- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Продължаване на рода без мъже
Тва пък как го реши?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Казох дрога... А ако толкова дъжиш на човек, надали си пробвала с жена.Първоначално написано от fаke
Първо мога да го кажа на най-добрата си приятелка, на другото си дете, на любовта ми към света. Защото едно дете е на света, аз съм само този, който ще се опита да направи всичко по силиоте си да го обича най-много за да му даде ако не най-много то поне от най-ценното. Второ вашата звучи ужасно,. детето не е твое, не е негово, не е ничие. Имала съм нужда да съм нечия, но аз не съм ничия. Мога да изброя хиляди причини за това колко е добре да си нечий и детето да не е само твое и още 2 пъти повече защо не тярбва да е така. По божествено от споделянето на това че нося дете от някой с този някой предполагам би било детето. И пак е далеч да е сигурно. Въобще говорите в такава частност, толкова сте консервативни и най-малкото слепи. Не че е лошо да виждате само любов. На мнение съм че не бива да има деца от хора, които не ги желаят, не са достатъчно добри и въобще на това че е толкова лесно да се правят деца. да се правят престъпници, да се правят хм. Бе пука ни. Важното е да не успеят да те накарат да ти пука.Първоначално написано от _Cuddly_