- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Права или къдрава коса?
ми мойта е къдрава и искам права...ама така май съм по-уникална![]()
Smile is free!!!
Момичетата с къдрави коси според мен полагат повече усилия за прическата си. Аз примерно си я мия и изглежда прекрасно. Обаче на сутринта прилича на купа сено. Но пък къдравата коса си е оригинална. А и като я изправиш седи естествено. Докато на момичетата с права коса не им седят естествено къдриците (съдя по това, което съм виждала по улиците). А всеки от време на време иска да е различен.
Аз си харесвам къдравата ми коса, но честно най-ми харесва, когато я изправя и навън ръми. Тогава седи супер-сладко начупена.
Нито права като слама нито пък адски кърдава. Лико чуплива коса е супер.
Нищо такова : http://i220.photobucket.com/albums/d...air-volume.jpg
искам да съм права исъм ПРАВА![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Харесвам се и с права и с къдрава коса. А нормалната ми е леко начупена.
Stay up all night with the stars *
естествена си е най-добре, според мен.
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
И двете стоят яко стига да са направени като хоратаИначе аз се харесвам повече с права коса,но рядко я изправям,защото само я горя така и си ходя с чуплива
![]()
Харесвам повече къдравата,не само защото аз съм къдрава а и защото е по-интересна,по-рядко срещана и трудно можеш да докараш да си еднаква всеки ден
Въпреки че нямам права коса не искам и да ми е права![]()
Аз си имам къдрава коса и с права не ме харесват колкото с къдрава :P
С две ръце за права коса.. ако може и с черен цвят)))
az sam momche i mi e kadrava i strashno buhnalaiskam prava po dqvolite
+1Първоначално написано от Vladkoy
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
хахаха а нали знаете че всеки който има права коса иска къдравка и обратнототака и аз имам супр права косичка и не мога да я къдря в смисъл бързо се разваля прическата
но много бех искала да мога да си я правя къдравка когато пожелая
![]()
^ на фризьор няма ли да е по-трайно, чувала съм, че траело месеци![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Искам перфектно права коса,винаги ми е било мечта.Аз съм с къдрава и изобщо не си я харесвам.![]()
![]()
![]()
Най ми харесва чуплива коса , а моята е толкова праваТа тя дори не остава къдрава , когато я къдря
![]()
ХммМм аз съм Къдравелка,но много си харесвам косата даже се донакърдям понякога,изправяла съм се ноо не съм толкова чаровна![]()
пък и приятелят ми е луд по кодата ми и сега се къпя с Хенин да порасне по дъклгичка
![]()
моята е чуплива ,и двата варианта ми харесват и двата си ги правя![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
При всеки си е индивидуално , лично мене и двете прически ми харесват много стига да са направени качествено .. Изправената коса сега е на мода , но пък къдравата стой понякога доста закачливо стига да си направен като хората![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Моята коса е идеално,ама идеално права![]()
Аз от време на време я къдря,ама трябва да сложа 546340 тона лак,за да стои къдрава поне 24 часа.![]()