.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

KoЙто харесва игричките с гримирване и...

ето един сайт www.i-dressup.com
    правиш си регистрация и от там момиче или момче и обзавеждаш сатята си и така..копуваш дрехи и други..
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм им фенка!

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз съм им фенка!
    az su6to
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    www.stardol.com
    не е ли www.stardoll.com

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Гримиране.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    sofiq
    гримирВам се
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    Гримиране.
    гримирВам се
    Като чуя "гримирвам", "лакирвам" и подобни все едно някой ми бърка отзад. Честно.

Град
    русе
    Знам и Ай-дресъпа-а и Стардола-а и си имам регове от години насам..
    Ама ми писна..

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз съм им фенка!
    az su6to
    И аз! Там съм всеки ден! :P

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    я кажете как да изкарам пари да си купя дрешки за изрода в ай-дресъп-а става въпрос

Saatana vittu perkele hate crew!

еми влизаш да гласуваш в други акаунти и те като влизат в твоя и таска сабираш пари колкото повече ти видят профила толкова ти дава пари на мен повече ми харесва от стардола,защото ссе печелят мн по бързо пари..
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

кажете как се пишете

линк

^тва е за обличане на известни личности, ако на някой му е интересно, преди бях мнооого зарибена

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    русе
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    линк

^тва е за обличане на известни личности, ако на някой му е интересно, преди бях мнооого зарибена

Е не само за това..
    Правиш акаунт,купуваш си пари/т.е. със истински пари купуваш виртуални/апартамента си обзавеждаш,дрехи и гримове пазаруваш..глупости..

мда в stardoll и аз имам регистрация ама много трудно се печелят пари и те са много малко.. затова в i-dressup за сега най-влизам

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Може ли да ме научите да се гримирВам..?

а и ако някой знае интересни игри за момичета,които не са в интернет ..смисел да си се теглят да казват,че много ги играя..като кавам за момичета имам предвид с дрехи,дизайн,готвене..и т.н.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от KiSs^
    а и ако някой знае интересни игри за момичета,които не са в интернет ..смисел да си се теглят да казват,че много ги играя..като кавам за момичета имам предвид с дрехи,дизайн,готвене..и т.н.
    Страшно обичам такива игри,повечето в интернет са с много малко детайли,отвратителна груба графика или зареждат трудно...Иначе за сваляне много добра и интересна е Barbie fashion show-сравнено с другите подобни игри е с добра графика(за този жанр),първия път е адски интересна,но повече от веднъж няма да ти е забавно да я играеш.Има 15ина нива.Изобщо РС игрите на Барби са мн добри,но за жалост ги няма ъплоуднати никъде и трябва да си ги поръчваш от чужбина.За готвене има много добри игри,които се свалят от yahoo games,но са само демо-та(по-известните игри ги има качени в замунда).Моите любими са Chocoldtier,Burger island и Cake mania,като първата е направо изумителна.Друг фаворит ми е Cosmopolitan fashion makeover-пак е за сваляне,но не съм я виждала в никой сайт.Моделираш мерките и външния вид на виртуален модел за да заприлича максимално на теб.Асортимента от дрехи е много голям,но старичък...Както и да е,след като имаш нет,може да пазаруваш онлайн нови виртуални дрехи от модните колекции на дизайнерите,които си приличат 1 към 1,но ако нямаш рег-код май трябваше да си ги плащаш(по някви стотинки).Не съм я виждала никъде и затова като намеря време ще я кача в замундата.Друг вариант са някои от тайкуните като Ролър костър и Зоо,супер занимателни са.

да chocolatier i barbie fashion show са МН ХУБВАИ..

ГримирВаш ли се бе селяк!

не знам това селяк за мене ли става въпрос..да приеме че е за мене..1-во не съм селяк аз съм от женски пол и да гримирвам се

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    Гримиране.
    гримирВам се
    Като чуя "гримирвам", "лакирвам" и подобни все едно някой ми бърка отзад. Честно.
    i na men

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И мен много ме кефят тези игри,рядко играя,защото не знаех сайтове,ама сега ще играя в тези който вие сте написали

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от KiSs^
    не знам това селяк за мене ли става въпрос..да приеме че е за мене..1-во не съм селяк аз съм от женски пол и да гримирвам се
    stegni se malko deeee
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си