- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- KoЙто харесва игричките с гримирване и...
ето един сайт www.i-dressup.com
правиш си регистрация и от там момиче или момче и обзавеждаш сатята си и така..копуваш дрехи и други..![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
az su6toПървоначално написано от krem4et0
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
не е ли www.stardoll.comПървоначално написано от bebeto0o
![]()
Гримиране.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
гримирВам се![]()
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Първоначално написано от *-*Krisito*-*
Като чуя "гримирвам", "лакирвам" и подобни все едно някой ми бърка отзад. Честно.гримирВам се
Знам и Ай-дресъпа-а и Стардола-а и си имам регове от години насам..![]()
Ама ми писна..
И аз!Първоначално написано от iliana_svoge
Там съм всеки ден! :P
я кажете как да изкарам пари да си купя дрешки за изродав ай-дресъп-а става въпрос
Saatana vittu perkele hate crew!
еми влизаш да гласуваш в други акаунти и те като влизат в твоя и таска сабираш пари колкото повече ти видят профила толкова ти дава парина мен повече ми харесва от стардола,защото ссе печелят мн по бързо пари..
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
кажете как се пишете![]()
линк
^тва е за обличане на известни личности, ако на някой му е интересно, преди бях мнооого зарибена![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Първоначално написано от ЕPu
Е не само за това..
Правиш акаунт,купуваш си пари/т.е. със истински пари купуваш виртуални/апартамента си обзавеждаш,дрехи и гримове пазаруваш..глупости..
мда в stardoll и аз имам регистрация ама много трудно се печелят пари и те са много малко..затова в i-dressup за сега най-влизам
![]()
Може ли да ме научите да се гримирВам..?
а и ако някой знае интересни игри за момичета,които не са в интернет ..смисел да си се теглят да казват,че много ги играя..като кавам за момичета имам предвид с дрехи,дизайн,готвене..и т.н.
Страшно обичам такива игри,повечето в интернет са с много малко детайли,отвратителна груба графика или зареждат трудно...Иначе за сваляне много добра и интересна е Barbie fashion show-сравнено с другите подобни игри е с добра графика(за този жанр),първия път е адски интересна,но повече от веднъж няма да ти е забавно да я играеш.Има 15ина нива.Изобщо РС игрите на Барби са мн добри,но за жалост ги няма ъплоуднати никъде и трябва да си ги поръчваш от чужбина.За готвене има много добри игри,които се свалят от yahoo games,но са само демо-та(по-известните игри ги има качени в замунда).Моите любими са Chocoldtier,Burger island и Cake mania,като първата е направо изумителна.Друг фаворит ми е Cosmopolitan fashion makeover-пак е за сваляне,но не съм я виждала в никой сайт.Моделираш мерките и външния вид на виртуален модел за да заприлича максимално на теб.Асортимента от дрехи е много голям,но старичък...Както и да е,след като имаш нет,може да пазаруваш онлайн нови виртуални дрехи от модните колекции на дизайнерите,които си приличат 1 към 1,но ако нямаш рег-код май трябваше да си ги плащаш(по някви стотинки).Не съм я виждала никъде и затова като намеря време ще я кача в замундата.Друг вариант са някои от тайкуните като Ролър костър и Зоо,супер занимателни са.Първоначално написано от KiSs^
да chocolatier i barbie fashion show са МН ХУБВАИ..
ГримирВаш ли се бе селяк!
не знам това селяк за мене ли става въпрос..да приеме че е за мене..1-во не съм селяказ съм от женски пол
и да гримирвам се
Първоначално написано от _showy_
![]()
![]()
![]()
![]()
i na men
![]()
И мен много ме кефят тези игри,рядко играя,защото не знаех сайтове,ама сега ще играя в тези който вие сте написали![]()
stegni se malko deeeeПървоначално написано от KiSs^
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg