.
Отговор в тема
Страница 1 от 12 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 295

Права или къдрава коса?

E Koe Pove4e IV kEfI prava ili KUDrava KOsa i Koe preDpo4iTATE ? I kOE E po- GoTIno spoRED vas ???

т.7
    krem4et0
    Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!

Според мен права, но на всеки си му отива различно

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами аз съм на принципа каквото нямам това искам!Аз съм с къдрева коса и искам права,ама супер права,ама почти никога не ми се получава!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Аз имам много права коса. Поне приятелките ми така ми казват. Ама аз си внушавам, че накрая е много извита и искам да е още по-права. Ама няма да си я горя, де Иначе и двата вида ми харесват, но все пак предпочитам права или естествено начупена

Аз пък имам съвършено права коса, всичко живо ми обяснява колко ми завижда, 80% от приятелките ми си горят косата и не постигат тоя ефект и въпреки това аз винаги съм искала да съм къдрава Всеки иска каквото няма.

Град
    blg
    ami i 2te mi har stra6no mn kato nqmam vreme se kadrq no pove4e se har s prava kosa moita e nqkva 4upliva napravo ujas takava nikakva tai 4e ako mi be6e super prava ili kadrava 6tqx da sam dovolna ama ne e :P

Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Аз пък имам съвършено права коса, всичко живо ми обяснява колко ми завижда, 80% от приятелките ми си горят косата и не постигат тоя ефект и въпреки това аз винаги съм искала да съм къдрава Всеки иска каквото няма.
    +1 Aле как искам къдрава коса!!!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Ммм чупливата коса според мене е по-красива И е по-интересна защото болшинството е с права коса :P

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Аз имам чуплива коса .. да красива е, но ах как я мразя.Нито мога да си правя някаква прическа- секи ден едно и също, нито като се подстрижа малко "по-шантаво" някой забелязва
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Много обичам такива супер дребни къдрици...естенствени...не чуплива коса и не тия тъпотии с пресата...просто къдрици...
    Някво е такова като на третата мацка примерно

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    По-принцип косата ми е много къдрава и преди какво ли не правех, само за да я изправя, но сега съм си доволна и много си я харесвам.
    Иначе и двата вида ми харесват, просто на различните хора им седи различно.
    [b][i]Je t'aime au-del

къдрева
    обичкам си наскоОо!!

Ххм... предочитам права....ама на секи различно му отива

Мене чупливата ми допада най-много.Пък иначе моята си е права
    чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...

Права!Права!Права!
    Хич не харесвам къдрави коси, ама изоообщо..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен
    Аз съм с къдръва коса, но правата ми харесва много повече...

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Мойта е чуплива и е отвратителна... а и както е къса... ;( без преса не мога.... така че права коса за мен по ми харесва,а майка ми умира за чуплива и постоянно се къдри....

праваааааа
    къдравите не са лоши
    ама чупливите са много грозни :Х

Повече от фен
    ami to vseki iska kakvoto nqma az imam na4upena-po4ti kydreva kosa, no iskam prava.

Повече от фен
    ami to vseki iska kakvoto nqma. az imam na4upena-po4ti kydreva kosa,no iskam prava.

еми много зависи от дължината,прическата като цяло..поприцип или много дълги или много къси коси харесвам не средно ама зависи на човек как му стой..
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    Холивуд ;)
    ми и мойта е абсолютно права..но повече се харесвам къдрава

Град
    Варна
    Естествено че е по-яко да си с права коса, защото нея можеш да я накъдриш, а докато къдравата коса доста трудно се поддава на изправяне.Много се радвам че имам права коса!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Много обичам такива супер дребни къдрици...естенствени...не чуплива коса и не тия тъпотии с пресата...просто къдрици...
    Някво е такова като на третата мацка примерно

даа !
    имам едно списание анна ли там кво беше, италианско е и е някъде от 95-96 може би.. ама там ква мацка с ква коса има ЛЕЛЕ
    жалко че не мога да го намеря в интернет да постна мамка му !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си