.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Защо след френска любов тя има течение?

zdraveite na vsi4ki..iskam da popitam za6to kato pavim s priqtelkata mi frenska i posle na drugiq den tq ima te4enie kato i pravq i sled tova vsi4ko dobre no na drugiq den ima te4enie...?!?!?!Molq kajete

т.7
    krem4et0

Я се пробвай пак да обясниш, че нищо не ти разбрах..
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ох много искам да ти помогна ама нямам представа.Ако винаги има значи е заразена ако не незнам.

hottie
    Guest
    Za pruv put 4uvam takova ne6to..! Edinstveno tova koeto mi minava prez uma e da ne e te4enie a sliunkata ti koiato e ostanala tam (v slu4ai 4e si pomagal i s prusti i prosto e vliazlo navutre) ,no za6to puk da e 4ak na sledva6tia den...

Щото не си миеш зъбите

хаха и какъв смиъл е това течение
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

iskam da kaja 4e kato pravim frenska i na drugiq den tq ima te4enie a nito sum i vkarval prust nito e ostava slunka po neq moje li da kajete ot kakvo e nqkakvo pro4istvane ili ne6to ot roda

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Изтива, вкарваш й някой бацил, има непоносимост към слюнката ти,раздразваш прекалено много срамните й устни......причини бол!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Купете си интимен ду6 и тя да си прави промивки с сода или там с някви билки има6е ъабравих името ама да попита ж аптеката 6те и кажат.

Град
    Русе
    ако някой е разбрал какво има в предвид с това течение да обясни ...
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

според мен си и пръснал охладителната система и затова се получава теч.или просто термостата и отваря прекалено бавно(чак на др ден).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си