- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой от тук да знае френски?
Imam da pisha edno sychinenie,no se zatrudnqvam , shtoto e malko po osobenno.Nqkoi moje li da mi pomogne?
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
какво е съобщението, на френски?
кажи каква ти е темата ще помогна с каквото мога![]()
S frenskiq ne moga da pomogna,no zashto ne si go napishesh na BG i da go dadesh na nqkoq uchitelka po frenski da ti go prevede.Pone imash garanciq,che prevoda shte ti e dobyr.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Аз бих могла да ти помогна,учила съм френски 8 години,а и на частни уроци съм ходила,тъй че си мисля че ще мога да ти помогна!А и имам доста съчинения тъй че кажи темата!![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от Lorelei
az sym si go napisala na BG , no prosto mi trqbwa za utre sutrinta pyk nikoq nqma da se fani nedelq da prevejda s men ..
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Uspeh i dano nqkoi ot foruma uspee da ti pomogne!Първоначално написано от sweety_blondy
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Първоначално написано от Lorelei
mersi,no to mi trqbwa za dneska,pyk az si lqgam, .. no wse pak meris otnowo)