.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Някой от тук да знае френски?

Imam da pisha edno sychinenie,no se zatrudnqvam , shtoto e malko po osobenno.Nqkoi moje li da mi pomogne?
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

какво е съобщението, на френски?

кажи каква ти е темата ще помогна с каквото мога

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    S frenskiq ne moga da pomogna,no zashto ne si go napishesh na BG i da go dadesh na nqkoq uchitelka po frenski da ti go prevede.Pone imash garanciq,che prevoda shte ti e dobyr.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз бих могла да ти помогна,учила съм френски 8 години,а и на частни уроци съм ходила,тъй че си мисля че ще мога да ти помогна!А и имам доста съчинения тъй че кажи темата!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    S frenskiq ne moga da pomogna,no zashto ne si go napishesh na BG i da go dadesh na nqkoq uchitelka po frenski da ti go prevede.Pone imash garanciq,che prevoda shte ti e dobyr.

az sym si go napisala na BG , no prosto mi trqbwa za utre sutrinta pyk nikoq nqma da se fani nedelq da prevejda s men ..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy

az sym si go napisala na BG , no prosto mi trqbwa za utre sutrinta pyk nikoq nqma da se fani nedelq da prevejda s men ..
    Uspeh i dano nqkoi ot foruma uspee da ti pomogne!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy

Uspeh i dano nqkoi ot foruma uspee da ti pomogne!

mersi,no to mi trqbwa za dneska,pyk az si lqgam, .. no wse pak meris otnowo )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си