.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен

Един нестандартен поглед над нещата...

Част 1 - [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IH6hMjk5AZU[/youtube]
    Част 2 - [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KR5tn5lqS6Y[/youtube]

...Помисли, какво ще ти се случи преди да направиш своя избор...

edit... нека да поясня... моля, без да сте гледали целия филм (двете части) не коментирайте нищо!

Edit By Ramaiana

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Супер въздействащо, супер поучително...... Ти гониш.....
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Град
    София
    Гледах го веднага щом излезе, а песента я слушам всяка седмица. Много смисъл има вътре жалко че още тогава така и не се популяризира достатъчно...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Гледах го веднага щом излезе, а песента я слушам всяка седмица. Много смисъл има вътре жалко че още тогава така и не се популяризира достатъчно...
    я дай линк за песента
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

яко е
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

И аз го гледах това отдавна... много добре е направено.. аз съм много "за" да има такива инициативи..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mad&Bad
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    я дай линк за песента
    Е пишеш в датата
    spens - ti gonish

не е толко трудно ^^
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    EastPerih (Исперих)
    гледал съм го-много добър филм(за български) и много тъжна история,но всъщност това е реалността,която ни заобикаля

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

ee filma e mn qk i moje6 da si zeme6 mn pouki

Смърт на курварите и курвите !!! !

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Определено е много впечатляващ.Изгледах го с интерес . . . Много е поучителен и чак сега се замислих за много глупости ,които съм извършила . . . дано да няма последствия ,а от тук нататък ще се замислям какво върша.

Кратко, описателно и поучително! Аз затова смятам, че трябва да имаш един партньор, но тва да не е оправдание да не ползваш кондом. Айде, който иска да живее да се пази, пък който не иска... То си е негова работа, нсе пак. Но филма е супер!
    Time is woven into my blood...

много интересно клипче . кара те да се замислиш над нещата поне за миг .

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Poneje klipchetata ne mi se zarejdat,iskam da popitam na "Ti gonish" li sa? Ako da,moq komentar kym filma e che si zaslujava da se pravqt poveche takiva filmi.Nie go gledahme za pyrvi pyt v uchilishte mislq minalata godina na 1 dekemvri.Oshte togava filma mi vyzdeistva dosta.Tazi godina otnovo go gledah sys sestra mi i opredeleno moje da ima pretencii za dosta pouchitelen film.Zaslujava si chovek da go gleda,nai-malkoto za da vide otstrani kak 10 minuti nehaistvo biha mogli da ti struvat jivota.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си