.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Зарязаха ме заради тялото ми...

Пуснах тази тема, защото ми е много чудно какво ви е мнението по въпроса. Значи ... ходех с едно момче около 3 месеца и всичко вървеше добре, казваше ми, че ме харесва много.. итн. Дойде време да си легнем и да ме види гола ( дотогава ме беше виждал само по бельо)... Правихме секс няколко пъти и се опитвах да го задоволя и да дам всичко от себе си. Изглеждаше доста доволен. След няколко седмици обаче, ми каза, че не иска да бъде повече с мен поради причината, че тялото ми е окосмено и зърната на гърдите са ми много големи..... Направо се хванах за главата. Не ми се беше случвало досега. Харесвах го много и го приемах с недостатъците му, но след като разбрах колко е повърхностен, изгубих интерес... ( не съм малка лигла, нито пък комплексарка, на 18 години съм) Интересно ми е, какво мислите вие, имали ли сте подобмо ситуации.... не знам, аз още се чувствам доста странно. Не ми се беше случвало...

Ми той явно не те заслужава, било ти окосмено тялото... ТЪПАК! Мойта приятелка е 55кг примерно и твърди че е дебела (ама не е), ама хич не ми пука. Той кво си мисли - че като правите секс е отишъл на модно ревю ли? Той не те обича, а на тебе да не ти пука, щото тоя не струва. Айде гледай си вечерта с кеф и да не ти пука!
    Time is woven into my blood...

Град
    Варна
    Няма какво да се чудиш,то е ясно защо е бил с тебе ,ако сама не си си направила изводите тогава незнам....а на такива кат него му се пада да ги
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

еми те днешните мъже повечето са такива...понякога се среща некой свестен.... няма за какво да се спичаш тегли му мамата и да не ти дреме... ще попаднеш на някой пич споко
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

пфффффф смяяятаи. Остави го да си гледа работата....

Мега фен Аватара на amatorium
    Stranen individ shte da e toq.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Окосмяването е преодолим проблем, постарай се да го ликвидираш. Колкото до зърната - не си извадила късмет, ще те ебава наляво-надясно, и докато за окосмението можеш да докажеш, че лъже, за зърната ако е вярно оттърване нЕма, ще те ебава яко, а направо не ми се мисли, ако не държиш на ебавки.
    Левски шампион але але!

air_J, момичето е на 18 години, от което следва, че и гаджето й е 18+ (евентуално), което показва, че не са на 14-15 и ебавките по тези теми са почти невъзможни! Все пак са големи хора!

Не се притеснявай. Просто момчето най-вероятно не е с всичкия си! А и всеки има предпочитания.

п.с.:Аз например не харесвам момичета с перфектни тела. Някак си ми изглеждат изкуствени. Имай търпение, ще се намери някой, който няма да те оцени по големината на зърната!

Мега фен Аватара на amatorium
    Az lichno se kefq na golemi zurna. Ne razbiram kakuv e problema
    Eating isn't cheating - Arnold

....

Аз харесвам по-големичките зърна,по-яко е като ги смучеш Колкото до окосмяването,аз също съм си косматичък,но в това няма нищо срамно.Епилиране му е майката....
    Айде със здраве

Град
    Русе

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от niko86`
    Аз харесвам по-големичките зърна,по-яко е като ги смучеш Колкото до окосмяването,аз също съм си косматичък,но в това няма нищо срамно.Епилиране му е майката....
    Айде със здраве
    за зърната няма значение но ти си мъж и е нормално да си космат....но лично аз се отвръщавам от космясали жени (по краката и под мишниците и лицето но това е рядкост ) а за другото място там поне да има някжа прическа
    но едва ли те е зарязал заради това измислил си го е (според мен е тъпо да те зареже за нещо,което може да поправиш, за окосмяването)
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от niko86`
    Айде със здраве
    Смучи Смучи

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ох..писна ми от тези повърхностни момчета..наистина много, ама много тъпа постъпка..Относно окосмяването.., това да имаш повече окосмяване не зависи от теб, но зависи от теб дали ще го махаш или не.., не е лошо като идея да се грижиш за себе си..
    Относно зърната на гърдите ти..всеки човек е индивидуален, с индивидуално тяло.. Хич не му се връзвай !
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Определено това момче не те заслужава
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

тоя е бил простак и за тва те е зарязал .

