- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс за първи път......на колко???
на колко години мислите че е нормално за първи път да се прави секс![]()
зависи от социалното ти положение..
с което искаш да кажеш какво ?Първоначално написано от skatemore
еми според мен 16-17 ....
под 15 си е извращение![]()
Момичетата не трябва да правят секс преди да разберат къде трябва да им го пъхнатМомчетата трябва да правят секс веднага щом се намери достатъчно тъпа да им пусне
![]()
тъпанар ти си тъп не момичетата , мн ми е чудно на теб как ще се навие някоя въобще да ти пусне ...Първоначално написано от Tazadar
иначе според тях когато са готови за това
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Вече малко момичета след 16-17 са девствени![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
15 - 17![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
От общи наблюдения съм останала с впечатлението,че повечето 12,13,14 годишни,които тръгват да го правят не знаят в какво точно се забъркват.Смисъл знаете колко теми от рода на "Бременна ли съм?"се пускат ... Не можеш да тръгнеш да правиш нещо такова при положение,че си го нямаш онова сивото в главата ... Та според мене поне след 15 ..
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
az sum go naprail na 14 no tolkova nqkude sled 14,15
100000 такива теми стига вееееее !!!!!![]()
не разбрахте ли че когато се чувствате готови тогава .... може и на 30 години да се почувстваш готов ....
![]()
![]()
![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
pone 15 trqqq ima6
Трябва да знаеш вс за секса и тогава може да го правиш !!!!! За мен възрастови граници няма (като разбирасе исключим тея под 14) !! Както казаха и на 30 чак може да се почувстваш готов/а ,но някои прибързват и това им е грешката !
Spored men e bezkraino glupavo da se postavq kakvato i da bila vyzrastova granica.Taka ili inache koito e reshyl da go napravi shte go napravi nezavisimo ot fakta dali e na 11 i dali 50 choveka v nqkakyv si forum mu kazvat "Ne,nedei oshte,malyk si!".Temata e bezsmislena,pone spored men.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Оффф.... толкова ли не можете да се поразровите малко и с форума и да видите че има същите теми с това заглавие?!
kogato se 4ustva6 gotov no vse pak mislq 4e 15 +
Nqma opredelena granica nooo za men okolo 16 godini dori po kusno![]()
![]()
![]()
и аз мисля че няма определена граница трябва да се почувсташ готов и да не прибързваш но все пак не мисля че е нормално да се прави секс на по 12 или 13 години та дори и 14аз го направих на 17 тогава се чувствах готова
![]()
No martini .. no party..
когато си искаш кога...
of takiva temi 6te ima do bezkrai.... koi kogato se po4uvstva gotov... prou4vaniqta pokazvat 4e sega mladejite zapo4vat polov jivot na 15-18 godini.... az li4no na 16 se seftosah ...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Когато човек се чувства готов на колкото и да е нека прави каквото ще...
[img][/img]
който иска да не пише ..не питам има ли и други такива теми..мисля че въпроса е ясен!!!!
Няколко месеца преди да навърша 15 го направих за пръв път. Бях сигурна в решението си, тоест направих го, защото аз исках, а не човека до мен
.