- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Права или къдрава коса?
ами на мен и 2-те ми харесват и смятям че и 2-те ми отиват![]()
Мойта е сравнително права,но и така си ми харесва.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Аз мойта си я харесвамНе е идеално права и затова понякога я изправям,случва се и да я къдря....Абе разнообразие.Каквато и да е ако не се променя омръзва
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Моята е съвършено права и аз много си я обичам. Определено продпочитам прави коси. Само дето сега ми е мъчно, защото ми беше до дупето, а аз си я отрязах скоро до гърдите...
С какъв акъл го направих![]()
az imam prava kosa ne e nito chupliva nito kadrava prosto e prava mno imam presi i mashi koito vsashnost gi pravqt kadravi i mislq che poveche mi otiva kadravo obache na nqkoi momicheta koito veche sa vlezli v puberteta im stava chupliva kosata sled kapane naistina li e taka??? aa i oshte neshto mn dobar savet za vsichki: Mn hora kazavat che presite i mashite ili kakvoto i da bilo iztoshtava kosataNE E TAKA az v nachaloto si misleh sashtoto i samo za praznici si praveh pricheski s presite istinata e che vednaj edna fr na sestra mi e otishla na takava jena koqto kazva a kosata neznam kak se kazvashe i tazi jena e kazala che keramichnite ili koito i da sa presi i mashi ne iotshtavat kosata i kosata ne pochva ot tqh da cyfti i naistina e taka!!! Istinata e che kogato ste izlezli ot banqtaa i kosata vi e mokra vie slagate otgore havliqta i raztyrkvate za da izsahne kosata po-bazro ... a togava kosata e nai-meka sled kapane ili miene i za tova edin kosym se razdelq na nqkolko takiva vrahchte e tova e isttiinataa....taka che ne se pritesnqvaite s presite no i ne prekalqvaite :P :P :P
Моята е много къдрава..обаче си я харесвам; е понякога се изнервям, защото изисква адски много грижи, но определено не искам права коса.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
pravi4ka
Lof YAaA..!
ми аз обичам повече права ама понякога като ми се занимава и ако имам време си я къдра с машата.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Аз по принцип съм с къдрава коса,мн хора са ми казвали че мн ми завиждат за косата,но аз понякога не мога да я понасям,добре че са маските и балсамите,че иначе е доста бухнала и всеки отделен кичур си има със собствено мнение относно разположението в пространството,което я прави е доста трудна за оформяне и в такива моменти ми се иска да съм с права.Но както по горе казаха правата коса изглежда по обикновена,докато добре оформената къдрава коса може да бъде мн красива :P .
Права но да има обем!
Може и къдрава ноо да има диядемна или лента за коса!ако се сещате за какво ви говара![]()
Оф мн се дразна кат вида сички момичета да са се пресирали и изправили до ткава степен че косите им са кат лизани от телеАз си я начупвам с пяна и попринцип ми отива повече къдравка
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Еми моята е чуплива,на всеки му отива различно,но права коса повече ми харесва всякаш...Като съм била малка,съм била с много къдрава коса обаче
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Razbira se 4e perfectno pravaaaaa![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Права.
Всеки харесва това,което няма![]()
А в моя случай харесвам правите коси повечеНо хубавите прави коси с обем,а не тези дето са като метли
![]()
искам идеално права но за жалост имам мн мн мн къдрава и обемиста
На мен лично повече ми допада чупливата , къдревата коса, но и правите не са лоши, на някой им стои , на други - не .... иначе моята е нито права нито чуплива нещо средно, рядко я къдря , също така рядко я изправям .... харесвам си я такава каквато си е .....:P
Тука има - тука няма .. :P
az iskam moqta da e idealno prava, ama ne eПървоначално написано от iva_16
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Ами мойта е начупенаПо принцип си я изправям , но понякога и я къдря . А кат ме мързи си я оставям такава каквато ми е
![]()
Права![]()
Пък като гледам моите съученички, които са с къдрави коси и колкото и грижи да полагат пак са им като слама и хвърчат навсякъде, и направо съм благодарна че съм със права...![]()
mene po me kefi pravata kosa .. shtotu ako si s prava kosa mojesh i da si q nakudrqsh , a puk na nqkoi hora kosata mn trudno se izpravq![]()
x_X ~{ www.happy-small-smile.piczo.com m0ity N3W sa1tch1 :] }~ ,, x_X *{inLove}
[98% от тийнейджърите са опитвали трева поне веднъж. Сложи това в профила си,ако обичаш бисквити.] ;DDD
Правааа мн ясноо !![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
права..![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
m0qta estestvena k0sa ne e nit0 prava nit0 chupliva...filirana e i p0 kraishtata vinagi prid0biva nekvi gadni chupki k0it0 spec na men ne mi haresvat..az sysht0 zalagam na razno0braziet0..ak0 shte si izpravqm k0sata s presa t0 zadyljiteln0 shte si napravq i 0bem...nap0sledyk bukvaln0 se kydrq sam0 kat0 se vyrja i prespq taka..na dr den stava mn sladki kydrichki d0 k0rena,ima mn 0bem i na men si mi haresva..n0000 nai nai se haresvam s nachupena s pqna i difuzer k0sa..struva mi se mn sladk0 p0princip..n0 na dr den mi pada 0bema ii ne se haresvam nikak..kefq se mn na dylgi rusi ii chuplivi k0si..male rad0st za 0chite
![]()