Голям фен
    От това което прочетах сам сагласен че окосмяването може да се премахне смисал и аз не харесвам момичета с косми бляк .. но той я е виждал по бельо значи нямаш по краката поне така си мисля пак и да имаш защо не си се епилирала а за зарната не ми се вярва да са ти ненормално големи .. Тове е упрека ми кам теб.
    От друга гледна точка тои след като е правил секс с тебе и то няколко патии след това да те зареже с тези доводи ми се струва малко като " зажелявам скъпа правихме секс обаче аз сам агент 007 и иам мисия в сибир сбогом"
    Тайче мен ако питаш тегли му едни майни на тоя ходи си напрай една кола маска или каквото и да е за укосмяване.
    А ако се притесняваш от ебавки както прочетах по горе епилирай се перфекно и ако се случи да правиш секс с някой който може да срешне тоя твой бивш приател ще се получи нещо от сорта.
    Твоя бивш: Ауе мани я тая космясала п**ка..
    Новия: Ти луд ли си няма 1 косъм по телото като злато е за мене как си я испуснал незнам
    Бившия: Деба кав сам тап

Тва е от мене дано сам бил в полза

Тоя е някъв пълен балък. Да правите секс няколко пъти и накрая той да ти изръси това? Ако е бил искрен,значи е пълен нещастник,да те зареже заради това,защото ако те харесва,тези неща просто нямат значение,той ще те харесва заедно с тях,недостатъците в очите на влюбения изглеждат красиви. Но според мен просто си е измислил някакъв предтекст,пффф,поне да беше вложил малко повече въображение. Не се сдухвай заради такива като тоя,просто следващия път внимавай малко повече с кого си,с що за човек се занимаваш/макар че доста пъти е трудно да го разбереш,докато не преспите например.../. Само спокойно,свиркай си и давай следващия-те мъжете май друго не заслужават. А ти на тоя защо не му каза-А ако искаш да знаеш даже не можеш да ме задоволиш,ти една жена като не можеш да оправиш за къде си...с тоя малък хуй Нещо ей такова,злобно и женско. Е,може би би показала зависимост и това,че си се ядосала,ако му го кажеш,ама поне да не му останеш длъжна. Абе ддз,остави го в архива,да си ходи на село като е голям 'отбирач'. ! Ти си гледай кефа.
    Look deep inside me ...

Супер фен
    Само те е използвал...според мен де...

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Prichinite sa tolkova glupavi i neosnovatelni,che za men sa izmisleni prosto,za da moje po nqkakyv,nezavisimo kakyv nachin da uspee da te otreje.Nqma da ti kazvam,che vyobshte ne si struva da ti e typo,zashtoto predpolagam,che ti i sama go osyznavash.Prosto porednoto leke...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    може да се е оправдал с космите и зърната...мен зърната не са ми проблем както и тялото даже да има някой дефект не е лошо...все пак товани прави уникални..не обичам еднотипните момичета
    А космите..пффф това би ме отказало и би ми убило желанието...ама да те зарежа заради косми...неее
    Все пак си мисля че това е просто оправдание да те зареже
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    L.A. \ Moscow
    еми от окосмяването можеш да се отървеш... туй е!

ми ако тва му е извинението да те зареже зна4и е адски тъп 4овек....според мен не те е зарязал за това
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

tUpO iZvInEnIe Za da skusaTe
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    По-тъпи извинения да скъсате не можа ли да намери ?!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Да не ти пука
    >>> House Music <<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си