.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 295

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Искам идеално права :P Приятелките ми повтарят все едно и също "Оох,ако имах като твоята коса никога нямаше да си я изправям" даа ама неее Искам правааа
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Аз много искаам да ми е права ама ми е на букли долу

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    ami i 2te mi har stra6no mn kato nqmam vreme se kadrq no pove4e se har s prava kosa moita e nqkva 4upliva napravo ujas takava nikakva tai 4e ako mi be6e super prava ili kadrava 6tqx da sam dovolna ama ne e :P
    и при мене е така...
    It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...

moqta e na4upeno i e super qka/skromnost/ no naisitna mn i se kefa i ako trqq izibram m/u kudrava i prava 6te izbera praava
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Аз съм леко начупена коса ,но по-скоро права и правя всичко възможно да я къдря...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    Усмивката :Р
    моята е идеално права, но тъй като всеки е с такава и рядко си я оставям в естественото състояние и си я правя на вълни и понеже ми е много гъста и ми седи понякога се едно съм бръкнала в контакта
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

права ама и къдрава харесвам не мога да оточня, но май права повече
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    Wonderland
    Ами няма значение,зависи от прическата.

Град
    Инкогнито
    Първото момиче в което се влюбих беше с дълга къдрава коса Иначе няма да откажа и на такава с права

аз пък понеже имам права коса искам къдрава или поне леко чуплива
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

моето гадно косище е право и зализано по природа и за това след вс яко миене се налага да си играя с много пяна, лак, сешоар за обем или преса за вафлички или маша
    харесвам повече къдравки и обемни коси, каквато е на баща ми, но за нещастие съм взела правата на мама, която даже и една чупка няма , ма мама е зела мерки и се къдри на фризьор и скоро и аз ще последвам нейния пример

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    моето гадно косище е право и зализано по природа и за това след вс яко миене се налага да си играя с много пяна, лак, сешоар за обем или преса за вафлички или маша
    харесвам повече къдравки и обемни коси, каквато е на баща ми, но за нещастие съм взела правата на мама, която даже и една чупка няма , ма мама е зела мерки и се къдри на фризьор и скоро и аз ще последвам нейния пример
    Моята е много чуплива,аз пък искам много права,ама то е така,който каквото няма ,това иска

Аз съм със супер права коса но искав къдравааааааа...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Моята коса е къдрава
    Понякога си я изправям
    Харесвам се и с двете коси

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Предпочитам права, каквато е и естествената ви коса

Права. И моята е такава и си я харесвам.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    давай да ги менкаме аз много искам права а моята е чуплива и скоро ще се накъдри
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Права естествено ... или както казаха някаи - леко начупените къдравелките нз не са предпочитани особено. Трудно се прави прическа и едва се забелязва ако има такава Е ще се забележи ако се изправи

права
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

ami... idvete mi ahresvat.Idealna prava kosa ili super silno kadrava>A ina4e moiata si e kadrava

Мега фен Аватара на mynichka
    къдрева
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

къдрава много ясно. не се сливам с тълпата
    въпреки че къдравата коса се поддържа по-трудно

Моята е начупена. Обикновено си я изправям и се харесвам много с права коса. Ама и къдрава ми харесва, но много рядко се къдря. : ))
    Stay up all night with the stars *

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от ElisaDay
    Аз имам чуплива коса .. да красива е, но ах как я мразя.Нито мога да си правя някаква прическа- секи ден едно и също, нито като се подстрижа малко "по-шантаво" някой забелязва
    дааа моята е къдравя и все ми казват "оооох как искам да имам като твоята косааа" , ама аз искам права коса ! Ама толкова права , чеее И си е изправям с пресата,ама не много често щото не искам да я горя И тва е лошото като се подстрижа никой не забелязва Пък като си с права коса можеш да си направиш няква такава по-изчанчена прическа,ала бала
    Actions speaks louder then words .. >.<

и къдрави и прави коси харесвам.. моята е средно положение.. като се изправя стои права, като се накъдря стои къдрава така че не мога да се оплача
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си