.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от __K__I__K__I__T__A__
    S kola maska
    +1
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    C1с caMобр1сначка ,ама много кофти . . . и всеки ден го правя ,за да оставам гладка т'фа е направо турмоз за мене ама

s depitoar :d bezbolezneno i nqma kak da se porejesh ;] a s epilator sam probvala ama mn boli
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от paradiso
    s depitoar :d bezbolezneno i nqma kak da se porejesh ;] a s epilator sam probvala ama mn boli
    Svikva se.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

С бръснача на дядоми два замаха и съм го избръснал. С депилатор не искам и да пробвам вземе да ми захапи макаричките .... ;( а с кремче ни стаа същото като с бръснача

с бръсначка...

самобръсначка и след това епилатор, през около 1 сед
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Goli4ko
    http://prize.zzl.org/vote.php?id=3133 ХАЙДЕ ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИ!!!!

Д

Аз се каня да опитам с депилатоар

Абе днес си купих "ленти за епилация" и въпроса ми е .. Те вършат същата работа като кола маската нали ?!
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ще го кажа за 93274529393138747 път. Козметичките са виждали много като това, дето имате вие отдолу. Ходя от 16 годишна на козметичка и съм супер доволна. Процедурата е 10 минути, а с епилатор само можете да си скъсите живота. Говоря при това за цялостно обезкосмяване на интимните части - от-до
    Blame the sin, not the sinner.

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Ще го кажа за 93274529393138747 път. Козметичките са виждали много като това, дето имате вие отдолу. Ходя от 16 годишна на козметичка и съм супер доволна. Процедурата е 10 минути, а с епилатор само можете да си скъсите живота. Говоря при това за цялостно обезкосмяване на интимните части - от-до
    i kolko ti vzimat za tiq 10 min?

аз използвам бръсначката но проблема е че незнам как трябва да се избръсна. Пък и след като се избръсна на другия ден вече са ми избили.Няма ли нещо с което да се задържа повече обезкосмена?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    С депилатоар. По-дъ;гп време седи гладко, в сравнение с бръснача.

emi s brasna4 mn podkojni kosam4eta izlizat i stava mn tvardo ama s kolamaska mene li4no mn me boli ,4ak edin pat ritnah kozmeti4kata si

Re: Обезкосмяване

Цитирай Първоначално написано от keepmovin
    Zdraveite zna4i iskam da vi pitam s kakvo si mahate kosmite na "sramnoto mqsto " .S brusnene mn kofti stavat i tvurdi a s epilatora takava bolka 4e ...
    otivam na topla kola maska i gotovo i posle pone mesec nqmam problemi,a i kosmite ne stavat gadnini i 4erni i vsqkakvi takiva prostotii....e verno malko pove4e boli ama si zaslujava

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    С брасначка...ако някой е офертирам може да пробва с пинсета
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

да,това определено има общо със секса.

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Е има аре са
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

Re: Обезкосмяване

Цитирай Първоначално написано от keepmovin
    Zdraveite zna4i iskam da vi pitam s kakvo si mahate kosmite na "sramnoto mqsto " .S brusnene mn kofti stavat i tvurdi a s epilatora takava bolka 4e ...

otivai na kola maska
    az li4no se brusna i to nai-redovno
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    кое?
    Е не ми се вярва да ти хареса много партньора ти да е "горЪ' ама ти си знаеш.
    Поне на мен не ми харесва хаха

Цитирай Първоначално написано от bruteca
    кое?
    е много ясно

ама тя пита 'как се обезкосмявате?' ,което е за...'козметика и диети' примерно

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bruteca
    кое?
    е много ясно

ама тя пита 'как се обезкосмявате?' ,което е за...'козметика и диети' примерно
    Моя грешка, простете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си