Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Сладичко_bi, ти да не си болна феминистка? К'во им има на мъжете... вЕрно, че понякога не се траят, ама то и ние не сме стока... ^^
Тва пък как го реши?
Цитирай Първоначално написано от fаke
секс бе, момиче, секс...
вибратора...да, ама не ме задоволява както един мъж може
аз лично без мъже не мога.
Казох дрога... А ако толкова дъжиш на човек, надали си пробвала с жена.
Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
Можеш ли да ми обясниш дали има по-божествен момент от този, в който поглеждаш човека, когото обичаш и му казваш, че ще става баща? Че сте създали дете! Нов живот! Това е... нямам думи да го опиша.

А когато държиш детенцето в ръцете си, знаейки че е плод на вашата любов? Не твоята, не неговата, а вашата!
Първо мога да го кажа на най-добрата си приятелка, на другото си дете, на любовта ми към света. Защото едно дете е на света, аз съм само този, който ще се опита да направи всичко по силиоте си да го обича най-много за да му даде ако не най-много то поне от най-ценното. Второ вашата звучи ужасно,. детето не е твое, не е негово, не е ничие. Имала съм нужда да съм нечия, но аз не съм ничия. Мога да изброя хиляди причини за това колко е добре да си нечий и детето да не е само твое и още 2 пъти повече защо не тярбва да е така. По божествено от споделянето на това че нося дете от някой с този някой предполагам би било детето. И пак е далеч да е сигурно. Въобще говорите в такава частност, толкова сте консервативни и най-малкото слепи. Не че е лошо да виждате само любов. На мнение съм че не бива да има деца от хора, които не ги желаят, не са достатъчно добри и въобще на това че е толкова лесно да се правят деца. да се правят престъпници, да се правят хм. Бе пука ни. Важното е да не успеят да те накарат да ти пука.