- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяване
+1Първоначално написано от __K__I__K__I__T__A__
![]()
C1с caMобр1сначка ,ама много кофти . . . и всеки ден го правя ,за да оставам гладкат'фа е направо турмоз за мене ама
![]()
s depitoar :d bezbolezneno i nqma kak da se porejesh ;] a s epilator sam probvala amamn boli
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Svikva se.Първоначално написано от paradiso
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
С бръснача на дядоми два замаха и съм го избръснал. С депилатор не искам и да пробвам вземе да ми захапи макаричките .... ;( а с кремче ни стаа същото като с бръснача
Със самобръсначка![]()
![]()
![]()
с бръсначка...
самобръсначка и след това епилатор, през около 1 сед
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Goli4ko![]()
http://prize.zzl.org/vote.php?id=3133 ХАЙДЕ ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИ!!!!
Аз се каня да опитам с депилатоар![]()
Абе днес си купих "ленти за епилация" и въпроса ми е .. Те вършат същата работа като кола маската нали ?!![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Ще го кажа за 93274529393138747 път. Козметичките са виждали много като това, дето имате вие отдолу. Ходя от 16 годишна на козметичка и съм супер доволна. Процедурата е 10 минути, а с епилатор само можете да си скъсите живота.Говоря при това за цялостно обезкосмяване на интимните части - от-до
![]()
i kolko ti vzimat za tiq 10 min?Първоначално написано от Atula
аз използвам бръсначката но проблема е че незнам как трябва да се избръсна. Пък и след като се избръсна на другия ден вече са ми избили.Няма ли нещо с което да се задържа повече обезкосмена?![]()
С депилатоар. По-дъ;гп време седи гладко, в сравнение с бръснача.
emi s brasna4 mn podkojni kosam4eta izlizat i stava mn tvardo ama s kolamaska mene li4no mn me boli ,4ak edin pat ritnah kozmeti4kata si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
otivam na topla kola maska i gotovo i posle pone mesec nqmam problemi,a i kosmite ne stavat gadnini i 4erni i vsqkakvi takiva prostotii....e verno malko pove4e boli ama si zaslujavaПървоначално написано от keepmovin
С брасначка...ако някой е офертирам може да пробва с пинсета![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Е има аре са
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Първоначално написано от keepmovin
otivai na kola maska
az li4no se brusna i to nai-redovno
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Е не ми се вярва да ти хареса много партньора ти да е "горЪ' ама ти си знаеш.Първоначално написано от extreme_
Поне на мен не ми харесва хаха
е много ясноПървоначално написано от bruteca
ама тя пита 'как се обезкосмявате?' ,което е за...'козметика и диети' примерно
Моя грешка, простетеПървоначално написано от extreme_
![]()