- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Омазняване... :(
Ами на Ейвън шампоаните са много добри,по-точно на серията "Avon NATURALS" .Аз ползвам от тази серия за суха коса и майка ми ползва за мазна коса и е много доволна.Обаче наистина забрави за балсами и за хининовата вода (на мен много ми се омазнява от хининовата вода,а косата ми е суха попринцип![]()
)
Първоначално написано от lyly_lili
Маската се слага в краищата..
Я се замисли,какъв е смисъла да си слагаш маската в краищата?Естествено,че е в корените,за да ги подхранваПървоначално написано от sladku_bebzi
![]()
offline forever!
Az sam 4uvala v 6ampoana si slaga6 nqkolko kapki limon i pomagalo no ne sam probvala 6te probvam![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Използвай козметика за мазна коса и се посъветвай с някоя фризьорката.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Препоръчвам маска от ХУМА - намира се в аптеките и стружа към 3лв май..и балсам САМО в краищата.
П.С. проблемът с омазняването често може да е хормонален.
Първоначално написано от cveti01
напротив.. косата ти ще започне да се омазнява още по-бързо така.. защото мазната коса обикновено е предразположена към исушаване в краищата..
нанасяй балсама в краищата, а корените ги остави.. само с шампоанче
а тая работа с аспирина обикновено е против пърхот.. и ако нямаш и се намажеш яко ти ебава кожата на главата и вобще цялата коса..
На една моя приятелка фризъорката и беше казала да си стиска лимон в косата...НзЗ дал8и има ефект пробай,но мисля че на нея и действа иначе и моята е същата но не съм пробвала
SsLaDi4kOTo0_Elly
predpolagam 4e ima, za6toto pove4eto 6ampoani protiv omaznqvane,zabelejete 4e sa na limonova osnova! i btw... mn oburkate momi4eto.... seki razli4nogovorfi..
Първоначално написано от ™G-Baby™
И на мен фризиорката ми ми беше казала след измиване да я полея с 2 лъжички лимонов сок (прецеден) в една чаша вода колкото можеш по студена и после не се изплакваше май.![]()
Съвет-само не прекалявайте със студената вода,че минингите може да ви е в кърпа вързан тогаваПървоначално написано от rammsteinkata_666
![]()
offline forever!
Да , имам идея ! И аз имах такъв проблем и ползвах около 3-4 месеца Eleseve + citrus и вече не е , чак толкова зле ! Мия си косата през д3ен , щото незнам иначе губи обем , пък и щом не съм останала без коса значи не е вредно !