- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Права или къдрава коса?
И двете
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
имам къдрава и такава харесвам![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
аз съм си със къдрава коса и си се харасвам повече така,но иначе и правата коса е хубава,стига да не е мазна де..щото като видя мазна и направо полудвям![]()
правата коса това и е плюса,че можеш да си правиш различни прически ии все някой ще забележи..но пък къдравата коса мноого подмладява![]()
To infinity and beyond.
аз се харесвам повече с права, по принцип ми е чуплива
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Еми моята е права по принцип, но и с пресата си я изправям, за да е перфектно права.Така си ходя винаги, но като се накъдря с маша също се харесвам и всички ми казват, че ми е хубаво, но защото рядко ме виждат къдрава...
Иначе си предпочитам права.![]()
аз много си харесвам косата. всяка сутрин като се погледна в огледалото си казвамколко е яко да си с права коса
ена4и и 4упливата е яка но на мене не ми ходи (прили4ам на хипи така
)
ПРАВА :P
Зависи от външния вид на човека..от повода..от облеклото му и начина п0о който е накъдрена..от прическата същоот много неща общо взето
![]()
моята е супер права,но я къдря:P
къдрава или права зависи за кое лице и кой характер се отнася
![]()
ами моята коса е чуплива.. абе с една дума ужаснаии всяка сутрин за даскало си я изправям иначе ще съм хептен по-зле
е умръзва ама няма начин ..
![]()
моята е чупливаиначе понякога я изправям понякога я права с преса
най ме радва косата като момичетата се искупят и не я обработят след това
нали знаете как е хем не е права хем не е къдрава
некфа супер яко седи (не на всички е така де)
напрао лудвам по това
Мда.Моята по принцип е такава.Първоначално написано от Darkkiss
Преди много се дразнех,защото исках да имам или права или къдрава коса а това средното положение с чупливата не ми харесваше.![]()
Сега обаче си обожавам косата.Напълно къдрава не мога да си я представя,а права ми ходи,но съм си забранила да си я горя.![]()
А иначе ако трябва да говоря за другите-повече ме радват къдравелките![]()
И двете еднакво ми харесват стига да са добре оформени.Моята коса е чуплива така че лесно постигам и двата вида.По-често съм с права,защото нямам маша,а с ролки или пяна не ми харесва как става
![]()
Ми, моята по принцип е чуплива, ама като се изкъпя се накъдряПредпочитам правите.
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"