- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Различни срамни устни
Ходя с приятеля ми от шест месеца и мислим скоро да го направим .. Но ме притеснява,че досега не съм спала с момче,нали ще ми е за първи път ...Но не ми е това проблема ... Забелязвала съм,че едната ми срамна устна е по-малка от другата.Даже едната е някак как да го кажа е неразвита или нещо такова. И попринцип няма как той да не забележи.. и според вас дали е проблем това? Защото мене лично си ме притеснява ...
т.7
krem4et0
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
Глупости, забрави изобщо че има такова нещо. Перфектна си
Този така наречен "проблем" не заслужава изобщо да му обръщаш внимание, камо ли тема във форум![]()
А той да не би да е съвършен?
Не за вражда, за обич съм създадена!
spokoino mili4ka,ne trqbva da se pritesnqvash ot ne6to tolkova nezna4itelno![]()
Nqkoi hora kato si nqmat problemi i si namirat!
Stiga gluposti!Tova e neshto,koeto ni nai-malko ne bi trqbvalo da te pritesnqva.Tolkova mnogo momicheta im,da ne kaja vsichki,na koito ednata gyrda e po-golqma ot drugata.I kakvo da ne se syblichat pred priqtelite si li ? Tova e prekaleno glupav predrazsydyk,ot koito trqbva da osvobodish syznanieto si.Dano si go napravite hubav pyrviq pyt!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Spokoino bre tova ne e problem
Shte se spravish![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Човешкото тяло не е симетрично лявата половина не е като дясната. Винаги едната е по-развита от другата. Ае бегай прави секс![]()
И той не е перфектен бре, не се коси, това не трябва да те притеснявапо принцип при момичетата това се получава или от мастурбирането или просто така заради самото тяло...
[img][/img]
ot lichen opit she ti kaja che kolkoto poveche se pritesnqvash tolkova po zle stava.nai vajnoto e da se otpusnesh i da mislish samo za udovolstvieto.ostanaloto samo she se naredi bez znachenie koi kak izglejda.
Едната ти срамна устна е по-голяма от другата .. една му топка е по-голяма от другата .. 50/50 .. спокойно ..
Първоначално написано от bRigHt [!
+1
ахахаха 100% и неовите не са перфектни![]()
според мене тфа е нормално. виж ако некоий каже че му е перфектен тогава значи има нещо по съмнително.
Приятелят ти професионално увреден гинеколог ли е? Дали ще се взира отдолу да види какво не ти е наред?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
спокоино ще му хареса мн , прекараите жестоко![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Че и на мен едната ми е по-голяма от другатаТялото никога не е 100% равно от лявата и дясната страна ,така че хич да не ти пука
Освен това 6 месеца сте заедно и е ясно ,че държи на теб и едва ли ще гледа баш тези неща
![]()
дай снимка да видиме колко е по-голяма и дали е в границата на нормалното![]()
Все още съм девствена обаче забелязох че между срамните ми устни виси някаква кожа някъде около 3-4 санитимеетра(не съм го мерила прецених го на око)това проблем ли е?Трябва ли да отида на генеколог? се пак когато го направя за 1-ви път (а с приятеля ми смятаме това да е скоро) няма начин партниорът ми да не забележе това. Някак си срамно е. Моля ви помогнете ми много се притеснявам!![]()
![]()
![]()
споко.. и на мен едната ми топка (дясната) е малко по-голяма от другата.. ама никоя девойка не го е забелязала.. а дори и да го е забелязала не го е коментирала
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
spoko tfa e normalno nali razlikata ne e ogromna pak i si4ki ograni koito sa 4iftni t.e dva sa malko razli4ni kakto ednata ti garda e po malko i t.n spoko tfa ne e povod za pritesnqnie ako razlikata e malkai nqma koi da zabeleji se pak nqma da po4ne da ti gleda ustnite
![]()
![]()
![]()
Аха. Но това е че при мен и двете ми срамни устни са си еднакви(поне не се забелязва че са различни по големина) а просто някаква кожа си виси м/у тях(освен така нареченото срамно езиче) т.е. освен езичето има и нещо друго и зех много да се притенсявам! Моля ви без подигравки.Мерси.
Това са тъпи притеснения! Това е често срещано, спокойно нормално си се развиват срамните ти устни!