерватив", а 21ви ще я превърне "Детето е плод на епроветка". Гордейте се - вижте колко се развихме.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Не виждам защо намесваш боя, болката и господарстването във любовта. Има мъже, които не ги практикуват. Просто трябва да попаднеш на тях...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
неква неорентирана пикла си
<3
А извинявам се значи моя грешка...ами по темата....значи който каквото иска да прави. Така или иначе не смятам че едно такова потомство ще е пълноценно, а и едно общество без мъже също. Така или иначе показателен е фактът съдъжащ се и в самата тема - това " откритие " го прави МЪЖ .Първоначално написано от Сладичко_bi
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Глупости... Гравитация, ама без привличане.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
_Cuddly_ ... вече съм сигурен .. искам да се оженя за теб!![]()
По темата:
Много обичам когато хората си играят на Бог!Винаги свършват в някоя канафка,окоп или просто 2 метра под земята!!!
Това мисля показа мнението ми по въпроса!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
![]()
![]()
![]()
![]()
Свастица, вземи пак да пишеш сложни термини, така удоволствието не е пълно. Само с правописни и пунктуационни грешки нме си толкова забавен.
П.П. кажи сега, как в другите форуми ги правиш за "две стинки"!
Grumpy old madman
Ух това го четох.
Първо вибраторите, сега и това.. Ужас.
Аз пък предпочитам мъжко.![]()
![]()
Ама че си глупаваПървоначално написано от Сладичко_bi
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Абе, Свастика, ти сам разбираш ли се като пишеш??? Хвани един тълковен речник и ще откриеш много нови хоризонти, за които очевидно не подозираш...
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Има някаква нова тенденция в тоя форум.
Всеки който направи 900 мнения и стане Мега-Фен (или там колкото се искат) , става велик!
Ех, чакам и аз да стана мега фен, че да се опияня от величието!
Не се сърдете на Свастица. Той просто е дълбоко покъртен от мисълта, че е възможен свят без мъже. А в един такъва свят той не би могъл да си намери другарче. Разберето го. Просто му се ще да го онождат други мъже.
Grumpy old madman
Поздрав най-сърдечен
твой приятел вечен
Патиланчо Ванчо
![]()
![]()
Баба Цоцолана рулз!
Искам да си играя на патилнаско царство. ПЪК!
Grumpy old madman
Просто... хмммПървоначално написано от Сладичко_bi
Не мога да играя такива незензурни игри в младежки форум. Пък и не знам, кой ще е ловеца...
Grumpy old madman
<3 Я стига, не съм чак толкова извратена, ще поиграя Шапчицата, а после ще те застрелям, но просто за да няма други Шапчици ('=Първоначално написано от Canis_Dirus
Не искаш ли? То ще е хубаво. Края просто се изменя. И без това всички са банални щастливи, заживели бла бла, а аз знам, че на вас сега по ви блазни мисълта за не определения край. (=
Признат си бтв. Можеше пак да ти пиша, но предпочитам да те упреквам, че не си контактуваш с мен, както Г-н Експо и тн, които не желаят да споделям персоните им.