- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Зарязаха ме заради тялото ми...
Наивно е да си вярваш,че те е зарязал заради тва. Спокс 100% не е истина,ама поне можеш да се убедиш,че човека,с когото си ходила е тъп(sorry,ама не бих се сетила за подобно оправдание да скъсаш някого..даже аз!),та в тоя ред на мисли ти би ли искала да си имаш вземане-даване с олигофрен? По-добре,че те е скъсал,няма да се занимаваш с подобни боклуци.
Щом я зарязва по тези причини, а не е измислил други, бъди сигурен, че го е направил, за да се ебава после с нея! Като го питат приятелите защо я е зарязал знаеш ли какво ще им каже! Ще им каже истината!Първоначално написано от GameFace
![]()
Левски шампион але але!
Не става въпрос за краката и подмишницитеОбезкосмявам се на всяко възможно място.. просто страдам от хормонален проблем и е малко сложно.. имам малки косъмчета навсякъде... това сега няма значение де... Та .. той изглеждаше доста свестен .. не знам, не знам .. как можа да ми го изръси тва ... А зърната ... става въпрос за ареолите ( той е малко непросветен)като се стимулират малко си стават идеални. Лично аз по принцип се харесвам и той ме накара да се замисля, но не можа да ме засегне особено много. Просто ми падна в очите тотално. Колкото до неговата пишка .. не може да се похвали с голям потенциал, но не съм такава като него, за да тръгна да говоря наляво надясно. Иначе е на 20 години.. не ми се вярва да тръгне да споделя с приятелите си, но и да го направи, не ми пука особено много. Просто нямам думи... Радвам се, че тука няма такива "перфекционисти", които да ти изследват тялото с микроскоп.. изгубени 4 месеца от живота ми. Добре че не бяха повече...
Ако имаше чувства към теб нямаше да го каже това.А и пък според мен само си е търсил причина да скъсате....
offline forever!
Извинявай много ама ако си няква гнусна и дебела, косматакато оранготан, с малки гърди и с огромно зърно избщо не бих легнал с теб, колкото и да те харесвам като човек.
Бахти му и тъпака дето е тоя....било ти е окосмено тялото.брей че неговото да не би да е било епилирано до съвършенство (той не беше ли окосмен?)е*и му майката и като толкоз не те харесва да си намери някоя друга.....егати момчетата майна само за секс мислят.Малко останаха момчетата с характер,малко останаха свестните момчета![]()
П.П Главата горе-намери си друго момче![]()
Еми извинявай много и ти, но нито съм гнусна, нито дебела.. Не съм и толкова космата, а пък и се обезкосмявам на много места.. Гърдите са ми големи, просто и ареолата е голяма .. какво да направя.. Поддържам всичко, което зависи от мен. А и недей да говориш, без да си ме виждал. Се едно някое момиче да те скъса заради малка пишка и космат задник примерно / с извинение/ Още си остава тъпа постъпка. А и дори да е било заради това, можеше да измисли нещо друго, поне да не ми стане гадно. Това са неща, които не зависят от мен. Дала съм му достатъчно и не му е липсвало нищо.. Тъпо оправдание. А и ти ще разбереш тия неща, след като вече си си легнал с мен. Не беше веднъж, а няколко пъти. Тва показва, че не са му пречели чак толкова....Първоначално написано от LitTleJ
Е,миличка ти сама си го каза-да беше измислил по-хитро оправдание. Забрави го,няма смисъл и секунда да мислиш за тоя.
Остави го тоя! пфф.. (и аз имам подобен хормонален проблем ии имам известна представа как е .. и ако моя беше казал подобно нещо.. не знам как бих реагирала...)Първоначално написано от so_confused
Както газаха по горе- тоя е някакъв пълен простак... Давай смело напред ии тоя да ходи си търси някоя с малки зърна.. тцтц... хваща ме яд на него..
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Naistina,ako tqloto ti e bilo tolkova neponosimo za nego e shtql oshte ot parviqt pat v koito si lqgate zaedno da mu stane neprqtno i da ne ti se obadi poveche,a shtom ste bili zaedno celi 4 meseca i toi e izrasil tova prosto naistina tva e nqkav mnogo zakasal pich,niama maitap.Vsiakakvi stranni raboti sam chuvala,che momcheta kazvat na momicheta za razdqla ama tva napravo razpeci poda.
Първоначално написано от amatorium
yup
Trqbva da e mn zle tova mom4e,za da te zarqzva za takiva ne6ta...A i ti kazva6 4e se poddurja6,zna4i prosto go zabravi![]()
![]()
Vseki 4ovek e razli4en,vseki haresva razli4ni ne6ta,toi ne e edinsven
![]()
да бе амм на 18 според теб какво си видяла от живота , е и той може да е простак но не излизаи ти глупачката от този филм забавлявало се е момчето те си мислят само за сех това че си искала повече от него си е твои проблем , просто се е чудил как да се разделите , но повярваи да кажеш че не си малка щом си на 18 това само показва колко недорасла си и още се държиш като хлапачкаПървоначално написано от so_confused
е тъкива сме си момичета винаги се имаме по зрели и по умни , мъкар понякога да си личи че не е тъка
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Съгласна.Първоначално написано от rubi
А ако някой това ми го каже просто . . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мога да повярвам, че има човек на света който да каже подобно нещо.
Баси тъпака. Заслужава един много як бой!
![]()
![]()
![]()
![]()
Много глупава постъпка според мен .. Изобщо да не ти пука.. има толкова много други ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Како виж ся, пусни си тука една снимка и тогава вече ще ни е по-обективно мнението![]()
Да,ама виж сега!Първоначално написано от estreq
За момче е нормално да не е епилирано,но за момиче ...
Представи си излизаш с някое момиче и то пълно с фършляци по краката и по гърба примерно,аре и освен да си легна с нея!!!![]()
Тоя младеж е бил доста глупав. Можеш само да се радваш че си се отървала. Пиши го в графа - "житейски опит". Всъщност ти си такава късметлийка, че sam се е разкарал тоя, че спокойно може да черпиш по поводаПия бира :P
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:f5345cb4[/vbox7]
10те Най - Банални Реплики За Раздяла
а къде си окосмена и не можеш ли да се обръснеш или кола маска ала бал нещо такова?
ем маина кво да ти кажа то си е до както се Казва до "Вкус" някои предпочите "Косми" друг без ти си е до "Вкус" но както казват другите зарежи го
![]()
Lord Give Me A Sign
Абе такива като тоя да ми ядат ушите! Баси тъпаците! И аз мисля, че просто си е търсел причина да те остави. Мани го... На мен ако моя ми беше казал такова нешо, шях да му почерня животеца, ей!!!![]()
It`s all in the details! ")
Мисля, че човекът обича животните, но не достатъчно, че да продължи да бъде с тебА за зърната - като си имала малки не е трябвало да им даваш да сучат толкова дълго време... трябвало е да спрат, след като са се научили да разкопчават сутиена ти с една лапичка
![]()