- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Още един въпрос за фон дьо тена?
Мацки, да ви питам... излизат ли ви пъпки и черни точки от фон дьо тена, защото съм чувала, че много такива се появяват от употребата на фдт и пудра, така че да питам някой, който ще ми каже от личен опит. И ако може да ми препоръчате някоя марка за фдт, за да знам.. че съм невежа в тази област.
![]()
Преди и аз си мислех,че излизат пъпки от фон дьо тен-а,защото се "запушвали порите",но не е така.За фон дьо тен-а бих казала,че освен,че коригира гадориите,действа на кожата като крем,нз как да го кажа...![]()
Ooo mn sa qki i fon dio tena i pudrata!!!Az polzvam i dvete i nishto ne ti stava,trqbva samo da razmazvash dobre!!! I si kupuvaite po skypi fon dio teni i pudri,dam tfa.Aa na Impala sa qki po 4 lv,no sa qki.
Не, не излизат, ако ще ти излизат такива неща, ще е защото не
полагаш достаъчно грижа или не ползваш подходяща козметика. С фон дьо тена кожата си диша, даже дори предпазва от мръсотията.... Марка ми е малко трудно да ти препоръчам, защото аз съм вярна само на една и не съм ползвала много. Съответно Yves Rocher ти препоръчвам![]()
Give me your best shot motherfucker!
при мен е обратното - откакто ползвам фон дьо тен много по рядко си почиствам лицето от черни точкиа за пъпки незнам, защото нямам. Наистина ако е хубав фон дьо тен-а няма да имаш проблем аааа според мен такъв е на Импала.
![]()
мм и при мен няма такова нещо.. а до марката може да пробваш на Revlon фнд-те са много хубави.Аз ползвам Revlon,ColorStay и съм много доволна.Има за мазна,суха и нормална кожа и стой много естествено,дори бих казала,че не си личи,че имаш фдт,а кожата изглежда гладка.Той е по-скъпичък,около 20лв,но пък си заслужава![]()
Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !
Аз ползвам от доста време..не ми излизат! (те излизат тук там ам не от него де) Но все пак не слагай там където не е нужно! и никога не си лягай да спиш с фон дьо тен.. (не точно никога дее..може да ти се случи така, че да си изморена или де да знам...но съвсем не е за препоръчване)![]()
Не излизат пъпки от ФДТ. Даже откакто ползвам съм забелязала, че кожата ми е доста по-хубава и "сияйна" и когато съм без него. Както бях споменала в една друга тема за ФДТ - важна е марката и продуктът да е подходящ за твоя тип кожа.
Да и аз когато използвам ФДТ съм забелязала,че кожата ми се "изчиства" от разните пъпчици и други гадости.Незнам защо е така,но определено съм си доволна де.А за марка,аз използвам само на "Impala",наистина са страхотнииииии!!!!
![]()
Ох с тея ФДТпо добре да си напишеш на лицето имам пъпки и гадни неща по кожата с ФДТ става толкова грозно
![]()
При мен няма такива неща плзвам и двете от доста време иии не съм забелязвала
Ne izlizat pupki i 4erni to4ki,ako fdt i pudrtata sa ka4estveni,podhodq6ti za tvoqta koja i pravilno naneseni.Sa6to e vajno i da gi po4istva6 ve4er vnimatelno,i da gleda6 nikoga da ne si lqga6 s grim.Ina4e za marka za pudra nemoga da ti kaja,za6toto ne polzvam.A za fon dio ten moga da ti preporu4am na L'oreal,Vishy,Lumene,Revlon,Bourjous
Аз ползвам от скоро фон дьо тен,досега нямам проблеми.Пудра съм ползвала доста време,но също нищо не ми е ставало.Специално за фдт проучих въпроса-съвременните фон дьо тени са леки и не запушват порите.Образуват защитен филм на кожата на лицето и я предпазват от прахоляка и мръсотита навън.От друга страна,важно е да почистваш кожата си с лосион,когато се прибереш и да го махаш-колкото и да са олекотени,фдт пак не ми вдъхват пълно доверие,но мисля,че редовното почистване ще те предпази от всякакви проблеми.Също така четох,че е най-добре да си вземеш течен фдт,тъй като стои най-естествено и е най-лек.
Зависи какъв е фон дьо тена, ако е по-мазен и запушва порите е възможно да ти се появят проблеми. При положение, че си чистиш лицето всеки ден преди да легнеш (т.е. сваляш си грима и подхранваш кожата) не би трябвало да има усложнения.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ми ... не знам аз по едно време спрях да ползвам фон дьо тен и каквито и да било глупости за прикриване на недосатъци и лицето ми да не кажа се изчисти цялото ама се подобри картинката достаааа относно фон джо тен сега използвам тоя на маь фацтор дето го рекламират сега
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Ами по ендо врем използвах редовно фон дьо тен , но нямах ниаккви проблеми със зпаишването на порите... От друга стана си има специални фдт които са за млада кожа и са сравнително по леки и щадящи .