- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Права или къдрава коса?
Искам идеално права :P Приятелките ми повтарят все едно и също "Оох,ако имах като твоята коса никога нямаше да си я изправям" даа ама неееИскам правааа
![]()
![]()
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Аз много искаам да ми е праваама ми е на букли долу
![]()
и при мене е така...Първоначално написано от GaBiIi__
![]()
It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...
moqta e na4upeno i e super qka/skromnost/ no naisitna mn i se kefa i ako trqq izibram m/u kudrava i prava 6te izbera praava
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Аз съм леко начупена коса ,но по-скоро права и правя всичко възможно да я къдря...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
моята е идеално права, но тъй като всеки е с такава и рядко си я оставям в естественото състояние и си я правя на вълнии понеже ми е много гъста и ми седи понякога се едно съм бръкнала в контакта
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
права ама и къдрава харесвам не мога да оточня, но май права повече![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Първото момиче в което се влюбих беше с дълга къдрава косаИначе няма да откажа и на такава с права
![]()
аз пък понеже имам права коса искам къдрава или поне леко чуплива![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
моето гадно косище е право и зализано по природа и за това след вс яко миене се налага да си играя с много пяна, лак, сешоар за обем или преса за вафлички или маша![]()
![]()
![]()
харесвам повече къдравки и обемни коси, каквато е на баща ми, но за нещастие съм взела правата на мама, която даже и една чупка няма, ма мама е зела мерки и се къдри на фризьор и скоро и аз ще последвам нейния пример
![]()
Моята е много чуплива,аз пък искам много права,ама то е така,който каквото няма ,това искаПървоначално написано от silver_moon
![]()
Предпочитам права, каквато е и естествената ви коса
Права. И моята е такава и си я харесвам.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
давай да ги менкаме аз много искам права а моята е чуплива и скоро ще се накъдриПървоначално написано от silver_moon
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Права естествено ... или както казаха някаи - леко начупенитекъдравелките нз не са предпочитани особено. Трудно се прави прическа и едва се забелязва ако има такава
Е ще се забележи ако се изправи
![]()
права
ami... idvete mi ahresvat.Idealna prava kosa ili super silno kadrava>A ina4e moiata si e kadrava![]()
къдрева![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
къдрава много ясно. не се сливам с тълпата![]()
въпреки че къдравата коса се поддържа по-трудно
Моята е начупена. Обикновено си я изправям и се харесвам много с права коса. Ама и къдрава ми харесва, но много рядко се къдря. : ))
Stay up all night with the stars *
даааПървоначално написано от ElisaDay
моята е къдравя и все ми казват "оооох как искам да имам като твоята косааа" , ама аз искам права коса ! Ама толкова права , чеее
И си е изправям с пресата,ама не много често щото не искам да я горя
И тва е лошото като се подстрижа никой не забелязва
Пък като си с права коса можеш да си направиш няква такава по-изчанчена прическа,ала бала
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
и къдрави и прави коси харесвам.. моята е средно положение.. като се изправя стои права, като се накъдря стои къдрава така че не мога да се оплача![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!