.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами на Ейвън шампоаните са много добри,по-точно на серията "Avon NATURALS" .Аз ползвам от тази серия за суха коса и майка ми ползва за мазна коса и е много доволна.Обаче наистина забрави за балсами и за хининовата вода (на мен много ми се омазнява от хининовата вода,а косата ми е суха попринцип )

Цитирай Първоначално написано от lyly_lili
    И аз си къпя косата на 2 дена и на 2рия е вече ужас... Използвай шампоан за мазна коса както казаха другите и БАЛСАМА се слага САМО по дължината!!!!!! Маската за коса се слага в корените...
    Маската се слага в краищата..

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Цитирай Първоначално написано от lyly_lili
    И аз си къпя косата на 2 дена и на 2рия е вече ужас... Използвай шампоан за мазна коса както казаха другите и БАЛСАМА се слага САМО по дължината!!!!!! Маската за коса се слага в корените...
    Я се замисли,какъв е смисъла да си слагаш маската в краищата?Естествено,че е в корените,за да ги подхранва
    offline forever!

Az sam 4uvala v 6ampoana si slaga6 nqkolko kapki limon i pomagalo no ne sam probvala 6te probvam
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Я се замисли,какъв е смисъла да си слагаш маската в краищата?Естествено,че е в корените,за да ги подхранва [/quote]
    готовите маски се слагат в краищата и по дължината, иначе запушват порите, а и омазняват прекалено.

Използвай козметика за мазна коса и се посъветвай с някоя фризьорката.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

hottie
    Guest
    Препоръчвам маска от ХУМА - намира се в аптеките и стружа към 3лв май..и балсам САМО в краищата.
    П.С. проблемът с омазняването често може да е хормонален.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от cveti01
    и аз имам съшия проблем и ето моето решение
    1 хубав шампоан балсама само в корените, по половин аспирин в шампоана и накрая хининожа вода (тя изсушава) и по йелание може спреи за обем тва е

напротив.. косата ти ще започне да се омазнява още по-бързо така.. защото мазната коса обикновено е предразположена към исушаване в краищата..
    нанасяй балсама в краищата, а корените ги остави.. само с шампоанче
    а тая работа с аспирина обикновено е против пърхот.. и ако нямаш и се намажеш яко ти ебава кожата на главата и вобще цялата коса..

На една моя приятелка фризъорката и беше казала да си стиска лимон в косата...НзЗ дал8и има ефект пробай,но мисля че на нея и действа иначе и моята е същата но не съм пробвала
    SsLaDi4kOTo0_Elly

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    predpolagam 4e ima, za6toto pove4eto 6ampoani protiv omaznqvane,zabelejete 4e sa na limonova osnova! i btw... mn oburkate momi4eto.... seki razli4nogovorfi..
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    И на мен фризиорката ми ми беше казала след измиване да я полея с 2 лъжички лимонов сок (прецеден) в една чаша вода колкото можеш по студена и после не се изплакваше май.

Цитирай Първоначално написано от rammsteinkata_666
    И на мен фризиорката ми ми беше казала след измиване да я полея с 2 лъжички лимонов сок (прецеден) в една чаша вода колкото можеш по студена и после не се изплакваше май.
    Съвет-само не прекалявайте със студената вода,че минингите може да ви е в кърпа вързан тогава
    offline forever!

Да , имам идея ! И аз имах такъв проблем и ползвах около 3-4 месеца Eleseve + citrus и вече не е , чак толкова зле ! Мия си косата през д3ен , щото незнам иначе губи обем , пък и щом не съм останала без коса значи не е вредно !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си