- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бЯХ ИЗНАСИлЕНА?
ДАНО И ВАС ВИ ИЗНАСИлЯТ ПЕДОФИрИ КУчЕТА КУрВИ мрЪСНИ
абе ти гледай наистина да не те изнасилят..че..
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
абе яяя....ти си много зле как може да се ебаваш с тия работи....Първоначално написано от mirenceto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ИЗ ВИНЯВАЙ ТЕ![]()
![]()
![]()
какъф беше смисъла да лъжеш бе ?Първоначално написано от mirenceto
НИКАКВ
по-горе пише че си на 14 стиа се ебаа а земи се стегни бе. форума не е за ебавки по-добре да не беше се регистрирала за некъф бъзик ...Първоначално написано от mirenceto
Как не те е срам бе?!![]()
![]()
![]()
Аз имам приятелки дето наистина са били изнасилени..а ти тука си праиш ташак с тва!
![]()
Замисли се малко над действията си..може ли да си толкоз проста..даже не та знам момиче ли си..как не те е срам,питам те още веднъж!Никога не бих ти пожелала да ти се случи такова нещо..
![]()
![]()
![]()
Миренце, ако бях модераторка тук, досега не само щях да съм ти изтрила глупостите, ами щях и да те баннаПървоначално написано от mirenceto
. Супер ограничен и тъп човек може да си прави бъзици с това нещо. Сестра ми преживя това преди години и мога да ти кажа, че не пожелавам на никого да се случи нещо подобно.
Относно въпроса ти от другата супер смислена тема(която нищо чудно също да е ебавка) - дали си бременна. Еми да си мислила, бе драга! Ходи се прегледай и така ще разбереш. На 14 си, а имаш акъла на средностатистически бройлер, съдейки по постовете ти.
Липсват и първите 7 години....ОПРЕДЕЛЕНО!!!![]()
1. Mn interesno kak oburka temata sas drugata????
2. Mi ae 4estito sled nekolko meseca kaji kvo 6te e da mu kupim po neko dre6ka - sinq ili rozova :d
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Nqkoi 6te mi kaje li kak se stava moderator da istriq taa tupa tema ?
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
xaxaxa брПървоначално написано от bebeto0o
и на мене ми беше инт как обърка темата ... тая най-мноо на 10 и се мисли за мн важна ма майната и. и без това темите и двете са скучни , дори да са истина , ко ми дреме че е бременна да ражда и толкос
Как тъй нагло се смееш...не е истина...
Да не ти се случва да те изнасилят наистина... че тогава няма да ти е до базици, момиче....![]()
хора аз мисля че тя нещу ни ебава!първо с гаджето после изнасилена аиде моляте![]()
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута