- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се забременее без секс.. ?
Здравеите на всички.Нов съм във форума така че предварително се извинявам ако не пиша в правилната тема.. Тааа да преминем към въпроса ми...
С гаджето ми все още не правим секс.. нооо кажи-речи всичко друго правим.. ако ме разбирате.Четох в интернет че и без да се "изпразваш" от течността която излиза преди това може да се забременее.Как мислите, дали някак си може да е попаднало където "не трябва" и да е бременна защото напоследак повраща няколко пъти.. глава я боля... но иначе няма други от симптомите за бременноста, но въпреки това се притеснявам..Ще се радвам да чуя и вашето мнение, благодаря ви предварително
эаглавието на темата ти ме раэби![]()
[size=7][b][u]fosse cos
е много се извинявам ама ти си ТЪП
Mdam. Vika mu se neporochno zachatieIli e tova ili in-vitro. Nqma ot kakvo da se pritesnqvash stiga da ne svurshvash vurhu vaginata i vse pak
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
I meneПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Първоначално написано от Rise_Against
кажи му де , мен ми не вярва![]()
Първоначално написано от skatemore
s1glasnaaa![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
mda...edin ot osnovnite simptomi na bremennostta e glavobolieto![]()
Една приятелка на майка забременя без секс ! начи е възможно![]()
da ne se kazva Mariq?Първоначално написано от koman
Priqtelkata ti da ne se kazva Deva Mariq... ?![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
С оплождане "Ин витро" или наистина е Дева Мария?Първоначално написано от koman
![]()
i az tva imah predvidПървоначално написано от Lorelei
![]()
Първоначално написано от qweqwe
A we хора, попринцип няма невъзможни неща...
Ако е свършил в/у нея и после и е правил скречове с ръце (пак си няма проникване) пак може...
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Значи в течноста която отделяш има известен брой сперматозоиди и много ясно, че има възможност тя да забременее, но само ако правите секс! А иначе според мен нямя как!По добре отиди до аптеката и купи един тест за бременност и и го дай да си го направи!!! Тва е най-разумното решение. И все пак преди да почнете да водите полов живот се поинтересувай малко, за твое добро!
![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Забременяла е инвитро ве ум....Без секс не е възможно да се забеменее (освен ако не ти изнаверява с друг)Първоначално написано от koman
Fitness Forever
Донякъде си права, само дето в киселинната среда на влагалището тези отделни сперматозоиди ще "умрат" преди да са стигнали до яйцеклетката и шанса да забременее е доооооста малък :P. Те за това в семенната течност са толкова много - повечето дават фира по пътяПървоначално написано от NaDuPeNa_PrInCeSa
.
ако живее до пионерските казарми.. като нищо само от изпаренията да ловне![]()
![]()
![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
chestito she stavash tatko...![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Първоначално написано от aaabbbvvv
moje razbira se vnimavai kakvo qdesh...
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Ами и аз мисля, че опредено си ТЪП
Не виждаш ли че се ебавам "ВЕ УМ"Първоначално написано от TIMEX
![]()
И изневярата с друг не е ли пак секс "ВЕ УМ"
p.s да Мария се казвакак познахте
![]()