- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Права или къдрава коса?
E Koe Pove4e IV kEfI prava ili KUDrava KOsa i Koe preDpo4iTATE ? I kOE E po- GoTIno spoRED vas ???
т.7
krem4et0
Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!
Според мен права, но на всеки си му отива различно![]()
Ами аз съм на принципа каквото нямам това искам!Аз съм с къдрева коса и искам права,ама супер права,ама почти никога не ми се получава!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз имам много права коса. Поне приятелките ми така ми казват. Ама аз си внушавам, че накрая е много извита и искам да е още по-права. Ама няма да си я горя, деИначе и двата вида ми харесват, но все пак предпочитам права или естествено начупена
![]()
Аз пък имам съвършено права коса, всичко живо ми обяснява колко ми завижда, 80% от приятелките ми си горят косата и не постигат тоя ефект и въпреки това аз винаги съм искала да съм къдраваВсеки иска каквото няма.
ami i 2te mi har stra6no mn kato nqmam vreme se kadrq no pove4e se har s prava kosa![]()
![]()
moita e nqkva 4upliva napravo ujas takava nikakva
![]()
![]()
![]()
tai 4e ako mi be6e super prava ili kadrava 6tqx da sam dovolna ama ne e :P
+1 Aле как искам къдрава коса!!!Първоначално написано от 08mdam__
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Ммм чупливата коса според мене е по-красиваИ е по-интересна защото болшинството е с права коса :P
Аз имам чуплива коса .. да красива е, но ах как я мразя.Нито мога да си правя някаква прическа- секи ден едно и също, нито като се подстрижа малко "по-шантаво" някой забелязва![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Много обичам такива супер дребни къдрици...естенствени...не чуплива коса и не тия тъпотии с пресата...просто къдрици...
Някво е такова като на третата мацка примерно
![]()
По-принцип косата ми е много къдрава и преди какво ли не правех, само за да я изправя, но сега съм си доволна и много си я харесвам.
Иначе и двата вида ми харесват, просто на различните хора им седи различно.
[b][i]Je t'aime au-del
права![]()
Ххм... предочитам права....ама на секи различно му отива![]()
Мене чупливата ми допада най-много.Пък иначе моята си е права![]()
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
Права!Права!Права!
Хич не харесвам къдрави коси, ама изоообщо..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Аз съм с къдръва коса, но правата ми харесва много повече...
Мойта е чуплива и е отвратителна...а и както е къса... ;( без преса не мога.... така че права коса за мен по ми харесва,а майка ми умира за чуплива и постоянно се къдри....
праваааааа
къдравите не са лоши
ама чупливите са много грозни :Х
ami to vseki iska kakvoto nqma az imam na4upena-po4ti kydreva kosa, no iskam prava.
ami to vseki iska kakvoto nqma. az imam na4upena-po4ti kydreva kosa,no iskam prava.
еми много зависи от дължината,прическата като цяло..поприцип или много дълги или много къси коси харесвам не средноама зависи на човек как му стой..
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
ми и мойта е абсолютно права..но повече се харесвам къдрава
Естествено че е по-яко да си с права коса, защото нея можеш да я накъдриш, а докато къдравата коса доста трудно се поддава на изправяне.Много се радвам че имам права коса!
Първоначално написано от Madness
даа !
имам едно списание анна ли там кво беше, италианско е и е някъде от 95-96 може би.. ама там ква мацка с ква коса има ЛЕЛЕ
жалко че не мога да го намеря в интернет да постна мамка му !